Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yüzümde çiçekler açtı ,hatta dallanıp budaklandı

fantastik bir çalışma yine,uydurabildiğim kadarı ile yapmaya çalıştım..
bir çiçek ,dalı ve yaprakları şimdi yüzümde...
anlayacağınız çiçek açtım :)

nil çok güzel olmuş.özellikle renk seçimini çok beğendim.hele mavi lenslerle o renkler çok uyumlu olmuş.tebrikler

nilcim canım seni görünce saclarımı koyu bi renge boyatasım geliyor yahu
ne dicem yüzü tombul olan bayanlar yüzünü nasıl ince gösterebilir merak ediyorum?

Nilcim çok beğendim bunu eline sağlık, rujuda yakışmış

sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun

100bin kere meaaaaaaaasallahhh

nilll mükemmel olmuş yine.....

dermetçim ,ay yüzlüm ,geçen gün ayna ayna topiğimde gül yüzünü gördüm ..ama benzetme kabileyetim yok ne yazık ki ,maşşallahımı çektim emme..:)
çok tşk ederim

nil çok güzel olmuş.özellikle renk seçimini çok beğendim.hele mavi lenslerle o renkler çok uyumlu olmuş.tebrikler
tşk ederim ,mavişçim ,lenslerle bütünleşesim var o denli seviyorum ,büyük bir aşk bizimkisi..
çok tşk ederim canımm

Nil cnm bu mkavi lensin adı ne not alıp bakıcam yarın

canım solotıca marka charm serisi grafite adı lensin..

nilcim canım seni görünce saclarımı koyu bi renge boyatasım geliyor yahu
ne dicem yüzü tombul olan bayanlar yüzünü nasıl ince gösterebilir merak ediyorum?

bunu çok duyyorum ,hatta uygulayanlar bile var dayanamayıp bende bir ara açık kumrala takmıştım aldım ağzımın payını ,saçlarım yanmıştı ,en iyisi insana yakışanı cidden ,bana sarı hiççç gitmediği gibi ,cayır cayır yanan saçlarıma yanarım ve akılsız kaffama..
canım yüz kontürleme ile lakalı videom var ,yüz ve burun inceltme tekniği ile yüzügölge oyunları ile daraltmak mümkün,çok bariz bir fark yaratmasa da

Nilcim çok beğendim bunu eline sağlık, rujuda yakışmış

tşk ederim burcuu,bundan sonra koyu ruj süreceğim,yorumlar fazlasıyla etkiledi beni ,koyu ruja merhaba dönemi başlıyor
sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun

100bin kere meaaaaaaaasallahhh

anam çizittiveriyorum ya,inan oturrken aklımda bişi olmuyor,normal makyaj yapayım dedim ama bu çıktı ,,ruhsal durumum ile mi alakalı ,o an ki ilham mı nedir
ama şu var ki ,tamamemn kendime özgü ve doğaçlma ,bir örneği yok ,nil'ce
çoook tşk ederim fıstığım ...

aradığınız üyeye şuan ulaşılamıyor çünkü gördüğü makkaj yüzünden dibi düşmüş durumda

koyu renklere merhaba demene cok sevindim nilitom

ilham geliyo ilham zaten esi benzerini görmedim :82: kendine has bi stilin var

Aaayyy şimdi çok üzüldüm bu topiği neden daha önce görmedim diye Nil'cim ellerine sağlık hepsini tek tek inceledim çok başarılı tebrik ederim

Aaayyy şimdi çok üzüldüm bu topiği neden daha önce görmedim diye Nil'cim ellerine sağlık hepsini tek tek inceledim çok başarılı tebrik ederim
canım hoşgeldin üzülme aynen devam ediyoruz ,hız kesmeden
çok tşk ederim nur

arkadaşlar lenslerimi sorup merak eden arkadaşlarım için videosunu çektim ,
siyah gözde,solotıca charm grafite...
takıp çıkarmaktan kirpiklerim dağılmış durumda,görmezden gelin ,please:13:

charm grafite;

[video=dailymotion;xg8gj8]http://www.dailymotion.com/video/xg8gj8_solotyca-charm-grafite-siyah-gozde-gun-yyyyy_lifestyle#from=embed&start=2[/video]

evettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım

evettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım
'' nilçiçek '' çok beğendim ablam ,aklına sağlık
çok tşk ederim

işte sana da bu yakışır süpersin ben bu tarz makyajlarının videosunu rica edicem canım senden , mutlaka ki yetenek lazım bunlara ama hiç olmazsa göz aşinalığı olur bizim içinde tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…