Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
waaauwwwww nilim gene yakmışın geçirmişin çok seksiiii bir makyaj olmuş bu yahuu ellerine sağlık:92:

kahve ve füme -stilli lıner

bayıldım canım. o kadar güzel bir makyaj olmuş ki..... tabii ,senin güzelliğinde makyajla birleşince bir güzellik abidesi çıkmış ortaya.... bu arada,uzun saçta çok yakışıyor nil sana....

Son düzenleme:
nil makyaj çok hoş ama ben eyeliner şekline bayıldım tam istediğim şekil bu benimlütfen bunu bir ara videoyla göster canım.birde en kolay nasıl yapabilirim bunu deeplinermi yoksa eyelinermi daha kolay:44:göz makyajında herşeyi yapıyorum ama şu liner çekmeyi pek beceremiyorumama göz makyajına gerçek havayıda o veriyor

ay yine harika göz makyaj konusunda zaten astin kendini :81:
bu sefer koyu ruj/gloss kullanmissin cok begendim bence daha sık koyu kullanmalisin nilim
saclarda bi harika

göz makyajın süper, ben de böyle eyeliner sürmek istiyorum :84:

olmuşşş süpper olmuş..ruj da çok tamamlayıcı olmuş..
sana bi şey sorayım canım..altın rengi ve siyah gölgeli makyaja ne renk ruj gider?..bir türlü uyduramadım..

tşk ederim canım..ben genelde nude tonlarını tercih ediyorum ,daha iddialı olmasını istersen açık pempe-mercan tonları da olabilir..

bayıldım canım. o kadar güzel bir makyaj olmuş ki..... tabii ,senin güzelliğinde makyajla birleşince bir güzellik abidesi çıkmış ortaya.... bu arada,uzun saçta çok yakışıyor nil sana....

0lvid0 çok tşk ederim ,nasıl şımardım
uzun saç delisiyimdir ben,her modeli kullandım ama uzun saçın havası başka

maviş uygulamaya çalışırım canım tabii..
normal kuyruklu liner, düz çektim ve alt ile birleştirip,boşlukları doldurdum
bu herkese göre değişken ,mesela ben eyelıner (fırçalı) severim,diplıner (kalem uçlu) sevmem ,becerememde pek ..
ama en kolayıma gelen jel lınerlar..dolayısyla fırçalılar tercihim benim ..
lıner ile bir video çekeceğim,becerebildiğim kadarı ile..tşk ederim

ay yine harika göz makyaj konusunda zaten astin kendini :81:
bu sefer koyu ruj/gloss kullanmissin cok begendim bence daha sık koyu kullanmalisin nilim saclarda bi harika

canım evet ,aslında ruj ve gloss sevmem ben reel de,1 tl ye satılan yeşil ruju kullanıyorum genelde
o var ile yok arası ..
yapış yapış oldu mu ben huzursuz oluyorum ama buradaki makyajlarda sıradanlık yok
,rutin olmamalı,değişime açık,her telden ,herşeyi denemeye çalışıyorum ..
aslına bakarsan göz makyajı full iken dudaklar silik olmalı ,yada tersi ..
ama dediğim gibi ,bunlar işin görsel-show kısmı

tşk ederim birtanem

Son düzenleme:
göz makyajın süper, ben de böyle eyeliner sürmek istiyorum :84:

lachesis, bende bu konu da çok zorlanmıştım
ama zamanla ,bol pratik yapınca aşılıyor o süreç ve sonunda yaratıcılığa başlıyor insan ,kendince stiller çıkarıyor...tşk ederim:13:

Ben buna bayıldım :)
Nilcim saçların kısaydı dimi canım senin ama bence sana uzun saç daha çok yakışıyor

nilcim geçmiş olsun hasta halin buysa ben dicek kelime bulamıyorum inan, çok güzel olmuş yine,
rujun nosunu bende istiyorum:)) ellerine sağlık

nilllll
çokkkkkk güzelllll olmuşşşş ballimmm
gözlerinnn,rujun saçlarınnn süper süper süperrr
saçlar kendi saçın mı canım?rujunun rengide çok güzel nosunu yazarmısın ballim.

canım ablacım çoook tşk ederim..saçlarım çıtçıt,kendi saçlarım omuzlarımda..
ruj:calvin klein 125 numara üzerinde de hafiften NYX dolly pink gloss var..

Ben buna bayıldım :)
Nilcim saçların kısaydı dimi canım senin ama bence sana uzun saç daha çok yakışıyor

düş ,canım kısa değil artık ,ama inanılmaz biçimsiz ,inat ettim ,kısacık rihanna modelinin ardından hala kestirmedim ,dolayısıyla çok biçimsiz uzadılar ,omuzlarımdalar şuan da kendi saçlarım,eski belimdeki saçlarıma kavuşmanın hayali içerisindeyim ,yarım ay yaptırdım onunla idare ediyorumuzun saç gibisi yok ,bende kendime uun saçı yakıştırıyor ve seviyorum ..çok tşk ederim

nilcim geçmiş olsun hasta halin buysa ben dicek kelime bulamıyorum inan, çok güzel olmuş yine,
rujun nosunu bende istiyorum:)) ellerine sağlık

canım yukarıda philemon ablaya yazdım numarasını
bu hastalığımın son demleri diyelim,şükür daha iyiyim
tşk ederim..
bu arada senin lens işin ne oldu ?:26:

yine süper makyajlar var maşallahhhh son alıntı yapılan makyaj varya oradaki hafif kırmızımsı ruj çok yakışmış cnm

tmm canım not ettim hemen:)) lens işim biraz daha beklemede numaralı istiyorum aslında, oda şeffaf lenslerde var, numaralı almam da şart gibi bişey oldu göz ağrısı çekiyorum çünkü gözlükte sevmediğimden bakalım napıcam bi lenslenemedim gitti:)))

numaralı lens ,sadece şeffaflarda yok. nilin kullandığı ve benim nerdeyse kolleksiyonunu yaptığım soloticada da var. diğer renkli lens markalarının çoğunda numaralı lens vardır bende numaralı lens kullandığım için ,size söylemek istedim....

Son düzenleme:
geçmiş olsun nil , son makyajnda çok güzel mavi lensi çok güzel taşıyosun doğal duruyor böyle pörtlek pörtlek değil çok güzel başka lenslerin varsa onlardan da denemeler bekliyorum canım

yine süper makyajlar var maşallahhhh son alıntı yapılan makyaj varya oradaki hafif kırmızımsı ruj çok yakışmış cnm
tşk ederim lolita:)

solotıca da numaralı lensleri var canım ,sorma benimde var sorun gözlerimde bunlardan sonra bende numaralıya geçiçem ..bunlar alışma süreci oldu ..

:)

ablacımmm çokk tşk ederimm:))yok ben beceremem profosyonelce ki

geçmiş olsun nil , son makyajnda çok güzel mavi lensi çok güzel taşıyosun doğal duruyor böyle pörtlek pörtlek değil çok güzel başka lenslerin varsa onlardan da denemeler bekliyorum canım
tşk ederim tweetym :) canım yeşil de vardı ama sattım..şimdi mavi ve bal rengi var ,bal rengi fotolarda grimsi çıkıyor hoş görünmüyor ,o yüzden maviyi kullanıyorum fotolar için ... solotıca çok güzel ,onforlu ve doğal bir lens cidden canım :)

ya öylemi bana hastahanede sadece numaralıda şeffaf lens kullanabilicegimi söylediler renkli istiyorum dedim astigmat ve hipermetropu olanlara renkli lens yok malesef dediler ikisi bir arada oldugu içinmiş ama numaram küçük 0.75 falan yinede agrısı fazla tabi :)
bilgi için teşkler bu arada sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…