Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:KK52::KK52::KK16:
ya çok beğenilir yada hiç beğenilmez,öyle bir stil ,arası yok :KK52:
:KK48:
:KK60:begenmeyen var mi :KK53: hayir :82:

arkadaşlar lenslerimi sorup merak eden arkadaşlarım için videosunu çektim ,
siyah gözde,solotıca charm grafite...
takıp çıkarmaktan kirpiklerim dağılmış durumda,görmezden gelin ,please:13:

charm grafite;

[video=dailymotion;xg8gj8]http://www.dailymotion.com/video/xg8gj8_solotyca-charm-grafite-siyah-gozde-gun-yyyyy_lifestyle#from=embed&start=2[/video]
wow fotolardan daha dogal görünüyo lensler :nazar: bu arada videodaki makyajinda cok hos:KK69:

evettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim:KK69::nazar:
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım:KK9::KK19:
anamm :KK52:aklinla bin yasa abla kankam:KK19:nilcicek hee:KK69: süperrr:81:

wow fotolardan daha dogal görünüyo lensler :nazar: bu arada videodaki makyajinda cok hos:KK69:

o makyajı bugün yaptım hemide gündüz,meriç uyurken ,hayret uyudu yaa:KK52::KK52::KK52:
yoksa hayatta makyaj falan yapamadım ,gündüz ben makyaj yapacağım he ,meriç evde iken ...
uyurken yaptım ama :KK66:onu da yayınlayacağım canım düzenleyim ,bir ara bulursam ..
evet fıstıkım ,lensler reelde doğal ama fotolarda değil açıkçası ,ama diğer lenslerle de kıyas edilemz tabii..
reelde lens mi bu diye kimse sormadı bana:KK52:yada bön bön bakan yok ..olabilecek en doğal lens bunlar ,özellikle solotıca charm ocrelerim(bal rengi) a onuda ekleyim buraya ,solotıca başlığına ekledim ama.:KK31:
phil ablam ,birtane gül yüzlü ablam o benim :KK19:
işte sana da bu yakışır:KK69: süpersin ben bu tarz makyajlarının videosunu rica edicem canım senden , mutlaka ki yetenek lazım bunlara ama hiç olmazsa göz aşinalığı olur bizim içinde tatlım :KK69:

canım ,bu tür makyajlar diğerleri gibi 10 dk da olmuyor elbette ama 15-20 dk sıydırabilceğim bir çalışma düşünürüm ve uygulamaya çalışırım video da sizler için ... :KK34:

kusura bakmayın bunu ayrı ekelmek zorundayım ,edit yok malum..:KK76:
bu reelde daha çok kullandığım bir lens bal rengi olan ...:KK31:

charm ocre;

[video=dailymotion;xg8gjp]http://www.dailymotion.com/video/xg8gjp_solotica-charm-ocre-siyah-gozde-gun-yyyyy_lifestyle#from=embed&start=1[/video]

aslında mavinin tonu çok güzel ama pupillası daha dar olanı varmıdır bu lensin?senin gözler siyah olduğu için çok belli olmuyor ama benimkiler açık kahve ortadan kahverengi görünür oda doğallığını bozar diye düşünüyorum.mavi lensler sanırım ya açık renk gözde yada seninki gibi çok koyu renk gözde doğal duruyor.kahverengiyle bütünleşmiyor maalesef:KK59:sadece yeşil ve ela tonları doğal duruyor sanki:KK59:senin bildiğin pupillası dar olan bir mavi varmı nil?

bal rengi lens senin kara gözlerinde açık kahverengi gibi durmuş.zemin çok koyu olunca demek öyle oluyor.ama lens yok sanki kendi gözün gibi görünüyor.günlükte bunu kullanmakla çok iyi ediyosun.eminim çoğu kişi anlamıyodur lens olduğunu:KK34:

o makyajı bugün yaptım hemide gündüz,meriç uyurken ,hayret uyudu yaa:KK52::KK52::KK52:
yoksa hayatta makyaj falan yapamadım ,gündüz ben makyaj yapacağım he ,meriç evde iken ...
uyurken yaptım ama :KK66:onu da yayınlayacağım canım düzenleyim ,bir ara bulursam ..
evet fıstıkım ,lensler reelde doğal ama fotolarda değil açıkçası ,ama diğer lenslerle de kıyas edilemz tabii..
reelde lens mi bu diye kimse sormadı bana:KK52:yada bön bön bakan yok ..olabilecek en doğal lens bunlar ,özellikle solotıca charm ocrelerim(bal rengi) a onuda ekleyim buraya ,solotıca başlığına ekledim ama.:KK31:
phil ablam ,birtane gül yüzlü ablam o benim :KK19:

canım ,bu tür makyajlar diğerleri gibi 10 dk da olmuyor elbette ama 15-20 dk sıydırabilceğim bir çalışma düşünürüm ve uygulamaya çalışırım video da sizler için ... :KK34:

fıstığım ve nilim ikinizide seviyorumm:KK16::KK16::KK16:

yüzümde çiçekler açtı ,hatta dallanıp budaklandı :KK52:

fantastik bir çalışma yine,uydurabildiğim kadarı ile yapmaya çalıştım..
bir çiçek ,dalı ve yaprakları şimdi yüzümde...
anlayacağınız çiçek açtım :)

Hem de ne fantastiko:21:...tablo gibin olmuş niliş..:KK54:

nil bulamadın bnm derdime dermean kızz.
şu eyeliner işini bi hallediversen bi videO ÇEKSEN SADECEEEEEEEEEEEEeyeliner konulu:))
y bir buçuk saat uğraştımm olmadı
eyeliner çekecem die kocam boşayacak beni iki saatte hazırlanr oldum adamcağızım ağaç oluyor ben hazrlanırken:KK1::KK1::KK1:

aslında mavinin tonu çok güzel ama pupillası daha dar olanı varmıdır bu lensin?senin gözler siyah olduğu için çok belli olmuyor ama benimkiler açık kahve ortadan kahverengi görünür oda doğallığını bozar diye düşünüyorum.mavi lensler sanırım ya açık renk gözde yada seninki gibi çok koyu renk gözde doğal duruyor.kahverengiyle bütünleşmiyor maalesef:KK59:sadece yeşil ve ela tonları doğal duruyor sanki:KK59:senin bildiğin pupillası dar olan bir mavi varmı nil?

bal rengi lens senin kara gözlerinde açık kahverengi gibi durmuş.zemin çok koyu olunca demek öyle oluyor.ama lens yok sanki kendi gözün gibi görünüyor.günlükte bunu kullanmakla çok iyi ediyosun.eminim çoğu kişi anlamıyodur lens olduğunu:KK34:

maviş koyu gözlerde özellikle grafite daha renk veriyor..pupili dar olan seri ve tonlar var ama aklımda değil şuan ..dediiklerine katılıyorum bende..ocre aslında az aha azçık videodan da,günlük için ideal benim için :) az evvel baktım lens başlığına ,freshlook doğal mavi diye bir lens varmış,kardeşime hediye alacağım bende,ona bakıyorum sende göz at bakalım :KK34:

ne mutlu bana,o güzel makyajının isim annesi oldum:KK69:
:KK48:

fıstığım ve nilim ikinizide seviyorumm:KK16::KK16::KK16:
bende bendeeee:KK69:

Hem de ne fantastiko:21:...tablo gibin olmuş niliş..:KK54:

:98:sağol gacim,eşimde aynını dedi,fotosunu çıkarıp eve asalım seçip bazılarını diyor:KK1:

nil bulamadın bnm derdime dermean kızz.
şu eyeliner işini bi hallediversen bi videO ÇEKSEN SADECEEEEEEEEEEEEeyeliner konulu:))
y bir buçuk saat uğraştımm olmadı
eyeliner çekecem die kocam boşayacak beni iki saatte hazırlanr oldum adamcağızım ağaç oluyor ben hazrlanırken:KK1::KK1::KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
yettim söz en kısa zamanda ayarlama yapıp çekeceğim kıs,kocanı kurtaracağım bu dertten inşallah..kıyamam ben sana tatlı dillim:KK54:

enişte haklı nil:81:..aklın yolu birmiş..
posta kutunu boşalt şekerciiim dolmuşşş..:KK34:

yüzümde çiçekler açtı ,hatta dallanıp budaklandı :KK52:

fantastik bir çalışma yine,uydurabildiğim kadarı ile yapmaya çalıştım..
bir çiçek ,dalı ve yaprakları şimdi yüzümde...
anlayacağınız çiçek açtım :)

nil:KK53:hasta oldm makyajına:KK69:harika ötesi:KK9:fantastik arkidaşim:KK19:
bakışlar,mkyaj maşallah:nazar:

305.JPG

20 gün önce ebaydan sipariş verdiğm 120 manly marka paletim geldi.sağolsun satıcı öyle korunaklı paketlemiş ki ,buna rağmen ne yazık ki ,biri çatlamıştı :KK43:buna da şükür,dedim artık ..
ama yine de 4 gözle beklediğime değdi yine.. her biri 5 kuruş büyüklüğünde ama inanın öyle kolay kolay tükenmez,pigmenti oldukça yoğun ,arta bile kalır hatta..
daha öncesinde de 88 ultra shimmer (en alttaki palet) olan paleti almış ve çok memnun kalmıştım,aynı kaliteyi ve performansı bulamamak beni korkutmuştu ama ,sandığım olmadı.
bu paletleri çok seviyorum,renkleri yapısı ,kalitesi ,
canlılığı harika, baz kullanmaya bile gerek yok bu paletler ile..
endişe eden var ise,tavsiye ederim...

bu paletin renklerini video ile sizlere göstermek istiyorum ,yakın zamanda:KK66:

bu arada 120 lik paleti alınca 88 lik paletim artık benim için fazla:KK5:
satıyorum bloğumda ,bilginize..

bu da 88 lik ultra shimmer olan palet;

305.JPG

20 gün önce ebaydan sipariş verdiğm 120 manly marka paletim geldi.sağolsun satıcı öyle korunaklı paketlemiş ki ,buna rağmen ne yazık ki ,biri çatlamıştı :KK43:buna da şükür,dedim artık ..
ama yine de 4 gözle beklediğime değdi yine.. her biri 5 kuruş büyüklüğünde ama inanın öyle kolay kolay tükenmez,pigmenti oldukça yoğun ,arta bile kalır hatta..
daha öncesinde de 88 ultra shimmer (en alttaki palet) olan paleti almış ve çok memnun kalmıştım,aynı kaliteyi ve performansı bulamamak beni korkutmuştu ama ,sandığım olmadı.
bu paletleri çok seviyorum,renkleri yapısı ,kalitesi ,
canlılığı harika, baz kullanmaya bile gerek yok bu paletler ile..
endişe eden var ise,tavsiye ederim...

bu paletin renklerini video ile sizlere göstermek istiyorum ,yakın zamanda:KK66:

bu arada 120 lik paleti alınca 88 lik paletim artık benim için fazla:KK5:
satıyorum bloğumda ,bilginize..

bu da 88 lik ultra shimmer olan palet;

nilciğimm iyi günlerde kullan canımm:nazar:
tam senlik olmuş her rengin tonları var:KK8:

makyaj görüntüleri harika. Nil 3-4 kilo sana çok yakışır

Son düzenleme:
Nil'cim çok harikaymış yeni almış olsuğun palet buarada nekadara aldın sen beğendiysen kesinlikle çok iyidir sipariş etmek isterim bende ömür boyu yeter vala insana :KK52::KK52::KK52::KK52:

X