- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.301
Aaa ne güzel Yenişehir deyiz senBen de mersindeyim, neresindensiniz
İlahi, seni gidiiEder inşallah doz yükseldiğinde de anksiyeteyi biraz tetikler doktorum mesela ani doz artışlarını pek sevmez ben önceden kendim oynardım dozlarla doktorumu dinlemezdim ee bu sefer daha kötü yaptı bıraktım o huyu
Amin canım aminİlahi, seni gidiiAllah merhamet etsin cümle hastalara, rahatsizlara, hepsini hepimizi selamete çıkarsın.
Kocan mıÇocuk doğduktan sonra da bir kez yaşadım kocam lohusa sendromu olmuştu2. kez daha dönmüştük bugünümüze şükür
Evet ilaçla geçti yani kalp krizi değil. İlk bayıldığında hastanede beni görünce ne ağlamıştı ölürse dul kalırmışımAy Allah korusun Allah şifa versin bayılma psikolojik miymiş
Amin canım cinsel anlamda soğukluk oldu diğer türlü hiçbir sıkıntı yoktu sonra kendiliğinden düzeldi ama boşanacaktım zor günler geçirdim yani buraya konu da açmıştım o zamanlarKocan mıAllah'ım o günleri aratmasın
Teşekkür ederim amin hepimizinkini Allah bağışlasınİlk kızım çok ağlardı uyumazdı. evi yakıyordum Bi gece uykusuzluktan. Senin çocuk küçük sanırım Allah bağışlasın
Nedense son yazdiginiza gülesim geldi. Lütfen kusura bakmayınEvet ilaçla geçti yani kalp krizi değil. İlk bayıldığında hastanede beni görünce ne ağlamıştı ölürse dul kalırmışım
Nörolojiye gittiniz mi baktılar mıEvet ilaçla geçti yani kalp krizi değil. İlk bayıldığında hastanede beni görünce ne ağlamıştı ölürse dul kalırmışım
Zaten ideal yaş da 24 25Benim annemde 24 yaşında evlenmiş. Biz 4 kız kardeşiz bize hep der ki sizde o yaşta evleneceksiniz der. Ama ablamın bir tanesi erken uçtu yuvadan diğeri 25 inde evlendi . İnşallah bende hayırlısı ile o yaşlarda evlenirim
Çok anlamasamda Allah'ım göstermesin tekrar o günleriAmin canım cinsel anlamda soğukluk oldu diğer türlü hiçbir sıkıntı yoktu sonra kendiliğinden düzeldi ama boşanacaktım zor günler geçirdim yani buraya konu da açmıştım o zamanlar
Evet gittik baktı bişey yok. kesin psikolojik yaniNörolojiye gittiniz mi baktılar mı
Ufaktan taşınma icin esya atma ve ortalik toparlama ugraslarindayim, cok bunaldim gızlaaar, tasinayim gideyim buralardan
Doğduğun Ev Kaderindir bugün niye yok, ben kacirdim, maç var diye mi?
Daha komik bişey yazayım mı. Ondan 1 yıl sonra biz boşandık dul kaldımNedense son yazdiginiza gülesim geldi. Lütfen kusura bakmayın
Ama işte maalesef şu zamanda kızlar uçup gidiyor 17-18 alt sınır resmen. Erkeklerinde yaşı küçük aileler nasıl evlendiriyor aklım almıyor . Kızın yaşı 18 oğlanın yaşı 22 bunlar evleniyor sonra gelsin şiddetli geçimsizlikZaten ideal yaş da 24 25
Bana davranış olarak hiçbir eksiklik yoktu eve geç gelme gibi aldatma tarzı şeyler yoktu ama cinsel isteksizlik vardı öyle söyliyim istemiyordu canım istemiyor diyordu çocuk olmadan evvel 2 en geç 3 günde olan şey yok olmuştu arkadaş gibiydik evde ve bu durum çok uzun sürdü ayrılacağımı söyledim sonra yine bir vakit böyle gitti sonra nasıl düzeldi bilmiyorum düzeldi işteÇok anlamasamda Allah'ım göstermesin tekrar o günleri
Ay o neden oldu canım ciddi misin ya bu kadınların nedir çektiğiDaha komik bişey yazayım mı. Ondan 1 yıl sonra biz boşandık dul kaldım
O dizi illa izlenecekNiloyatospikk Niloya? :)) Arada kaynamasin :)
Mesaj akışı çok hızlı inan arada kaynıyor dur okuyorumNiloyatospikk Niloya? :)) Arada kaynamasin :)
Sorma yok bu akşam biz de 1.bölümü açtık eşimleUfaktan taşınma icin esya atma ve ortalik toparlama ugraslarindayim, cok bunaldim gızlaaar, tasinayim gideyim buralardan
Doğduğun Ev Kaderindir bugün niye yok, ben kacirdim, maç var diye mi?