- 16 Aralık 2019
- 20.225
- 80.504
- 31
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.441
1 saat sonra adam gelecek hala yemek yokYemek derdi çok zor gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat sonra adam gelecek hala yemek yokYemek derdi çok zor gerçekten
Alıntı yapıldı diye bildirim geldi ama yok. Düzenlendi mi, bilmiyorum. Aradım taradım yok1. ok
2. ok, çok detaya girmedim ama idare eder şekilde yaptım
3. manikür hariç ok, duştan sonra tırnak yumuşayınca yapacağım
4. şimdi başlayacağım yemeklere
5. 2 bölüm ok, yemek yaparken 3. bölümü açıcam
6. duştan sonra
7. ok
8. ok
Ben de düşünüyorum yemek ne yapsam diyeBenim bitti bütün işler. Yemek derdi kaldı napsam acaba
Benimki evde bugün dışarıdan mı söylesek diyorum1 saat sonra adam gelecek hala yemek yok
Bu günü menemen günü ilan ettim ekmeeee banar banar yirik artıkBenimki evde bugün dışarıdan mı söylesek diyorum
Ben de kaynanamın çiçeklerini sulamaya gittim yazlığa gittiler çiçekleri bana ısmarladıBende şimdi geldim eve akşam yemeğine girişcem ama başım ağrıdı bilmiyorum nasıl kalkçam bide kayınvalideme evde de iş yapçam gideyim artık dedim
Şimdi yatıyorum
Çok severim ben menemeniBu günü menemen günü ilan ettim ekmeeee banar banar yirik artık
İyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
Benim modum düşük ,nedenini bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor resmen tüm vücudum uyuşuyor.Nasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
Bana topikten bildirim gelmiyor yaa. Arada etiketle de sohbeti kaçırmayayımİyiyiz canım sen nasılsın
İyiyim bende çok şükğr canım. Sizi okuyunca saatin ve yemek yapmadığımın farkına vardımda bi hışımla mutfağa koştumİyiyiz canım sen nasılsın
Allah allah tansiyonun falanmı oynadı acaba canım, bişeyemi canın sıkıldıBenim modum düşük ,nedenini bilmiyorum. Elim ayağım tutmuyor resmen tüm vücudum uyuşuyor.
Ben de düşünüyorum yemek ne yapsam diye
Evet biraz can sıkıntım var ama neye canım sıkıldı bilmiyorum . Belki de tansiyonum düştüAllah allah tansiyonun falanmı oynadı acaba canım, bişeyemi canın sıkıldı
Bazen oluyor canım banada içim sıkılıyor sanki kötü bişey olucak gibi hissediyorum her an. Hayır olsun inşallah. Güzel şeyler düşünmeye çalış o tarz şeyler izle, yat dinlen boşver her zaman iş yapıyoruzda noluyor sankiEvet biraz can sıkıntım var ama neye canım sıkıldı bilmiyorum . Belki de tansiyonum düştü
Anlamadım Zerrecim neden öyle oluyor ben de bazı alıntılamaları kaçırıyorum bildirim yoğunluğundan mı arada kaynıyor anlamadımBana topikten bildirim gelmiyor yaa. Arada etiketle de sohbeti kaçırmayayım
Çok saol ilgin için geçti çok şükür biraz çekirdek yemiştim o iyi geldi sanırımBazen oluyor canım banada içim sıkılıyor sanki kötü bişey olucak gibi hissediyorum her an. Hayır olsun inşallah. Güzel şeyler düşünmeye çalış o tarz şeyler izle, yat dinlen boşver her zaman iş yapıyoruzda noluyor sanki
Ay iyi olmuş ile yaramış sevindimİyiyim bende çok şükğr canım. Sizi okuyunca saatin ve yemek yapmadığımın farkına vardımda bi hışımla mutfağa koştum
Allah allah tansiyonun falanmı oynadı acaba canım, bişeyemi canın sıkıldı