- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.321
SilifkeAaa ne güzel Yenişehir deyiz sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SilifkeAaa ne güzel Yenişehir deyiz sen
Duramadınmı biraz sabırsızmısın . Parfümde işe yaramadımıBana davranış olarak hiçbir eksiklik yoktu eve geç gelme gibi aldatma tarzı şeyler yoktu ama cinsel isteksizlik vardı öyle söyliyim istemiyordu canım istemiyor diyordu çocuk olmadan evvel 2 en geç 3 günde olan şey yok olmuştu arkadaş gibiydik evde ve bu durum çok uzun sürdü ayrılacağımı söyledim sonra yine bir vakit böyle gitti sonra nasıl düzeldi bilmiyorum düzeldi işte
Yok yok bu akşam bölüm yok geçen hafta ne heyecanlı bitmiştiO dizi illa izlenecek
Geçmiş ya şükür çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahEvet gittik baktı bişey yok. kesin psikolojik yani
Kız az bir süre değildi ki süreyi hiç söylemiyim ben sanaDuramadınmı biraz sabırsızmısın . Parfümse işe yatamadımı
1 seneden fazla sürdü sen düşün ne kadar sabırlı olduğumuDuramadınmı biraz sabırsızmısın . Parfümse işe yatamadımı
Sanırım o tarz şeyler oluyormuş doğumdan sonra. Ama bazıları da gün sayar 40 gün geçseydi diye. Büyük ablam doğum yapalı 3 ay oluyor doğumdan sonra 2 ay kanaması olmuştu . Enişte resmen kurumuştuzaten ablam evlendiği zamanlar 40 günlük bir vajinismus tedavisi gördü . Enişte nın bu konuda yüzü pek gülmediBana davranış olarak hiçbir eksiklik yoktu eve geç gelme gibi aldatma tarzı şeyler yoktu ama cinsel isteksizlik vardı öyle söyliyim istemiyordu canım istemiyor diyordu çocuk olmadan evvel 2 en geç 3 günde olan şey yok olmuştu arkadaş gibiydik evde ve bu durum çok uzun sürdü ayrılacağımı söyledim sonra yine bir vakit böyle gitti sonra nasıl düzeldi bilmiyorum düzeldi işte
Maşallah maşallah1 seneden fazla sürdü sen düşün ne kadar sabırlı olduğumu
Sen düşün nasıl kızdığımı benim çok fantazi geceliklerim vardı bir akşam oturdum bana bak bana dedim bir parçaladım karşısında onları görmeliydin inan o gece kafasına dank etmeliydi ama yine etmemişti erkek değil mi hepsi aynıdır bunların kadınları üzerlerMaşallah maşallah
Sizde de tam tersi olmuşSanırım o tarz şeyler oluyormuş doğumdan sonra. Ama bazıları da gün sayar 40 gün geçseydi diye. Büyük ablam doğum yapalı 3 ay oluyor doğumdan sonra 2 ay kanaması olmuştu . Enişte resmen kurumuştuzaten ablam evlendiği zamanlar 40 günlük bir vajinismus tedavisi gördü . Enişte nın bu konuda yüzü pek gülmedi
Siz neden boşandınız onu söylemedin çok özel değilseMaşallah maşallah
Aynen öyleSizde de tam tersi olmuş
Ayy yazık olmuş geceliklere değmez bu erkeklere. Nasıl düzeldi sonraSen düşün nasıl kızdığımı benim çok fantazi geceliklerim vardı bir akşam oturdum bana bak bana dedim bir parçaladım karşısında onları görmeliydin inan o gece kafasına dank etmeliydi ama yine etmemişti erkek değil mi hepsi aynıdır bunların kadınları üzerler
Enişten de belki baksırları parçalamıştırAynen öyle
Bilmiyorum ki kendiliğinden başladı sabrın sonu selamet oldu sanırım belki ondandırAyy yazık olmuş geceliklere değmez bu erkeklere. Nasıl düzeldi sonra
Anlamadım desemEnişten de belki baksırları parçalamıştır
Şimdi anladım. Sen geceliklerini parçalamışsın ondan öyle yazdın. Valla bilmiyorum ne yaptıAnlamadım desem
Ya Dr lustral verdi psikolojisi tam tersine döndü bu defa. Nasılsa ölcem boşveer havalarında idi. Evide boşladı iyice 45 yaş sendromuda eklenince dedim ee yeter hastayken değişik tedaviyle ayrı değişik çekilir çile değil boşandım ama ne oldu 1.5 yıl sonra tekrar evlendik. Neyse şimdi paxera iyi geldi arada kavga oluyor yinede. Ama çok yıprandım ilaçta içmiyorumSiz neden boşandınız onu söylemedin çok özel değilse
Yaaa çok tatlısınŞimdi anladım. Sen geceliklerini parçalamışsın ondan öyle yazdın. Valla bilmiyorum ne yaptı
Ee düzeldiği zaman sordun mu tekrar neden öyle davranıyormuşBilmiyorum ki kendiliğinden başladı sabrın sonu selamet oldu sanırım belki ondandır
Evet yazık oldu geceliklere şimdi keşke parçalamasaydım diyorum