- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
her jel eyeliner suruluyomu peki gozun icine??? ve akma yapiyormuydu mac?
macinki kesin sürülüyor ama ben başka sürülen bilmiyorum.
çok güzel macin jel eyelinerı.bende akma yapmadı.tavsiye ederim..
..ama en kalıcısı inglot..o da hiç akma yapmıyor çıkarırken en zorlandığım liner o..
tesekkur ederim fiyati ne kadar acaba?
merhaba
ben de bir eyelinır tutkunuyum.macin jel linerı yeni bitti onu göz içine sürebiliyordum.inglot aldım onu da sürebilir miyim acaba
satıcı sürülmez dedi
her jel eyeliner suruluyomu peki gozun icine??? ve akma yapiyormuydu mac?
sürülebilir ama kalemler kadar rahat değil sürüşü ,jel olduğundan ve yapısı gereği akma olasılığı daha yüksek..şahsen ben göz içine tercih etmiyorum kalemden daha riskli..ama alt kirpik diplerine sürünce çok ta güzel oluyor,gözleri olduğundan iri de gösterir malumunuz
ayrıca macinki daha yumuşak bi yapıda inglotunki sert..mümkünse gidip yerinde denemeni önenririmtesekkur ederim fiyati ne kadar acaba?
sürülebilir ama kalemler kadar rahat değil sürüşü ,jel olduğundan ve yapısı gereği akma olasılığı daha yüksek..şahsen ben göz içine tercih etmiyorum kalemden daha riskli..ama alt kirpik diplerine sürünce çok ta güzel oluyor,gözleri olduğundan iri de gösterir malumunuz
ayrıca macinki daha yumuşak bi yapıda inglotunki sert..mümkünse gidip yerinde denemeni önenririm
ben de o şekilde kullanmayı çok seviyorum.içe sürmektense alt kirpik dipleri daha çok tercihim.
mac 'in urunleri harika ya.bende mineralize alliklarini oneririrm sahane resmen.
mac 'in urunleri harika ya.bende mineralize alliklarini oneririrm sahane resmen.
harika ama çok pahalı...
ınglot 35 miş geçen yıl mac 45 miş canım bi arkadaşım da geçen sene aldı..
bu yıl da yakındır bunlara sanırım