yeni cicilerini güle güle kullan seni görünce benimde alisveris yapasim geldi simdi
banti göstermekle cok iyi yapmissin nilim herkes mutlaka denemeli bantla yapilan makyajlar daha bi güzel oluyo :97:
emegine saglikkk nilimm
tşk ederim canım daha iyileri sizlerin olsun ,bantla yapılan makyaj simetrik ve keskin hatlardan oluşuyor bu da benim hoşuma gidiyor:)
nilcim eline sağlık canım güzel ve pratik anlatımlı bir makyaj olmuş.ve sana çok yakışmış.bu makyaj tekniğini ben daha önce denedim ya pek beceremedim yada bana gerçekten hiç gitmiyor bu şekil
oysa ben böyle çekik makyajları çok beğeniyorum.
senden bir ricam bu kadar değilde hafif yana doğru çekik duran makyajı nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun bana?yani penelope cruz un göz makyajlarını çok seviyorum sana bir örnek fotoda koyayım belki daha rahat anlatabilirsin canım.şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 115671
işte bu tarz göz makyajını nasıl yapacam :44:
bunlar aynı teknik değil ama genel olarak çok hoşuma gidiyor bu kadının makyajları
bunların püf noktaları nedir nil?takma kirpikmi yada göz şeklimi güzel gösteriyor böyle:44:nasıl böyle makyaj yapabilirim acaba birde ben açık tenli olduğum için günlük makyajda siyah eyeliner kalem yada rimel kullanmıyorum.daha çok koyu kahve kullanıyorum.bu makyajları koyu kahveylede böyle güzel yapma şansımız varmı?yoksa si
Eki Görüntüle 115673
yah olmasımı böyle çekici bir hava veriyor?
Eki Görüntüle 115672
mavişcim tşk ederim
dediğin tarz makyajlar göz yuvarlağı bitimine kadar uygulanmış,yani kaş kemiğine sadece hafif yansımaverilmiş,buğu gibi çoz az,altlarda kirpik diplerinde de yine far ve kalem harmanlanıp(farl altta-kalem üstte) buğu verilmiş..çekik görüntü için içinde yanlara çok taşmadan ve yukarıya yani kaş bitimine uzak şekilde yapılmış,bu makyajları,ince bir fırça ile yoksa aplikatörün sırt kısmı ile far ile hafif çizerek taslak yap siyah farınla,öncesinde tabana ise nude tonlarda kahve farını,göz yuvarlığını takip ederek sür,kaş altına aydınlatmayı unutma..
dediklerinin etkisi illaki var ,en başta profesyonel çekim bunlar,kusursuz bir görüntü var ,takmam kirpik makyajında bakışında,bütünlüğünde anlamını tamamen değiştirir,göz şekli de önemli tabi ama senin gözlerin küçük değil-kapakların düşük değil ,sana uygun bir stil..resimleri büyüt incele ,dediklerimi uygula ,birkaç pratikte sonuç alırsın ,benzer makyajlar elde edersin
bsntlı videonu seyrettm nil.
çok iyi oldu. hep diyorlardı bantla yaptım. nasıl bir şeydir diye düşünüyordum.
şimdi
öğrenmiş oldum. çok güzel olmuş . makyajın. her zamanki gibi tabi.
senin kaşla göz mesafende tam makyaj yapmaya müsait bir mesafe. şanslısın bu konuda..
benim kaşla göz aram maalesef çok yakın. ne sürsem görülmüyor. gözümü kapayacağımda farımın rengi görülecek.o derece yani:))
tşk ederim 0lvid0:)
birşeyler katabilirsem ne ala..
gözlerim iri ve kaşla gçz mesafem bayağı var haklısın :)
yan göz şeklimize uygun ve kendi beğenimize uygun stili deneyerek bulmak mümkün ..düşük göz kapaklarına üst kapağa koyu mat renkler kullanılmalı ve yukarı -kaşa doğru harmanlanmalı ..
nilim bantlı videon süper olmuş hemen denemek geldi içimden ellerine sağlık canım benim şöyle rengarenk bir makyaj yapsana yağmurlu günlerde içimiz açılsın şöyle morlu falan :)))))
magrenta ne güzel ,tşk ederim ,bu aralar biraz rajatsızım canım ,ama sözüm olsun mor makyaj sana olur mu ?
nilcim teşk ederim bantlı video için benim yaptıgımda yanlışlıklar varmış meğer:) ellerine sağlık tatlım kırmayıp çektiğin içinde ayrıca çok tşkler
rica ederim canım ,yardımcı olabildiysem çok sevinirim
ben tşk ederim ..