- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok en geç 09:39 da uyanıyorum
09.39 un 39 u niye canımYok yok en geç 09:39 da uyanıyorum
Senin bölüm neydi ünide kazandığınYok yok en geç 09:39 da uyanıyorum
Bitirdim ben. Muhasebe bölümü okudumSenin bölüm neydi ünide kazandığın
39 ne yaa 30 yazacaktım09.39 un 39 u niye canım
Mersine gidecektim okula corona çıktı dedin de. Muhasebe iyidir iş bulma açısından. ÇalışmıyonmuBitirdim ben. Muhasebe bölümü okudum
Hep buraya girmekten instagrami sildim yine de dayanmadı InternetKız yenilendi bir de yemişsin nasıl yedin çok mu video izledin naptın
Mersine gidecektim okula corona çıktı dedin de. Muhasebe iyidir iş bulma açısından. Çalışmıyonmu
Kahvaltı yapıldı çay içiyorumNur Assos mikan kalkın da çocuklar açlıktan duvarları yedi
Benim oğlan 5.50 de uyandı
Sana gün ayalı çok olmuş deseneBenim oğlan 5.50 de uyandı
Afiyet olsun. Yağmur yok yine güneş açmış bugün. Mersini susuz yaz bekliyor sanırımKahvaltı yapıldı çay içiyorum
Oh mis afiyet olsun canımKahvaltı yapıldı çay içiyorum
Dün bursada ki leylekleri gösteriyordu haberde erken gelmişler daha kar var maşallah Allah artırsınŞuan burada ince ince kar yağıyor Uludağa kimbilir nasıl yağıyordur ya biz ovada kalıyoruz deniz seviyesi iri kar biraz zor geliyor buraya
Uludağ'da baya var hiç öyle TV de dediği giib 89 90 cm falan değil yani belki o pistlerde olan kalınlıktırDün bursada ki leylekleri gösteriyordu haberde erken gelmişler daha kar var maşallah Allah artırsın