nilciğimm iyi günlerde kullan canımm
tam senlik olmuş her rengin tonları var
makyaj görüntüleri harika. Nil 3-4 kilo sana çok yakışır
Nil'cim çok harikaymış yeni almış olsuğun palet buarada nekadara aldın sen beğendiysen kesinlikle çok iyidir sipariş etmek isterim bende ömür boyu yeter vala insana
nil çok güzel olmuş bence, her ikisinin koyuluguda tam kıvamında ben çok yakıştırdım, daha da ön planda olmus yüzün çok hoş
nilim eline sağlık çok hoş olmuş
bende koyu ruju çok severim gerçi çok kullanmam
ama yinede çok açık rujları sevmiyorum.
tşk ederim caramelim,canım olması gerek ,bakim eklerim hemencanim cok yakismis ben begendim ön profilden fotoraf yokmu :26:
koyu ruj ve belirgin göz makyajı ikilisi,
ruj -gloss ve türevlerini sevmeyen ben ,bu ara koyu rujlar sürmeye heves edindim..hep nude yada soft tonlar kullanırım hatta reelde tek kullandığım yeşil-sihirli ruj ,neden ?
çünkü ,onun yapısı farklı yapış yapış o hissi yok ,verdiği bir ağırlık hissetmiyorum,ama benim için ruj tam bir eziyet..özel günler ve blog makyajlarım dışında kullanmıyorum desem yeri.)
ama bu aralar sardım,ki ,koyu -belirgin bir göz makyajı yapmış isem,koyu ruj asla kullanmazdım,bu hep söylenirde aslında,bilinir ama bazen kuralları yıkmak gerekmiş..hem göz ve hem dudak can alıcı renklerde ve belirgin,ikiside ön planda..şahsen kötü bulmadım bu ikiliyi ben ,size sormak lazım :)
aramızda mutlaka bu tabuyu yıkanlar vardır..
ama bu makyajda riskli niye kullanılan renkler tonlar,çok öenmli ,bri fazlalık ,makyajın bütünlüğünü bozmaya yeterde artar,ayarımda bırakmak ve ince ayarı dengelemek gerek değil mi ?
kırmızı ruja bayulıyorum nil harika olmuşsun şeker yaa.
koyu ruj ve belirgin göz makyajı ikilisi,
ruj -gloss ve türevlerini sevmeyen ben ,bu ara koyu rujlar sürmeye heves edindim..hep nude yada soft tonlar kullanırım hatta reelde tek kullandığım yeşil-sihirli ruj ,neden ?
çünkü ,onun yapısı farklı yapış yapış o hissi yok ,verdiği bir ağırlık hissetmiyorum,ama benim için ruj tam bir eziyet..özel günler ve blog makyajlarım dışında kullanmıyorum desem yeri.)
ama bu aralar sardım,ki ,koyu -belirgin bir göz makyajı yapmış isem,koyu ruj asla kullanmazdım,bu hep söylenirde aslında,bilinir ama bazen kuralları yıkmak gerekmiş..hem göz ve hem dudak can alıcı renklerde ve belirgin,ikiside ön planda..şahsen kötü bulmadım bu ikiliyi ben ,size sormak lazım :)
aramızda mutlaka bu tabuyu yıkanlar vardır..
ama bu makyajda riskli niye kullanılan renkler tonlar,çok öenmli ,bri fazlalık ,makyajın bütünlüğünü bozmaya yeterde artar,ayarımda bırakmak ve ince ayarı dengelemek gerek değil mi ?
wi$$$$$$$$$ o ne bakistir öylecok sexy cok yakismiscanim makyaj yüzünede
nilcimmm harikalar yaratmışsın yine bebişimmm
koyu rengi bende pek sürmem ama denemek te fayda var be tatlım
sendede çok hoş durmuş koyu renk ruj
nilartist gibisin makyaj kataloglarından fırlamışsın sanki şahane
nildipliner ne,eyeliner ne:26:
pastelin aydınlatıcısı güzel diyolar ne diyosunalayım mı:87:
yaaa niill ne olur eyeliner nasil cekiliyor bir video cek hele o ucunu nasil oyle guzel yapiyorsun... nazar degmesin masallah ama bir o konuda beceriksizim bir turlu gozumu oyle yapamiyorum cildircam yaaaa
dermet bende sevimeye başladım ciddenkırmızı ruja bayulıyorum nil harika olmuşsun şeker yaa.
nilcim nerdeyse tam 2 saattir topiğini inceliyorum bende bi makyaj özürlüsüyüm çok faydalanıcam topiğinden çokkk teşekkür ederim canım emeğin içinnn
bu ardada her makyajı harika taşımışsın ve acayip yeteniklisin canım benim keşke bende olabilsem senin gibi yaaa
nilciğim 120 paletıne bayıldım ben gıremıyorum ebayın sitesıne yaaa nasıl alabilirim yardımcı olurmusun??
fistiginda seni seviyoooofıstığım ve nilim ikinizide seviyorumm
wooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww :98:
lens videosundaki cok begendigim makyajin