- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy bunlar çok çirkin ay daha tam kediye dönüşmemişler kızın çok tatlı maşallah aynı babasıBakın nasıl sarılıyor yavrularına sizi bugün biraz kedi resimleriyle sıkıyorum kusura bakmayın çok tatlılar ama ya kızım da fena kıskanıyor görseniz miyavlıyor onu da seveymişim
Hangi kız kızımın resmini atmadım ama he kedim kız mıOy bunlar çok çirkin ay daha tam kediye dönüşmemişler kızın çok tatlı maşallah aynı babası
Ya of yaahani bir defa sen kediyi severken eşin kıskançlık yapmış ya ondan dolayı öyle yazdım kızında kedi taklidi yapıyormuş kendisini sevesin diyeHangi kız kızımın resmini atmadım ama he kedim kız mı
He anladım canım tmm doğru doğruYa of yaahani bir defa sen kediyi severken eşin kıskançlık yapmış ya ondan dolayı öyle yazdım kızında kedi taklidi yapıyormuş kendisini sevesin diye
Ellerine sağlık, sabah okuldaydım. akşam oğluşu yıkadım. Bir de yemek yaptım o kadar Yarın sıkı bir temizliğe niyetim var bakalımBugün bir sürü iş yaptım şuan film keyfisi
Siz ne işler yaptınız bakimmm
Sağol canımEllerine sağlık, sabah okuldaydım. akşam oğluşu yıkadım. Bir de yemek yaptım o kadar Yarın sıkı bir temizliğe niyetim var bakalım
Sağol canım
Uykusuzdun bir de bugün ya bir de o var
Okul başladı mı
Evet uykusuzdum, uyumaya çalıştım ayaklarım ısınmadı uyuyamadım. 1 Mart’tan beri haftanın 2 günü okuldayım benSağol canım
Uykusuzdun bir de bugün ya bir de o var
Okul başladı mı
2 gün iyi azmış bari yakında o da kapanırEvet uykusuzdum, uyumaya çalıştım ayaklarım ısınmadı uyuyamadım. 1 Mart’tan beri haftanın 2 günü okuldayım ben
Hayırlısı, sağlık olsun da kapanmasın2 gün iyi azmış bari yakında o da kapanır
Ütü yaptım bende yerleştirilecek daha annem çağırdı sarma sarmış oraya gittimgelince akşam yemeği sonrada ocakta sildim elim yanıktan sonra daha geçmedi bez sıkmak biraz zor oluyo krem sürdüm şimdi sakın beni ellemeyin diyip oturdum yerimeDerin dondurucuyu çözdürmeye vermiştim onu bir güzel sildim raflarını her yerini ilk 2 raf kar içindeydi tertemiz oldu
Cuma saati Kuran okudum
Sonra anneme gittim
Annemin eve bir süpürge tuttum
Sonra kedilerle oynaşma falan kahve keyfi
Eve geldim doğruca yemeğe giriştim
Bulaşık makinası çalıştırılacak beni bekliyor sığmadı 3 tencerede elde yıkanacak püüüü
Bursa kırmızıya dönmüşHayırlısı, sağlık olsun da kapanmasın
Krem sür hep biraz zaman alır canımÜtü yaptım bende yerleştirilecek daha annem çağırdı sarma sarmış oraya gittimgelince akşam yemeği sonrada ocakta sildim elim yanıktan sonra daha geçmedi bez sıkmak biraz zor oluyo krem sürdüm şimdi sakın beni ellemeyin diyip oturdum yerime
Ben gönderemiyorum ya evdeler benimkilerBursa kırmızıya dönmüş
Sağol canım evet yemesi ayrı güzelde sonrasından kaçış olmuyorKrem sür hep biraz zaman alır canım
Annenin de ellerine sağlık sarma mis afiyet olsun
Ben de ocak sildim bu akşam kızartma yaptım ayyy bir sürü yağ sinir oldum
Ben de olsam ben de göndermezdimBen gönderemiyorum ya evdeler benimkiler
Çok zor dönemden geçiyo çocuklar ya gidersen iki gün bir günde uzaktan gitmezsen birgün uzaktan eğitim inan ödevleri yapıyoruz konu videoları izlettirmek istiyom hep itiraz öylesine okuyorlar işteBen de olsam ben de göndermezdim