- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.181
Gelirdim inan kiEvet salgın olmasa ben de takılırdım peşlerinebelki buluşur kozahanda bir kahve içerdik
Yarın için hazırım ben
Tamam o zaman yarın başlıyoruz inşallah ama ben yarın akşam bi dilimcik pasta müsaadesi alaydım yaTamam yarın kahvaltı tabağımın fotosunu çekip atacağım size siz de atın
Özel günlerde mola olsunTamam o zaman yarın başlıyoruz inşallah ama ben yarın akşam bi dilimcik pasta müsaadesi alaydım ya
İnşallah ya. Çocukları gezdirmek için mutlaka gelmek istiyorum ortalık durulsun çocuklar büyüsün biraz. İnşallah kısmet olur pideli köfteye bayılırımGelirdim inan ki
Olsun bir gün Bursaya gelirsen mutlaka haber ver sana pideli köfte dondurmalı irmik helvası ısmarlayım
İnşAllah canımİnşallah ya. Çocukları gezdirmek için mutlaka gelmek istiyorum ortalık durulsun çocuklar büyüsün biraz. İnşallah kısmet olur pideli köfteye bayılırım
Gün içinde az ye dengele yeterki. Şunu yemicez bunu yemicez diyince daha çok yiyorum. Her şeyden yiyelim ama az yiyelimTamam o zaman yarın başlıyoruz inşallah ama ben yarın akşam bi dilimcik pasta müsaadesi alaydım ya
Biz geçen sene geldiğimizde birşey yemeden döndük içimizde kaldı.çok yorulmuştuk sabah erken gidince kozahanı bekledik açılsın sonra Altınşehirde arası varmış aklımız kaldı döner pideli köftede,İnşallah ya. Çocukları gezdirmek için mutlaka gelmek istiyorum ortalık durulsun çocuklar büyüsün biraz. İnşallah kısmet olur pideli köfteye bayılırım
Evet öyle ölçü tutturunca oluyor yarın başlıyoruz inşallah tamamGün içinde az ye dengele yeterki. Şunu yemicez bunu yemicez diyince daha çok yiyorum. Her şeyden yiyelim ama az yiyelim
İskender ya da pideli köfte yemeden dönmeseydiniz keşke ya ikisi de çok lezzetliBiz geçen sene geldiğimizde birşey yemeden döndük içimizde kaldı.çok yorulmuştuk sabah erken gidince kozahanı bekledik açılsın sonra Altınşehirde arası varmış aklımız kaldı döner pideli köftede,
Evet Altınşehir baya uzak kalıyor 30 km var arası nasip değilmiş olsun yine gelirsiniz inşallahBiz geçen sene geldiğimizde birşey yemeden döndük içimizde kaldı.çok yorulmuştuk sabah erken gidince kozahanı bekledik açılsın sonra Altınşehirde arası varmış aklımız kaldı döner pideli köftede,
Nasip canım eşim bursayı gezmek istiyordu zaten seviyo bursayı.Evet Altınşehir baya uzak kalıyor 30 km var arası nasip değilmiş olsun yine gelirsiniz inşallah
Çok gezilecek yer var bir günde bitmez bile yine gelirsiniz inşallahNasip canım eşim bursayı gezmek istiyordu zaten seviyo bursayı.
Evet güzeldi inşaallah canım. Herkese iyi geceler gideyim mutfak toplanıp yoğurt mayalamam lazım.Çok gezilecek yer var bir günde bitmez bile yine gelirsiniz inşallah
Tamam canım iyi geceler ben de çıkarım artık kurabiye yapıcam dahaEvet güzeldi inşaallah canım. Herkese iyi geceler gideyim mutfak toplanıp yoğurt mayalamam lazım.
Ben gidip uyuyim bariTamam canım iyi geceler ben de çıkarım artık kurabiye yapıcam daha
10 u geçirdin rekor MikancımBen gidip uyuyim bari
Sadakatsiz izliyorum ondan10 u geçirdin rekor Mikancımiyi geceler ben de yatarım 1 e gelirken yine
Ben de doğduğun ev kaderindirSadakatsiz izliyorum ondan