opuyorumnanaktantşk ederim canım
canım ben she,flormar ve bourjois kullanıyorum..
flormarda şuan indirim var 2li allıkları var hatta.. shenin şeftali tonu da çok hoştur..
bourjois biraz daha pahalıdır bunlardan ama renk çeşidi fazladır..ınglot un çok tatlı bir pempesi var ona bir bak istersen,çok soft ve doğal duran bir pempe..
she allıklarımdan çok memnunum ama kalıcığı tonu vs hiç birine değişmem,
pempesi vardır mutlaka bir bak..
she daha çok ışıltılı ama mat istiyorsan flormarın renk skalası ile inglot a bakabilirsin ..yerimseniben
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan
bu arada " mor lale " yine çok hoş :lepi:
canım benim.. ne mutlu bana senin gibi bir değer bana değer veriyor...:asigim:nil cim senin verdiğin bilgiler o kadar değerliki benim için... hemen notlarımı alıyorum alıncaklar diyekaydirigubbakcemile3 hepside denemeye değer ürünler... e tabi birazda fiyatlarından dolayı.. hepsini birden değil ama tek tek bittikçe düşünüyorum tabi. ama şu krem allık seninde deiğin gibi ağırlık verir heralde...
çünkü krem far kullanıyorum ben gözkapaklarım ağrıyo resmen... silmek için can atıyorum inanki... şimdilik toz allığımdan memnunum ben ... ama şu rosense den farların süpermiş ilk alıcaklarım arasında.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bitanem bu makyajjjj ! , sen nasıl bişeysin yaaaa :umursamaz: bunda malzeme ne kullandın yazar mısın birde nasıl bu kadar muntazam çizgiler yapabiliyorsun anlatırsan :kedi: al buda boncuğun
oy oy oyyy canım yaaa süper olmuş bu makyaj işi insanın hayal gücünüde geliştirir yahuuuu keşke vaktim olsada bende yapsam :) çok beğendim süper olmuş canım her zamanki gibi
akitram evet ,değişti ,ama istediğim gibi de değil bebğim ,kaşlarım sorunlu ,inatçılarakannehircanım dikkat ettimde eski kaşlarından eser yok
daha da yumusamıs gecişleri
böyle cok daha güzel olmus :asigim:
mor lalem günaydın nasılsın bugün
maşallah çok harikasın kırk bin kere maşallah
sana bir kaç sorum olacaktı canım.aşağıda resimde çizdiğim yeri bir türlü beceremiyorum.Ne ikisnide eşit yapabiliyorum nede bu şekilde düzgün.Asimetrik birşey oluyor.Sen nasıl düzgün yapıyorsun var mı püf noktası.
birde canım bende Londra'dan gelen 10yıllık 3 adet makyaj takımım var.sık kullanmadığım için bitmedi.Ne zamanki renk konusunda sıkıştım ozaman kullandım.Ama ne bir bozulma var,nede bir alerjilik söz konusu.İlk almışım gibi kalıcı ve canlı renkler.Sence kullansam bir zararı olur mu.Tereddütdeyim...bunları kullanma süresi ne kadardır acaba.Bana yardımcı olursan sevinirm.
Makyajlı günler diliyorum
canım 10 yıl çok uzun bir süre..kesinlikle kullanmamalısın!!
paletin içeriğindeki kimyasal yada her neyse,emin ol mutasyona bile uğramıştır..sorun olmuyor gibi gözükse de ,mutlaka cildine ,gözüne ettiği temas kaşıntı ,alerji vs yapar..sağlığından önemli değil ..yani edin bebeğim yerimseniben
diğer sorun için ise az bekleticem seni ok .. resimli bahsedeceğim..:içelim:
nilcim aslında asigimkralime arkadaşımızın sorduğunu bende sorucaktım.. resimle çok güzel anlatmış onada teşekkür ederim tercüman oldu banada... a.s. o makyajı bende beceremiyorum.resimli anlatıcam bekle demişsin. 4 gözle bekliyorum bitanem...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper anlatımvereliniortak canım bepanthen kremi makkajdan önce gözünemi sürüyorsun???
twetty'İm hoşgeldin:1hug:
adını siz koyun ,''yaprak dökümü delikafadulden
yada güz yaprağı ''vs vs