- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.861
Ha ha ha koptum Allah muhafazaAman yufkaları açamazsanız 2 elti bir olup yufkacıya kaçmayın da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ha koptum Allah muhafazaAman yufkaları açamazsanız 2 elti bir olup yufkacıya kaçmayın da
Harika elinize sağlıkEvettt erişteler oldu çok fena yorulmuşum
Sağol canım dıngıldım kanepeye yatıyorumHarika elinize sağlık
Eline sağlık harika görünüyor tarif alayımSağol canım dıngıldım kanepeye yatıyorum
Aynen öyleEline sağlık harika görünüyor tarif alayım
Dıngıldım ne demek. Yayıldım uzandım minvalinde galibası
Afiyetle yiyin inşallah. İki eltide pek beceriklimişMisafir odasındaki koltuğa serdim güzellikleri
Sağol canım yok kız beceri ile alakası yok ki öğrenmekle alakası var öğrenen herkes yaparAfiyetle yiyin inşallah. İki eltide pek beceriklimiş
Evet canım noolduDrderdimderin sende sosyal fobi vardı dimi?
Hani bir topik açmışlar gruplar ile ilgili kazene birşeyler yazmışsın ya hiç sosyal fobili biri gibi durmuyorsun bence yenmişsin sen onuEvet canım nooldu
Alemsin ne güldüm ya. Ya hani yabancı biri ile konuşurken bir tedirginlik oluyor, veya Mesela eve yabancı misafirler geldi diyelim eşimin arkadaşları çay verirken elde titreme falan. Göz teması kuramam. Ya da çok sinirlendim birine sinirden konuşamam, kalabalıkta konuşamam off böyle şeyler. Kazen yabancı sayılmaz o yüzden rahattımHani bir topik açmışlar gruplar ile ilgili kazene birşeyler yazmışsın ya hiç sosyal fobili biri gibi durmuyorsun bence yenmişsin sen onu
Evet yabancı değil aileden biri gibi biz eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz grup olduk kanka olduk artıkAlemsin ne güldüm ya. Ya hani yabancı biri ile konuşurken bir tedirginlik oluyor, veya Mesela eve yabancı misafirler geldi diyelim eşimin arkadaşları çay verirken elde titreme falan. Göz teması kuramam. Ya da çok sinirlendim birine sinirden konuşamam, kalabalıkta konuşamam off böyle şeyler. Kazen yabancı sayılmaz o yüzden rahattım
Sende yok demi öyle kalabalıkta konuşamama. Aman insanlar ne düşünür deme Gibi.Evet yabancı değil aileden biri gibi biz eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz grup olduk kanka olduk artık
Yok ben Tayyip Erdoğan gelse konuşurum o derece biraz fazla bendeki de sanki bazen öyle düşünüyorumSende yok demi öyle kalabalıkta konuşamama. Aman insanlar ne düşünür deme Gibi.
Ayy bugün nooldu kızım seneye üni sınavına girecek okuldan bir müdür online seminer verdi velilere. Direk bana soru sordu adam ya neyse cevapladım sonra Bi açıldım bende ona soru sordum. Ama online diye olabilir yüzyüze olsa soramazdım.
Hele insanlar ne düşünür hakkımda diye umrumda olmaz kendimden eminsen söylediğim şeye inanıyorsam kendimi savunurum konuşurum sorarım hakkım olacak yerde hakkımı ararımSende yok demi öyle kalabalıkta konuşamama. Aman insanlar ne düşünür deme Gibi.
Ayy bugün nooldu kızım seneye üni sınavına girecek okuldan bir müdür online seminer verdi velilere. Direk bana soru sordu adam ya neyse cevapladım sonra Bi açıldım bende ona soru sordum. Ama online diye olabilir yüzyüze olsa soramazdım.