- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.161
Elbiseyi aldığımda 78 gibiydim şimdi 82 ama 78 bile fazla bana boyum bir yetmişSenin kaç kilo fazla var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbiseyi aldığımda 78 gibiydim şimdi 82 ama 78 bile fazla bana boyum bir yetmişSenin kaç kilo fazla var
Sağol canım hayırlısıyla yarın akşamı atlatsak korona falan bulaşmadan biz erteleyelim vakalar çok dedik ama kardeşim dinlemiyor ne kadar daha durucaz deyip duruyorSiyah güzel aynen zayıf gösteriyor hayırlı olsun kardeşin içinde
Başlayalım gerçekten bir ay önce başlamıştım bıraktım sizler le belki daha verimli olurumHep beraber başlayalım işte beslenmemizi düzenlemeye
Ne güzel işte o tarifleri uygulayalım benim küçük kaynım da diyetisyen bu sene mezun oluyor bi diyet listesi mi istesemOff elti olacaksın dimi sen kız benim de kız kardeşim sözleniyor işte düğün tarihi koyacaklar seneye de erkek kardeşimin kız hazır onla tanışma isteme düğün planları var gelin zaten fit üstelik sosyal medya hesabı var baya takipçisi var sağlıklı tarifler paylaşıyor fit hatunlara özel tarifler demesin balık etli görümce diye
Yine çok abartı kilon yok gibi elbiseyi aldığına göre siz de düğünü erteleyenlerden misiniz canımElbiseyi aldığımda 78 gibiydim şimdi 82 ama 78 bile fazla bana boyum bir yetmiş
Ee süper işte daha ne olsun uygulayabilirsen isteNe güzel işte o tarifleri uygulayalım benim küçük kaynım da diyetisyen bu sene mezun oluyor bi diyet listesi mi istesem
Evet canım geçen sene bursadan almıştım gelip.Yine çok abartı kilon yok gibi elbiseyi aldığına göre siz de düğünü erteleyenlerden misiniz canım
Tamam yarın başlayalım olur muBaşlayalım gerçekten bir ay önce başlamıştım bıraktım sizler le belki daha verimli olurum
Aa Bursadan mı aldın neresindenEvet canım geçen sene bursadan almıştım gelip.
Damat nereli niloyaSağol canım hayırlısıyla yarın akşamı atlatsak korona falan bulaşmadan biz erteleyelim vakalar çok dedik ama kardeşim dinlemiyor ne kadar daha durucaz deyip duruyor
Altınşehirde miydi galiba modaevi izmir'de ki şubesini kapatınca teslimatı bursadan aldık.Aa Bursadan mı aldın neresinden
Anne Samsun baba Balıkesir ama burada oturuyorlar tarla bağ bahçe ev AltınoluktaymışDamat nereli niloya
O zaman kilo ver canımAltınşehirden aldıysan baya maliyetlidir oAltınşehirde miydi galiba modaevi izmir'de ki şubesini kapatınca teslimatı bursadan aldık.
Geçen sene uygun gelmişti bana kilo vermek şart tabi hadi gayret edeyimO zaman kilo ver canımAltınşehirden aldıysan baya maliyetlidir o
Allah tamamına erdirsinAnne Samsun baba Balıkesir ama burada oturuyorlar tarla bağ bahçe ev Altınoluktaymış
Amin canım sağolAllah tamamına erdirsin
Niye sordum biliyor Muş’un benim yeğene kız istemeye bursaya gittiler dün . Acaba dedim senin kardeşin olabilir mi değilmiş
Tamam yarın başlayalım inşallah benim de biraz incelmem şart ya erkek kardeşiminkiyle tanışana kadar bari azcık fitleşeyimGeçen sene uygun gelmişti bana kilo vermek şart tabi hadi gayret edeyim
Evet salgın olmasa ben de takılırdım peşlerine belki buluşur kozahanda bir kahve içerdikAmin canım sağol
Aa Bursaya mı geldiler üniversiteden okuldan arkadaşı sanırım
Yarın için hazırım benTamam yarın başlayalım inşallah benim de biraz incelmem şart ya erkek kardeşiminkiyle tanışana kadar bari azcık fitleşeyim
Tamam yarın kahvaltı tabağımın fotosunu çekip atacağım size siz de atınTamam yarın başlayalım inşallah benim de biraz incelmem şart ya erkek kardeşiminkiyle tanışana kadar bari azcık fitleşeyim