- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.761
Biz de gelelim mi şenliğe :) Ne dersi çalışıyorsun kuzum?
Selam arkadaşlar.
İşten erken çıktım hastane randevum vardı. Geldim duş aldım.
1. Akşama yemek yapacağım, dondurucudan sarma ve tarhana çorbası var aklımda. Yanına eşlikçi önerecek varsa seve seve dinlerim.
2. Kuran okuyacağım
3. Bir kaç parça ütü yapmam lazım, belki geceye bırakırım.
4. 1 bölüm dizi izleyeceğim.
Yarim kalmis bir yuksek lisans :))
yoğurtlu bir şey olabilir,Biz de gelelim mi şenliğe :) Ne dersi çalışıyorsun kuzum?
Selam arkadaşlar.
1. Akşama yemek yapacağım, dondurucudan sarma ve tarhana çorbası var aklımda. Yanına eşlikçi önerecek varsa seve seve dinlerim.
2. Kuran okuyacağım
Anaaa ne çok yapmışsınız maşallah sizeBizde 91 tane içli köfte yaptık . Akşama birazını kızartırız birazını fırınlarız . Yanına da salata cacık ve çorba yapacağız
Evet canım sardunya bakabildiğim tek çiçekSardunya almışsıngörüntüsünü seviyorum ama kokusu Ban ağır geliyor
Tamam canım 20 sayfa olsun Allah kabul etsin inşallah20 sayfa olsun canım.
Yeni elimden bırakıp yerine koydum Kurani.
8 sayfa okudum şimdi.
Gün içinde geri kalan 12 sayfayı da okumaya çalışacağım.
Geçmiş olsun önemli birşey değildir inşallahBiz de gelelim mi şenliğe :) Ne dersi çalışıyorsun kuzum?
Selam arkadaşlar.
2. Kuran okuyacağım
Güle güle büyüt çiceğini çok güzel görüntüsü oluyor sardınyalarınPazarlığı düzdül parkta oyuruyorim
Eve gidince aldığım çiçekleri ekerim sonra yemek yapmaya girişirim inşallah menü musakka cacık önden tarhana çorbası Ramazanda fiks menü önden hep tarhana çorbası
Balkonumda bir sürü vardı ama bayası öldü anneminkilere birşey olmamış yazlıktakilere de birşey olmamış şaşılacak şeyGüle güle büyüt çiceğini çok güzel görüntüsü oluyor sardınyaların
Hamile olan ablama da göndereceğizAnaaa ne çok yapmışsınız maşallah
Ben önceden çok fazla çiçek dikerdim ama üniversite araya girince bırakmıştım. Güzel bir çiçek bulursam tekrar çiçek bakmaya başlayacağımEvet canım sardunya bakabildiğim tek çiçek
Aslında sardunyaya çok yüzsüz der annem hemen çıkarmış büyürmüş nazara geldi demek seninki ciddenBalkonumda bir sürü vardı ama bayası öldü anneminkilere birşey olmamış yazlıktakilere de birşey olmamış şaşılacak şeynazar nazar
Artık hiç kıymeti yokki paranın valla yetmiyo bile bazen120 tl ile gittim pazara 7 TL ile döndüm 20 TL ye bi çiçek beğendim alacaktım para kalmadı bi ara kart geçiyor mu dicektim
Evet yüzsüz pek bakım istemiyor ondan dikmiştim ne olduysa oldu öldüler evin içinde oluyor mu o hiç bilmiyorum canım annem kaynanam çiçek uzmanı da ben işte kıytırıktan uğraşıyorum becerebildiğim kadarAslında sardunyaya çok yüzsüz der annem hemen çıkarmış büyürmüş nazara geldi demek seninki ciddenbende mutfağın camına istiyorum ama çok güneş oluyor yakarmı dayanırmı acaba bilmiyorum
geçen burdamı gördüm instadamı hatırlamıyorum mum çiceği diye bi çicek çok tatlıydı
Suyu da çok seviyor sanırımEvet yüzsüz pek bakım istemiyor ondan dikmiştim ne olduysa oldu öldüler evin içinde oluyor mu o hiç bilmiyorum canım annem kaynanam çiçek uzmanı da ben işte kıytırıktan uğraşıyorum becerebildiğim kadaren kolay yetişen çiçek sardunya bol da çiçek açıyor hem
Yok yok bazen sulayamadığım da oluyordu kimseye ısmarlamazdım gelirdim maşallah çiçek açmaya devamSuyu da çok seviyor sanırım
Aaa ne güzel. Halamın da balkondan tut koridorlara kadar evinin her yeri çiçek bende ondan heves edip dikerdim . Karanfil çok severdim ama bakamazdimYok yok bazen sulayamadığım da oluyordu kimseye ısmarlamazdım gelirdim maşallah çiçek açmaya devam
Benim balkonda çok yok terasta çok vardı da onlar da bu kış çoğu öldü yaza nasipse köyde açıyor bizim kapının önünde atarım inşallah resimlerini çok güzellerAaa ne güzel. Halamın da balkondan tut koridorlara kadar evinin her yeri çiçek bende ondan heves edip dikerdim . Karanfil çok severdim ama bakamazdim
Benimkilerde aynı valla bende geçen seneden beri heveslenip heveslenip almıyorumEvet yüzsüz pek bakım istemiyor ondan dikmiştim ne olduysa oldu öldüler evin içinde oluyor mu o hiç bilmiyorum canım annem kaynanam çiçek uzmanı da ben işte kıytırıktan uğraşıyorum becerebildiğim kadaren kolay yetişen çiçek sardunya bol da çiçek açıyor hem
Çiçekçileri görünce içim gidiyor bir de bakmayı becerebilsemBenimkilerde aynı valla bende geçen seneden beri heveslenip heveslenip almıyorumpazarada çıkmıyorumki ya çok uzak çicekcilerde de vardır gerci çıkınca bi bakcam bende
Benimde tek çiceklerim bunlar biri kayınvalidemden biri annemdenÇiçekçileri görünce içim gidiyor bir de bakmayı becerebilsem