- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.761
Sanada Günaydın canım kahvaltı yapıp mutfağı temizlicem bugün. Sonra yürüyüş yaparım.Günaydın herkese. 11 e kadar buralar benim desenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada Günaydın canım kahvaltı yapıp mutfağı temizlicem bugün. Sonra yürüyüş yaparım.Günaydın herkese. 11 e kadar buralar benim desenize
Ay benim psikolog randevum var bugün. İlla her hafta gel dedi niyeyseSanada Günaydın canım kahvaltı yapıp mutfağı temizlicem bugün. Sonra yürüyüş yaparım.
Günaydın bugün ben de varım Bugün yapacağınız işlerde kolaylıklarGünaydın herkese. 11 e kadar buralar benim desenize
Benim eşle paylaşımım iyi bu ara. Akşam o işten gelince yemekten sonra çocukla oynarız genelde. Çay içeriz, çaysız olmaz her şeyden konuşuruz sınır yok. Ama temizlik yemek vb böyle şeylerde yardım etmez. Onlar bende. Aslında iki farklı karakteriz ama birbirimizi dengeliyoruz. Ha bazen beni çok feci sinirlendirir. O zaman da ondan kötüsü yok genelde verimliyiz bu durumdaHahahah
Selamlar.
Pazar gününden yemekleri yapmıştım dün bitirdik. Bugün kahvaltı yaptık.
Mikancım. 10da nasıl yatabiliyosun bravo:)
Ağrılarım var.maalesef. egzersizi günde 3 demişti sabah akşam yapmaya çalışıyorum. Haftada iki ilaç da yetmiyor kanımca.
Çocuklar ve evden bahsediyoruz. Eşlerinizle paylaşımlarınız ne alemde? herkes kendi kabuğunda mı? Yoksa verimli mi? Biraz da bunlardan bahsetsek.
Harika. Paylaşımlarınız verimli olsun da artık yardımı da şöyle duruversin. Gene bak çocuklarla oynuyor.Benim eşle paylaşımım iyi bu ara. Akşam o işten gelince yemekten sonra çocukla oynarız genelde. Çay içeriz, çaysız olmaz her şeyden konuşuruz sınır yok. Ama temizlik yemek vb böyle şeylerde yardım etmez. Onlar bende. Aslında iki farklı karakteriz ama birbirimizi dengeliyoruz. Ha bazen beni çok feci sinirlendirir. O zaman da ondan kötüsü yok genelde verimliyiz bu durumda
can09e kendine iyi bak, geçmiş olsun
Ortopediye gittim. Bebek büyüyünce geçer dedi magnezyum verdiKolun neden ağrıyor canım bi fizik tedavi bölümüne git baktır istersen
Evet azaltarak bıraktıracağım. Şimdi 7/24 beraberiz neredeyse. Haftaya kayınvalidem bakmaya başlayacak. Gün içinde daha az emecek. Bu ay tamamen kesmeyi düşünüyorumAlıştıra alıştıra derken azaltarak bırakma mı?
Bi verip bi vermemek sıkıntı onu biliyorsundur sanırım.
Zaten bende o yüzden dayanıyorumdur. Emip uyumadığı nadirdir.şükür. emdiği sürece emsin.
Sağol canım. Hepsini bağışlasın Rabbim.
Aa halbuki az kalmışmış. Sıksaydın dişini ya.
Emmesi azaldı ya gün içinde hiç yok. Ondan çok susamıyorum galiba bende.
Evet evet biliyorum canım.
Kurallara uydum hanımefendicimOrtopediye gittim. Bebek büyüyünce geçer dedi magnezyum verdi
Aynı anda yazmışız tebriklerKurallara uydum hanımefendicim
Evet aynı anda yazmışız süperAynı anda yazmışız tebrikler
A aaa kendine mi Günaydın diye cevap verdin Allah iyiliğini versin emiSanada Günaydın canım kahvaltı yapıp mutfağı temizlicem bugün. Sonra yürüyüş yaparım.
Yeni mi başladın canım psikoloğa çok özel değilse ne için gidiyorsun?Ay benim psikolog randevum var bugün. İlla her hafta gel dedi niyeyse
Adaçayı diyorlar kesmesi için ben de kesmeye karar verdiğimde denemeyi düşünüyorum. Kolay gelsin bize:)Evet azaltarak bıraktıracağım. Şimdi 7/24 beraberiz neredeyse. Haftaya kayınvalidem bakmaya başlayacak. Gün içinde daha az emecek. Bu ay tamamen kesmeyi düşünüyorum
Benim bilekler kollar. Bebeler büyüyünce taşınmayacaklar tabi. O zmn geçer inşallah.Ortopediye gittim. Bebek büyüyünce geçer dedi magnezyum verdi
Orda şaka yaptım. Kimse olmayınca Kendimle yazışıyordum ya. Sosyal fobi için Gidebilirimde tabi yazarım sana o zamanYeni mi başladın canım psikoloğa çok özel değilse ne için gidiyorsun?
Anladım canım şaka olduğunuOrda şaka yaptım. Kimse olmayınca Kendimle yazışıyordum ya. Sosyal fobi için Gidebilirimde tabi yazarım sana o zaman
Benim hala sol göğsümü sıkınca süt geliyor çoktu sütüm ama çocuk emmediAdaçayı diyorlar kesmesi için ben de kesmeye karar verdiğimde denemeyi düşünüyorum. Kolay gelsin bize:)
Ne ilanı sen de benim gibi ev ilanlarına mı bakıp duruyorsunEvet aynı anda yazmışız süper
Sabah biraz zor oldu genelde uyanınca ben internette ilanlara bakıyorum gece de mutlaka ilanlara bakardım olsun iyi oldu böyle detoks yapmaya devam
Burda da nane diyorlar ben her ikisini de sürekli içerim bir etkisini görmedimAdaçayı diyorlar kesmesi için ben de kesmeye karar verdiğimde denemeyi düşünüyorum. Kolay gelsin bize:)