- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.781
İnşallah sağ tarafı zorlamaktan köprücük kemiğim öne çıkıntı yaptıBenim bilekler kollar. Bebeler büyüyünce taşınmayacaklar tabi. O zmn geçer inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağ tarafı zorlamaktan köprücük kemiğim öne çıkıntı yaptıBenim bilekler kollar. Bebeler büyüyünce taşınmayacaklar tabi. O zmn geçer inşallah.
Omuz ile göğüs arasında ki kemiğe deniyor . Ama bazı yerlerde iman tahtası da denir .Niloya canım kontrollere gidiyorsun değil mi? İhmal etme.
Mikancım köprücük kemiği nere yav kafa durdu benim.
Etiketleme ile uğraşamadım kusura bakmayın.
Ne ararsan var evde var içindeNe ilanı sen de benim gibi ev ilanlarına mı bakıp duruyorsun
Gidiyorum canım her ay terapiyeNiloya canım kontrollere gidiyorsun değil mi? İhmal etme.
Bende bakıyorumm ne tesadüff :)) alırız belki bir gün.Ne ararsan var evde var içinde
Kuzum kadın doğuma ve meme için dedim. Süt gelmesi normal mi ki? Sana da böyle bişiy denmez ya demiş bulundum artık:) prolaktin fazla ise geliyor diye aklımda bilgi kalmış da.Gidiyorum canım her ay terapiye
Bugün sıktım gelmedi ama düne kadar sıkıyordum geliyorduBende bakıyorumm ne tesadüff :)) alırız belki bir gün.
Kuzum kadın doğuma ve meme için dedim. Süt gelmesi normal mi ki? Sana da böyle bişiy denmez ya demiş bulundum artık:) prolaktin fazla ise geliyor diye aklımda bilgi kalmış da.
Şu boynun altındaki kemik kemik var ya oNiloya canım kontrollere gidiyorsun değil mi? İhmal etme.
Hiç bilmem adlarını benŞu boynun altındaki kemik kemik var ya o
Düğünümüze 3 hafta kala eşim maç yaparken köprücük kemiğini kırmıştı unutmam mümkün değilHiç bilmem adlarını ben
Ee noldu sonraDüğünümüze 3 hafta kala eşim maç yaparken köprücük kemiğini kırmıştı unutmam mümkün değil
Kol kırılır ayak kırılır ama ilk defa köprücük kemiğinin kırıldığını duyuyorum.Düğünümüze 3 hafta kala eşim maç yaparken köprücük kemiğini kırmıştı unutmam mümkün değil
Nerde çıktı kız reklamÇıkan reklama bak be üfff baklava Bursadaki ünlü bi baklavacı ne canım çekti he
Bende aradaki reklamlarda şöyle çıtır çıtır cevizli ya da fıstıklı baklava yanında dondurma üf üf avcumu yalayımNerde çıktı kız reklam
Maşallah iştahın çok açık .Bende aradaki reklamlarda şöyle çıtır çıtır cevizli ya da fıstıklı baklava yanında dondurma üf üf avcumu yalayım