ya çok beğenilir yada hiç beğenilmez,öyle bir stil ,arası yok
wow fotolardan daha dogal görünüyo lenslerarkadaşlar lenslerimi sorup merak eden arkadaşlarım için videosunu çektim ,
siyah gözde,solotıca charm grafite...
takıp çıkarmaktan kirpiklerim dağılmış durumda,görmezden gelin ,please:13:
charm grafite;
[video=dailymotion;xg8gj8]http://www.dailymotion.com/video/xg8gj8_solotyca-charm-grafite-siyah-gozde-gun-yyyyy_lifestyle#from=embed&start=2[/video]
anammevettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım
begenmeyen var mi hayir :82:
wow fotolardan daha dogal görünüyo lenslerbu arada videodaki makyajinda cok hos
anammaklinla bin yasa abla kankam nilcicek hee süperrr:81:
işte sana da bu yakışırsüpersin ben bu tarz makyajlarının videosunu rica edicem canım senden , mutlaka ki yetenek lazım bunlara ama hiç olmazsa göz aşinalığı olur bizim içinde tatlım
'' nilçiçek ''çok beğendim ablam ,aklına sağlık
çok tşk ederim
begenmeyen var mi hayir :82:
wow fotolardan daha dogal görünüyo lenslerbu arada videodaki makyajinda cok hos
anammaklinla bin yasa abla kankam nilcicek hee süperrr:81:
o makyajı bugün yaptım hemide gündüz,meriç uyurken ,hayret uyudu yaa
yoksa hayatta makyaj falan yapamadım ,gündüz ben makyaj yapacağım he ,meriç evde iken ...
uyurken yaptım amaonu da yayınlayacağım canım düzenleyim ,bir ara bulursam ..
evet fıstıkım ,lensler reelde doğal ama fotolarda değil açıkçası ,ama diğer lenslerle de kıyas edilemz tabii..
reelde lens mi bu diye kimse sormadı banayada bön bön bakan yok ..olabilecek en doğal lens bunlar ,özellikle solotıca charm ocrelerim(bal rengi) a onuda ekleyim buraya ,solotıca başlığına ekledim ama.
phil ablam ,birtane gül yüzlü ablam o benim
canım ,bu tür makyajlar diğerleri gibi 10 dk da olmuyor elbette ama 15-20 dk sıydırabilceğim bir çalışma düşünürüm ve uygulamaya çalışırım video da sizler için ...
aslında mavinin tonu çok güzel ama pupillası daha dar olanı varmıdır bu lensin?senin gözler siyah olduğu için çok belli olmuyor ama benimkiler açık kahve ortadan kahverengi görünür oda doğallığını bozar diye düşünüyorum.mavi lensler sanırım ya açık renk gözde yada seninki gibi çok koyu renk gözde doğal duruyor.kahverengiyle bütünleşmiyor maalesefsadece yeşil ve ela tonları doğal duruyor sanki senin bildiğin pupillası dar olan bir mavi varmı nil?
bal rengi lens senin kara gözlerinde açık kahverengi gibi durmuş.zemin çok koyu olunca demek öyle oluyor.ama lens yok sanki kendi gözün gibi görünüyor.günlükte bunu kullanmakla çok iyi ediyosun.eminim çoğu kişi anlamıyodur lens olduğunu
ne mutlu bana,o güzel makyajının isim annesi oldum
bende bendeeeefıstığım ve nilim ikinizide seviyorumm
Hem de ne fantastiko...tablo gibin olmuş niliş..
nil bulamadın bnm derdime dermean kızz.
şu eyeliner işini bi hallediversen bi videO ÇEKSEN SADECEEEEEEEEEEEEeyeliner konulu:))
y bir buçuk saat uğraştımm olmadı
eyeliner çekecem die kocam boşayacak beni iki saatte hazırlanr oldum adamcağızım ağaç oluyor ben hazrlanırken
canım hoşgeldinüzülme aynen devam ediyoruz ,hız kesmeden
çok tşk ederim nur
enişte haklı nil:81:..aklın yolu birmiş..
posta kutunu boşalt şekerciiim dolmuşşş..
nilhasta oldm makyajına harika ötesi fantastik arkidaşim
bakışlar,mkyaj maşallah
Takipteyim yihuuuuu :)
20 gün önce ebaydan sipariş verdiğm 120 manly marka paletim geldi.sağolsun satıcı öyle korunaklı paketlemiş ki ,buna rağmen ne yazık ki ,biri çatlamıştıbuna da şükür,dedim artık ..
ama yine de 4 gözle beklediğime değdi yine.. her biri 5 kuruş büyüklüğünde ama inanın öyle kolay kolay tükenmez,pigmenti oldukça yoğun ,arta bile kalır hatta..
daha öncesinde de 88 ultra shimmer (en alttaki palet) olan paleti almış ve çok memnun kalmıştım,aynı kaliteyi ve performansı bulamamak beni korkutmuştu ama ,sandığım olmadı.
bu paletleri çok seviyorum,renkleri yapısı ,kalitesi ,
canlılığı harika, baz kullanmaya bile gerek yok bu paletler ile..
endişe eden var ise,tavsiye ederim...
bu paletin renklerini video ile sizlere göstermek istiyorum ,yakın zamanda
bu arada 120 lik paleti alınca 88 lik paletim artık benim için fazla
satıyorum bloğumda ,bilginize..
bu da 88 lik ultra shimmer olan palet;