Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi olmuş ...tşk ederim canım:13:waaauwwwww nilim gene yakmışın geçirmişin çok seksiiii bir makyaj olmuş bu yahuu ellerine sağlık:92:
olmuşşş süpper olmuş..ruj da çok tamamlayıcı olmuş..
sana bi şey sorayım canım..altın rengi ve siyah gölgeli makyaja ne renk ruj gider?..bir türlü uyduramadım..
bayıldım canım. o kadar güzel bir makyaj olmuş ki..... tabii ,senin güzelliğinde makyajla birleşince bir güzellik abidesi çıkmış ortaya.... bu arada,uzun saçta çok yakışıyor nil sana....
maviş uygulamaya çalışırım canım tabii..nil makyaj çok hoş ama ben eyeliner şekline bayıldım tam istediğim şekil bu benimlütfen bunu bir ara videoyla göster canım.birde en kolay nasıl yapabilirim bunu deeplinermi yoksa eyelinermi daha kolay:44:göz makyajında herşeyi yapıyorum ama şu liner çekmeyi pek beceremiyorumama göz makyajına gerçek havayıda o veriyor
ay yine harika göz makyaj konusunda zaten astin kendini :81:
bu sefer koyu ruj/gloss kullanmissin cok begendim bence daha sık koyu kullanmalisin nilim saclarda bi harika
göz makyajın süper, ben de böyle eyeliner sürmek istiyorum :84:
nilllll
çokkkkkk güzelllll olmuşşşş ballimmm
gözlerinnn,rujun saçlarınnn süper süper süperrr
saçlar kendi saçın mı canım?rujunun rengide çok güzel nosunu yazarmısın ballim.
Ben buna bayıldım :)
Nilcim saçların kısaydı dimi canım senin ama bence sana uzun saç daha çok yakışıyor
nilcim geçmiş olsun hasta halin buysa ben dicek kelime bulamıyorum inan, çok güzel olmuş yine,
rujun nosunu bende istiyorum:)) ellerine sağlık
tmm canım not ettim hemen:)) lens işim biraz daha beklemede numaralı istiyorum aslında, oda şeffaf lenslerde var, numaralı almam da şart gibi bişey oldu göz ağrısı çekiyorum çünkü gözlükte sevmediğimden bakalım napıcam bi lenslenemedim gitti:)))
tşk ederim lolita:)yine süper makyajlar var maşallahhhh son alıntı yapılan makyaj varya oradaki hafif kırmızımsı ruj çok yakışmış cnm
solotıca da numaralı lensleri var canım ,sorma benimde var sorun gözlerimde bunlardan sonra bende numaralıya geçiçem ..bunlar alışma süreci oldu ..tmm canım not ettim hemen:)) lens işim biraz daha beklemede numaralı istiyorum aslında, oda şeffaf lenslerde var, numaralı almam da şart gibi bişey oldu göz ağrısı çekiyorum çünkü gözlükte sevmediğimden bakalım napıcam bi lenslenemedim gitti:)))
:)numaralı lens ,sadece şeffaflarda yok. nilin kullandığı ve benim nerdeyse kolleksiyonunu yaptığım soloticada da var. diğer renkli lens markalarının çoğunda numaralı lens vardır bende numaralı lens kullandığım için ,size söylemek istedim....
niillllllllllllllll süper olmuş makyajın canımmmm valllabayıldım resmen harika gözüküyorrrrrrr emeğine sağlık yaaaaaa cidden aştın sen artık makyaj konusunda gel sen dinle bizi yap bunu profesyonelce demiii
tşk ederim tweetym :) canım yeşil de vardı ama sattım..şimdi mavi ve bal rengi var ,bal rengi fotolarda grimsi çıkıyor hoş görünmüyor ,o yüzden maviyi kullanıyorum fotolar için ... solotıca çok güzel ,onforlu ve doğal bir lens cidden canım :)geçmiş olsun nil , son makyajnda çok güzel mavi lensi çok güzel taşıyosun doğal duruyor böyle pörtlek pörtlek değil çok güzel başka lenslerin varsa onlardan da denemeler bekliyorum canım