Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
opuyorumnanaktantşk ederim canım

canım ben she,flormar ve bourjois kullanıyorum..
flormarda şuan indirim var 2li allıkları var hatta.. shenin şeftali tonu da çok hoştur..
bourjois biraz daha pahalıdır bunlardan ama renk çeşidi fazladır..ınglot un çok tatlı bir pempesi var ona bir bak istersen,çok soft ve doğal duran bir pempe..
she allıklarımdan çok memnunum ama kalıcığı tonu vs hiç birine değişmem,
pempesi vardır mutlaka bir bak..
she daha çok ışıltılı ama mat istiyorsan flormarın renk skalası ile inglot a bakabilirsin ..yerimseniben

Hmm anladım canım. Tamam ben hepsine bi bakayım.

Çok çok sağoll tatlım opuyorumnanaktan

nil cim senin verdiğin bilgiler o kadar değerliki benim için... hemen notlarımı alıyorum alıncaklar diyekaydirigubbakcemile3 hepside denemeye değer ürünler... e tabi birazda fiyatlarından dolayı.. hepsini birden değil ama tek tek bittikçe düşünüyorum tabi. ama şu krem allık seninde deiğin gibi ağırlık verir heralde...
çünkü krem far kullanıyorum ben gözkapaklarım ağrıyo resmen... silmek için can atıyorum inanki... şimdilik toz allığımdan memnunum ben ... ama şu rosense den farların süpermiş ilk alıcaklarım arasında.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

mor lalem günaydın nasılsın bugün
maşallah çok harikasın kırk bin kere maşallah:nazar:

sana bir kaç sorum olacaktı canım.aşağıda resimde çizdiğim yeri bir türlü beceremiyorum.Ne ikisnide eşit yapabiliyorum nede bu şekilde düzgün.Asimetrik birşey oluyor.Sen nasıl düzgün yapıyorsun var mı püf noktası.
70757027.jpg

birde canım bende Londra'dan gelen 10yıllık 3 adet makyaj takımım var.sık kullanmadığım için bitmedi.Ne zamanki renk konusunda sıkıştım ozaman kullandım.Ama ne bir bozulma var,nede bir alerjilik söz konusu.İlk almışım gibi kalıcı ve canlı renkler.Sence kullansam bir zararı olur mu.Tereddütdeyim...bunları kullanma süresi ne kadardır acaba.Bana yardımcı olursan sevinirm.

Makyajlı günler diliyorum

Son düzenleme:
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan

mory.jpg

bitanem bu makyajjjj ! , sen nasıl bişeysin yaaaa :umursamaz: bunda malzeme ne kullandın yazar mısın birde nasıl bu kadar muntazam çizgiler yapabiliyorsun anlatırsan :kedi: al buda boncuğun :nazar:

yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan

mory.jpg

oy oy oyyy canım yaaa süper olmuş bu makyaj işi insanın hayal gücünüde geliştirir yahuuuu keşke vaktim olsada bende yapsam :) çok beğendim süper olmuş canım her zamanki gibi

canım dikkat ettimde eski kaşlarından eser yok
daha da yumusamıs gecişleri
böyle cok daha güzel olmus :asigim:

bu arada " mor lale " yine çok hoş :lepi:

masal cım Şeniz

nil cim senin verdiğin bilgiler o kadar değerliki benim için... hemen notlarımı alıyorum alıncaklar diyekaydirigubbakcemile3 hepside denemeye değer ürünler... e tabi birazda fiyatlarından dolayı.. hepsini birden değil ama tek tek bittikçe düşünüyorum tabi. ama şu krem allık seninde deiğin gibi ağırlık verir heralde...
çünkü krem far kullanıyorum ben gözkapaklarım ağrıyo resmen... silmek için can atıyorum inanki... şimdilik toz allığımdan memnunum ben ... ama şu rosense den farların süpermiş ilk alıcaklarım arasında.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım benim.. ne mutlu bana senin gibi bir değer bana değer veriyor...:asigim:
rosense i seviyorum ewekkhihoyyyt

bitanem bu makyajjjj ! , sen nasıl bişeysin yaaaa :umursamaz: bunda malzeme ne kullandın yazar mısın birde nasıl bu kadar muntazam çizgiler yapabiliyorsun anlatırsan :kedi: al buda boncuğun :nazar:

twetym şimdi ekliyorum aşağıya bebeğimopuyorumnanaktan

oy oy oyyy canım yaaa süper olmuş bu makyaj işi insanın hayal gücünüde geliştirir yahuuuu keşke vaktim olsada bende yapsam :) çok beğendim süper olmuş canım her zamanki gibi

gerçekten öyle magrentam ..hatta göz resmi çizip ,boş kağıda ,önce orada tasarlayıp ,renkleri kestirip gözüme ,sonrasında gözümde canlandırmayı düşünmüyor değilim hanidelikafadulden:1hug:

canım dikkat ettimde eski kaşlarından eser yok
daha da yumusamıs gecişleri
böyle cok daha güzel olmus :asigim:
akitram evet ,değişti ,ama istediğim gibi de değil bebğim ,kaşlarım sorunlu ,inatçılarakannehir
tşk ederim güzel yüzlüm yerimseniben

mor lalem günaydın nasılsın bugün
maşallah çok harikasın kırk bin kere maşallah:nazar:

sana bir kaç sorum olacaktı canım.aşağıda resimde çizdiğim yeri bir türlü beceremiyorum.Ne ikisnide eşit yapabiliyorum nede bu şekilde düzgün.Asimetrik birşey oluyor.Sen nasıl düzgün yapıyorsun var mı püf noktası.
70757027.jpg

birde canım bende Londra'dan gelen 10yıllık 3 adet makyaj takımım var.sık kullanmadığım için bitmedi.Ne zamanki renk konusunda sıkıştım ozaman kullandım.Ama ne bir bozulma var,nede bir alerjilik söz konusu.İlk almışım gibi kalıcı ve canlı renkler.Sence kullansam bir zararı olur mu.Tereddütdeyim...bunları kullanma süresi ne kadardır acaba.Bana yardımcı olursan sevinirm.

Makyajlı günler diliyorum

canım 10 yıl çok uzun bir süre..kesinlikle kullanmamalısın!!
paletin içeriğindeki kimyasal yada her neyse,emin ol mutasyona bile uğramıştır..sorun olmuyor gibi gözükse de ,mutlaka cildine ,gözüne ettiği temas kaşıntı ,alerji vs yapar..sağlığından önemli değil ..yani edin bebeğim yerimseniben

diğer sorun için ise az bekleticem seni ok .. resimli bahsedeceğim..:içelim:

canım 10 yıl çok uzun bir süre..kesinlikle kullanmamalısın!!
paletin içeriğindeki kimyasal yada her neyse,emin ol mutasyona bile uğramıştır..sorun olmuyor gibi gözükse de ,mutlaka cildine ,gözüne ettiği temas kaşıntı ,alerji vs yapar..sağlığından önemli değil ..yani edin bebeğim yerimseniben

diğer sorun için ise az bekleticem seni ok .. resimli bahsedeceğim..:içelim:

peki canım çok teşekkür ederim zaten bana önceden vermiş olduğun ürünleri yazmıştım en kısa zamanda onları alıcam.Seni sıkmıyorum öyle değil mi sorularımla.Birde canım sen takım kullandın mı hiç?Yada tavsiye edebileceğin birşey var mı?bekliyorum canım seni sabırsızlıkla.

nilcim aslında asigimkralime arkadaşımızın sorduğunu bende sorucaktım.. resimle çok güzel anlatmış onada teşekkür ederim tercüman oldu banada... a.s. o makyajı bende beceremiyorum.resimli anlatıcam bekle demişsin. 4 gözle bekliyorum bitanem...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ilk etapta eliniz alışına kadar bant yöntemini uygulayın ,sonraları kendi beceriniz ile devam edicek zaten ,el yordamınız ile :)
bu düz ,simetrik daha özenli çizgileri yapmak için selebant,cetvel tarzı herhangi bişi belirlediğiniz kuyruk kısmına yerleştirin ve
uygun fırça yardımı ile geçin önce gölgeleme işlemi daha sonra yapılmalı ,önce taslak hazır hale gelmeli :)
fırçalrım bunlar kesik uçlu olanlar çok işinizi görecek bu anlamda da ideal ..
ince uçlu olanlardan da yararlanmanız mümkün ..
yada benim gibi çok sevdiğiniz ve elinizin alıştığı, eski bir lıner fırçasını yıkayıp yine kullananabilirsiniz:KK66:

far,ıslatma, krem far formda ise benim kullandığım bepanthen yada
kendi göz kremim,bunun dışında krem kulanmıyorum ,çok yağlı da olmamalı,
yağ bezecikleri ile boğuşmayalım bu kez de :) aman dikkat!!! ..
ama ben altına sürüp sürmüyorum ,bu biraz sorun olabiliyor bazı far ve markalarda,direk resimlerdeki gibi ,
fırçanın üzerine çok hafifçe alıyorum,farıma batırıyor fazlasını üflüyor ve uygulamaya geçiyorum ..
nasıl canlı ,nasıl parlak renkler bakın resimlerde bile, keza makyada da (aşağı da)

fffffd.jpg
bantp.jpg

091h.jpg

100dr.jpg

stiliize uygun kuyruğunuzu belirleyip ,o şekilde yapıştırın bantı,işte küçük bir örnek:)

027dq.jpg

Son düzenleme:
süper anlatımvereliniortak canım bepanthen kremi makkajdan önce gözünemi sürüyorsun???

twetty canım ''mor lale''makyajımda kullandığım ürünler bunlar canım olumunekankayizsmile

küçük kapaklı olanlar,coastal scents mor eyeliner jel -kremsi yapıdadır,
lalenin iskeletini onunla yapmış ve sonrasında resimde gördüğünüz morparıltılı olan everdays minerals
ve beyaz farımla da gölgelendirme -buğu kattım (harmanlama fırçası ile )
çakma kirpikler ise elf lıner ile yapıldı..
flormar pretty compact pudrayı ise yüzüme değil ,kapatıcı sonrası gözümün üzerine pudra fırçamla
uyguladım ki bu makyajı pürüzsüz gösterip ,sabitleyip ,akmamasını sağlıyor
2 tarflı kalem ile beyazı ile,göz pınarlarımı aydınlattım ve vurgulamış oldum makyajı..
umarım anlatabilmişimdir ..
opuyorumnanaktan
093aw.jpg

Son düzenleme:
NİL HARİKA ANLATIM CANIM... çok teşekkürler... bu kadar uğraşıyosun helal et hakkını tammamı canım... çok öpüyorum ellerine emeğine sağlık...a.s.a.s.

nilcim aslında asigimkralime arkadaşımızın sorduğunu bende sorucaktım.. resimle çok güzel anlatmış onada teşekkür ederim tercüman oldu banada... a.s. o makyajı bende beceremiyorum.resimli anlatıcam bekle demişsin. 4 gözle bekliyorum bitanem...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geldi gülşen'im geldi fotolar:dance:

süper anlatımvereliniortak canım bepanthen kremi makkajdan önce gözünemi sürüyorsun???

canım ben gözüme sürerek yapmıyorum ,çok dağılıp ,bulamaç oluyor ve birikme yapıyor gözü açıp kapıdıkça ..
ben fırça çok azıcık alıp alıp sürüyorum ,20-30 saniye de bekliyorum ki sürdükten sonra,her sürüşümde ,kreminde etkisiyle bulamaç olmasın diye:eek:
bu yöntemle yaptığım resmi paylaşacağım birazdan canım ...

işte bepanthen yada kullandığınız göz kreminiz yöntemi ile yapılan makyaj arkadaşlarhihoyyyt
accık uyduruk bir makyaj oldu ama idare edin ...yerimseniben

52983674.jpg

gülşen cim ne demek ,ben zevkle yapıorum ,
cafelatta tşk ederim bebeğim

:içelim:

Son düzenleme:
[
twetty'İm hoşgeldin:1hug:

adını siz koyun ,''yaprak dökümü delikafadulden
yada güz yaprağı ''vs vs :KK1:

yaprak2.jpg

ayakta alkışlıyorum bebegımalkisalkisalkis superrr renklere bayıldım tam bı sanat eserı..kımbılır holywood da yaşasan neler ureteceksın farklı malzemelerle....

cok guzel bayıldım bende denıcem en kısa zamanda:eek:

buz yapragı dedım ben bu makyaja mavı yesıl rujlara bayılıyorum modellerde zatenŞeniz

arkadaşlar şimdi izninizi istiyorum çıkmak zorundayım ...
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

miriana canım çok tşk ederim ..kaydirigubbakcemile5

X