- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.541
Nolcak böyle bilmiyorum biteceğe de benzemiyor Bursa yine kırmızıya döndü şimdi okullar kapanacak mı haftasonu yasak mı nasıl olacak bilmemÇok zor dönemden geçiyo çocuklar ya gidersen iki gün bir günde uzaktan gitmezsen birgün uzaktan eğitim inan ödevleri yapıyoruz konu videoları izlettirmek istiyom hep itiraz öylesine okuyorlar işte
Hayırlısı diyelim ama pek iyiye gitmiyoruzNolcak böyle bilmiyorum biteceğe de benzemiyor Bursa yine kırmızıya döndü şimdi okullar kapanacak mı haftasonu yasak mı nasıl olacak bilmem
Aynen öyle bir yere gitsem eve gelince nefesimi dinliyorum boğazlarım acısa korkuyorumHayırlısı diyelim ama pek iyiye gitmiyoruz
Maske ve mesafe bu işin altın kuralıAynen öyle bir yere gitsem eve gelince nefesimi dinliyorum boğazlarım acısa korkuyorumzaten panik atak var bir de korona çıktı
Aynen öyle bir yere gitsem eve gelince nefesimi dinliyorum boğazlarım acısa korkuyorumzaten panik atak var bir de korona çıktı
Doğru düşünüyorsun zerre sirkeli suyu yapmıyorum. Maskemizi takıyoruz artık hayatımız böyle olucak o yüzden fazla ne olacağını düşünmekte iyi olmuyorMaske ve mesafe bu işin altın kuralıben dışarıdan gelince hiç nefesimi falan dinlemem. Hemen maskeyi ateşe atarım sonra da ellerimi yıkayıp sirkeli su ile gargara yaparım en sonda kiyafetlerimi makineye atıp tekrar ellerimi yıkarım hiçte korkmam çünkü maskem vardı kimseye dokunmadım.
Aynen öyle. Hastalığın ne zaman tamamen geçeceğini bilmiyoruz o yüzden onunla yaşamayı öğrenmeliyizDoğru düşünüyorsun zerre sirkeli suyu yapmıyorum. Maskemizi takıyoruz artık hayatımız böyle olucak o yüzden fazla ne olacağını düşünmekte iyi olmuyor
Her çıkışımda kıyafetleri yıkarsam zor zerrecim sirkeli su ile gargara yapmak lazım evetMaske ve mesafe bu işin altın kuralıben dışarıdan gelince hiç nefesimi falan dinlemem. Hemen maskeyi ateşe atarım sonra da ellerimi yıkayıp sirkeli su ile gargara yaparım en sonda kiyafetlerimi makineye atıp tekrar ellerimi yıkarım hiçte korkmam çünkü maskem vardı kimseye dokunmadım.
Ben mesafeye uyuyorum uzak duruyorum bana yaklaşıyorlar bir keresinde yaklaşmayın yahu dedimMaske ve mesafe bu işin altın kuralıben dışarıdan gelince hiç nefesimi falan dinlemem. Hemen maskeyi ateşe atarım sonra da ellerimi yıkayıp sirkeli su ile gargara yaparım en sonda kiyafetlerimi makineye atıp tekrar ellerimi yıkarım hiçte korkmam çünkü maskem vardı kimseye dokunmadım.
Sen bende daha sık çıkıyorsun işlerden dolayı . Ben bir ayda en fazla 2 defa çıkıyorum ondan dolayı yıkamak zor gelmiyor banaHer çıkışımda kıyafetleri yıkarsam zor zerrecim sirkeli su ile gargara yapmak lazım evet
Aynen öyle bu işin şakası yok. Biz eve misafir kabul etmiyoruz 1 senedir.Ben mesafeye uyuyorum uzak duruyorum bana yaklaşıyorlar bir keresinde yaklaşmayın yahu dedim
Biz de görüşmüyorduk da son 2 aydır eşimle arkadaşlarımızla buluşuyoruzAynen öyle bu işin şakası yok. Biz eve misafir kabul etmiyoruz 1 senedir.
Evet fazla çıkıyorum çocuk var bir de ondan o durmuyor evdeSen bende daha sık çıkıyorsun işlerden dolayı . Ben bir ayda en fazla 2 defa çıkıyorum ondan dolayı yıkamak zor gelmiyor bana
Valla maskeyi takıp mesafeli bir şekilde oturun Allah'ın izni ile hiçbir şey olmazBiz de görüşmüyorduk da son 2 aydır eşimle arkadaşlarımızla buluşuyoruzözlemişiz muhabbet etmeyi öyle iyi geldi ki anlatamam
GünaydınGünaydın mutlu haftasonları hayırlı kandiller
Günaydın canım mutlu bir haftasonu olsunGünaydın mutlu haftasonları hayırlı kandiller
Tabii ki gelebilirsin canım yok sana kızgın değilim diğer kişiye kızdım canım ben polar don burada komiklik olsun diye paylaşıyorum elbette sürekli polar pijamalarla değilim o kişi öyle yazınca canım sıkıldı anneyi hep polar donla görmeye alışık falan yazmış o yüzden tepkimdi canım