Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu arada pazar gecesine kadar yokumsempatiksalakcinni
pazartesi günü ,yarışmadaki makyajıfarklı ve ayrıntılı resimleriaklinialirimsmile
ve kullandığım dudak ürünlerini bahsedeceğimolumunekankayizsmile
görüşmek üzerenil kaçar

Nil tşkler anlatımın için canımm.Bant zarar vermiyor mu göz altına?çok hassas bir yer çünkü,ben elimle göz altıma bastırdığımda bile morarıyo bant yapıştırınca daha kötü olmaz mı kii??:sm_confused:

iyi aksamlar nilcim supersin sen. Gercekten cok guzel anlatmissin.Cok tesekkur ederim.Sabahda bakmistim anlatimina oglen hemen denedim ama yine yapadim..Seninki kadar olmasa da Birazdaha ugrassam beceririm herhalde.ikinci anlattigin daha ayrintili yani sen bastan sona harikasin

Çok güzel bir topic olmuş. Ellerine sağlık Nil. a.s.
Özellikle konulu makyajların harika!
Lila-mor tonları gözlerine çok yakışmış.

cnm çok güzel anlatmışsın tşkler.....
:1hug:

canım bende sorun olmuyor ama sen öncesinde bantı eline birkeç yapıştırıp çek ki,yapışaşkanlığını azaltolumunekankayizsmile

canım deneye deneye olacak,özellikle harmanlama -karıştırma fırçasının rolu büyük bu makyajda..zaman zaman denemeye devam et,aynada yanlışları incele,kusurları gör,bir dahakinde o noktalara daha özen göstermeye çalışkaydirigubbakcemile5

Çok güzel bir topic olmuş. Ellerine sağlık Nil. a.s.
Özellikle konulu makyajların harika!
Lila-mor tonları gözlerine çok yakışmış.

bambusi tşk ederim canım,evet lila ve mor hayranım birde fümeopuyorumnanaktan

tşk ederim çörek otum ,kaydirigubbakcemile5nerelerdesin yoksun bayadırboshayallersmile

sık sık evden gidiyorum geliyorum canımm. geldiğimde de şöyle bir bakıyorum kaçıyorum :kedi: özledim ama sizleriiii :1hug:

hepside harikaa:asigim: bayildim bayildimmmm:asigim:
en cokta su bepanthen olayini sevdim kaydirigubbakcemile2 süper bi fikir :dance:

resimli anlatiminda sahane olmus cnmmmmmmmmmm:asigim:emegine saglik opuyorumnanaktan

NİL HARİKASIN :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

_fstk -fre-angel tşk ederim kızlarolumunekankayizsmile

evettt,podyum makyajı yarışmamız bittiğine göre,burada paylşama ve üzerine konuşma zamanı geldi..çok uzatmadan resimlere geçelim kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

Haydiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

yarışmaki resimler

pc de kalanlardan

yakın markajbayanssulusmile

çok sorulan soru;

siyah ruj gibi görünen bir ruj değil arkadaşlar..
nemlendirici üzerine siyah göz kalemi ve üzerine gümüş renkli sim uygulanmış hali ve sonucuaklinialirimsmile

Nilcim eyeliner ı resimli olarak gösterebilirsen daha düzgün nasıl çekebilirim Şeniz

Nilcim eyeliner ı resimli olarak gösterebilirsen daha düzgün nasıl çekebilirim Şeniz
mat-mazel'im ,daha ben onu tam net çözmüş değilim :roflol::roflol::roflol:

ama elimden geleni yapmaya çalışırım birtanem ...Şeniz
artık beni kimse takip etmezmiş bir de:roflol:ama doğrusu bu vallaha

Son düzenleme:
Ben varım ayolzemuszemus takibindeyim klava: Tüm kk seninle:jeyyar::roflol:

Yaaaaa bu son yarışmadaki makyaj var yaa... Benim dibimi yerlerde süründürdü... Tabi ki bunda en büyük etken Nilin cazibesi... Allah aşkına soruyorum, bu kadar iddialı bir makyaj kaç tane kadını bu kadar cazibeli kılar, kaç tane kadına yakışır... Birçoğu (ben de dahil olmak üzere) maymuna döner... NİL OLAYSIN CANIM :)))))))))))))))

ağzım açık bakıyorum hepsi çoooook güzel değmesin sana opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…