Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nil cim eline sağlık canım.....çok güzel ...tüyolar içinde teşekkür ederim ....

NİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLL harikasın canımmmm, çok işime yarayacak bu hihoyyyt

a.s.

canimcigim bantla far beraberligini cok guzel anlatmissin.
benim makyajlarimdada cok soruyorlardi, senin sayende bilgilenecekler tatlisim ellerine saglik.
optum.

sihirsensin ,ıfbrıs ve prenses of rain tşk ederim olumunekankayizsmile
prensesim ,senin ki bant ile eyelıner dı dimi bebeğim ,iznin olursa onun da buraya linkini koyalım ,arkadaşlarımız faydalansın ,göremeyenler görür belki kaydirigubbakcemile5

harika çok güzel olmuş ne güzel beceriyosun ya çok istiyorum ya böyle yapabilmeyi ama beceri yok (

bebek kafa tşk ederim canım olumunekankayizsmile
ne oldu yine:sinifsinif:

bende mapısa girdim çıktım,artık sicilim kirli benimdesempatiksalakcinni

hımmmm...bu güzel bilgi için teşekkürler canımcım,deniycem...çok fazla gözenek olayım yok ama alın kısmında iki kaş arası yani var biraz ve sinir ediyor beniii:çok üzgünüm:

bu arada özür dilerim canım valla ne zamandır bakmamışım topiğine baya ilerlemiş sayfalar,hepsini inceliycem tek tek...emeklerine sağlıkkŞeniz

sende milli oldun yaniaklinialirimsmile

ne özürü bebeğim,zevkle okuyacağını sanıyorum,malum kızsal ve kokoş konularımızhihoyyyt

Son düzenleme:
geldik dudaklaraaaaklinialirimsmile

dolgun dudak isteyenler;

arkadaşlar dudaklarımızın olduğundan daha dolgun görünebilmesi için önce rujumuzu sürüyoruz..
sonra alt dudağımızın tam ortasına bir miktar ALTIN yada GÜMÜŞ renkli GLOSS!!
bu renk glosslar çoğumuzda olamayabilir..
o zaman hepimizde mutlaka olan ,ışıltılı pudra-ayıdınlatıcı vs .kullanabilirsiniz.
.ışıltılı bir ürünü behsettiğim bölgeye uygulamanız yeterli:lepi:

yada bu doğal kürü tercih ederseniz buyrunuz;

Formülve uygulama : Öncelikle birazcık balı ve birkaç damla zeytinyağını iyice karıştırın ,
dudaklarımıza diş fırçası ile uyguluyoruz. Evet yanlış duymadınız diş fırçası ile :))
yaptığımız doğal maske iyice dudaklarımıza uyguluyoruz..
1 hafta boyunca uygulanması gerekli ,sonuç alabilmek için

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım saol cevabın için :kedipuyorumnanaktan

kızlar az evvel magrenta nın makyaj swatcları ,paylaşımları topiğinde ,sevgili donut'umun aldığı dior marka mavi mascaray yı çok beğendim ..aklıma şu geldi ne dersiniz,denemeye değer mi ? olabilir mi ki ?

bu mascara

twetty ,zevkti benim içinm

:dance:hihoyyyt:sm_cool:delikafadulden
akannehir
şimdi bitmiş rimelimize, gece mavisi bir toz far ile göz damlasını ,kıvam açısından da 3-5 damlada zeytinnyağı yada badem yağını damlatsak nasıl olur?,
denemem lazım bunu şimdi aklıma düştü benim benim iyi mi
bhem badem yağıda gürleştirir belkim
göz damlası da göze zarar vermior nasıl olsa:jeyyar:

acaba ?

Son düzenleme:

nilim buna bayıldım ben...çok güzel durmuş...hepsini çok başarılı yapıyorsun zaten ama bu bana daha çok hitap etti uygulama açısından....ha uygulayabilir miyim,tabiki hayır pek becerikli değilim bu konuda..makyaj yapmayı seviyorum ama seninkiler ya da mirişinkiler gibi yapamıyorum....

bu arada o far sürerken bant yapıştırma olayını da deniycem çünkü en özürlü olduğum konulardan biri .....bilmiyorumkismile

bebekafalım tşk ederm canım..opuyorumnanaktan
ben farklılıklar ve değişiklikler denemeyi seviyorum ,bu 3lü lınerda onlardan biri ..
bende çok sevdim bu stili ,resimden çok daha hooş duruyor kesinlikle..
ne yazık ki ,ayna da görünenei fotoya yansıtamıyoruz..
aynada halleri çok daha iyi ,denemelisin bence,elbet olacakbayanssulusmile

makyaj konusu olunca birbirimizin dilinden gayet iyi anlıyoruz öyle değil mi canım? sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.....

günaydın nilcim çok şahane anlatmışsın hemen kaydettim bilgisiyarıma printen çıkarıcam canım yaparken baka baka yapayımda yine asimetrik bişey yapmamayım.ellerine yüreğine sağlık.Çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canım.O kadar çok faydan dokunuyor ki bana anlatamam.

Son düzenleme:
canım bu cover stickler de mat olanlar var mı yoksa hepsi öyle pigmentli gibi mi

nilcim denemeye değer canım bu meraki gidermen lazım şahsen bende sonuçları bekliyorummm :)))delikafaduldenbayanssulusmile

günaydın,baklava suratlılarım

aşığım kralima,canım şimdi koyacağım resimli anlatım da çok işine yarar bebeğim:1hug:

samantha,canım o stikler ışıltılı ,çok yoğun bir ışıltısı vermese de:smiley-cool:

magrenta,deneyeceğim canım ,bakalım sonuç ne çıkacak ,paylaşırım sizinle ,olumlu olursa :sm_cool:

ADIM ADIM RESİMLİ MAKYAJ ANLATIMI ;

arkadaşlar size adım adım br makyaj denemesi daha ...umarım faydası olur..
pes etmek yok ..1 ve 2 de istediğiniz hali alamasa bile elbet deneyerek daha iyi sonuçlar alacaksınız...:hooray:

resme bakıp resim numaralarına göre aşağıdaki notları ve açıklmalarıda okuyun olur mu yerimseniben

mutlaka kusurlarım olacaktır... yardımcı olabilirsem ne ala:)
1-kapatıcımızı sürüp,üzerine far bazı geçip ,bildiğimiz selebantı,gözümün bitiminden kaş bitimine paralel yapıştırıyoruz..
2-3 ton far seçiyoruz kendimize..seçtiğiniz birini resimdeki gibi alt göz kapağımıza ve alt -üst göz kapağı birleşme noktasına kadar hafifçe yayıyoruz..ardından diğer 2.seçeceğimiz farımız ki, bu far diğer kullandıklarımızdan koyu ton olmalı..onu yine bu birleşme dediğimiz noktaya uygulayıp,tonlama yapacağımız yerimizi belirliyoruz..
3-onun üzerinden yoğun olarak geçiyoruz
4- fırçamızla yoğun olan yeri dağıtıyoruz,iyice yayıyoruz..
5- sonrasında kaş altımıza (beyaz yada krem siz seçin rengini)farı uygulayoruz ve yine o yoğun olarak uyguladığımız birleşme noktasına doğru çok hafif hareketlerle bu farımızı da yayıyoruz.bu şekilde gölgeleme -tonlama tamamlanmış olmalı..
6-alt göz kapağımıza uyguladığımız farı bu kez de,gözümüzün altına,6 nolu resimdeki gibi kalem çeker gibi sürüyoruz.
7- ister bandı çıkarıp linerı yada kalemi çekiniz, size kalmış
8- son olarakta alt kirpik diplerinizie haifçe siyah göz kalemi geçip ,rimelinizi sürün..kaşlarınızı boyuyorsanız onu da yapın .hiç birşeyiniz yoksa uygun mat renkli bir kahve far işinizi görecektir kaşlarınızda ben far kullanıyorum boyarken :) aynada son rötuşları yapmak üzere inceleyin ... ve işte bu kadarrrrrrrrrr makyajımız bitti... :) umarım az da olsa faydam olmuştur... hepinize sevgiler...
dip not; uygulayan olursa burada resimli olarak paylaşmanızı dilerim,çok sevinerek

bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…