Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aynen canım, Nil'in yarışma makyajı süper ötesiydi....dediğin gibi her yüz taşıyamaz bu makyajı! Nil'cim süpersin sana yazacak kelime bulamadım yahu...seksi fıstık seni... aklinialirimsmile

nillll yafrım benımmmm maaşallahhhaklinialirimsmile

ağzım açık bakıyorum hepsi çoooook güzel değmesin sana opuyorumnanaktan

maşallah canım allah saklasın yine süpersin

aynen canım, Nil'in yarışma makyajı süper ötesiydi....dediğin gibi her yüz taşıyamaz bu makyajı! Nil'cim süpersin sana yazacak kelime bulamadım yahu...seksi fıstık seni... aklinialirimsmile

:kedi::asigim::dance:Şeniz
hepinize çok tşk derim canlarım benimmolumunekankayizsmile

makyajların çok güzel avatarında bi makyaj resmi vardı onuda sen yaptın mutlaka çok başarılısın

anammm delikafadulden anammm delikafadulden anammmmmm:asigim: öldümmm geberdim bittiiimmm resmeeeeeennnn:asigim: harikasin harikaaaaa :asigim: masallah sanaaa
esin seni böyle görünce ne tepki verdi :jeyyar::icecream: :sapikfstksmili:
:roflol:

asalet fışkırıyor nilcim.gerçekten çok başarılısın kendine çok yakıştırıyorsun peri kızı gibi olmuşsun..eee insanın bu kadar güzel yüz hatları olunca sonuçta böyle oluyor işte.bütün makyaj yarışmalarında seni görmek istiyoruz huriia.s.

Son düzenleme:
makyajların çok güzel avatarında bi makyaj resmi vardı onuda sen yaptın mutlaka çok başarılısın

ben yaptım bebeğim ,çok tşk ederimopuyorumnanaktan

canım sağolasın...:asigim:
ama eşim hiç beğenmedim demişti gördüğünde...:dilcikar:

allah'ım nasıl hoş yorumlar,arkadaşlar şımarırsam görürsünüz:kedi:
güzel bakan güzel görür misali vanilya'cım ...
valla ne desem az kalır size..
çok tşk ederim ya gerçekten boshayallersmileutanıyorum ama çok ta seviniyorum bu güzel -anlamlı yorumlarınıza .. çok tatlısınız:asigim:a.s.

ben yaptım bebeğim ,çok tşk ederimopuyorumnanaktan

canım sağolasın...:asigim:
ama eşim hiç beğenmedim demişti gördüğünde...:dilcikar:
aaaa o niyeeeeeee:dilcikar:

aaaa o niyeeeeeee:dilcikar:
bilmem ...
o sevmedi herhalde....bilmiyorumkismile
bende burkulmuştum hatta,hevesim kalmamıştı,
yarışmaya girmicektim bile...
ama sonra yarışmayı o benden önce takip etti:roflol::roflol:

bilmem ...
o sevmedi herhalde....bilmiyorumkismile
bende burkulmuştum hatta,hevesim kalmamıştı,
yarışmaya girmicektim bile...
ama sonra yarışmayı o benden önce takip etti:roflol::roflol:
:roflol: yaaa bende senden kötü bisiler bekliyodum begenmedim fln demistin sırnaşık şey fotoyu görünce ahanda böyle :1shok:şutarafagitti oldum :roflol:bunada kötü diyosaniz artik :roflol: bilemicem yani :roflol::roflol:
hahahahh birinciligi alinca ne dedi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım bu avatarındaki göz rengi senin mi yahu gözlerinin şeklide çok güzel

nil canım bende lenslerine taktım renkleri çok güzel hangi marka ve ne die geçiyor acaba isimleri yazman mümkünmü..))

nil canım bende lenslerine taktım renkleri çok güzel hangi marka ve ne die geçiyor acaba isimleri yazman mümkünmü..))

Valla sazan gibi atlamayayım dedim ama ben de bu hatunda duruşuna hayran kalıp lensime karar vermiştim. O yüzden cevaplamadan geçemeyeceğim kaydirigubbakcemile3

Yeşil olan; Solotica Natural Colour Mel,
Mavi olan; Solotica Charm Graphite :))

evet haklısın..yerimsenibeneşim olmamış deyince bende olmmaış varsaydım,eşimin zevkine güvenirim gerçekten ,öyle deyince üzülmüştüm..ama anladım ki bu işten çok anlamıyorboshayallersmile1.liğe şaşırmadı ilginçtir..ama yorumları ilk etapta bana okutmadı pc yi kaçırdı vs:sm_confused:tabii en çok o hadiye kısmını merak etti:roflol::roflol:

canım bu avatarındaki göz rengi senin mi yahu gözlerinin şeklide çok güzel

canım kendi göz rengim siyahboshayallersmilelens kullanıyorum..
çok tşk ederimkaydirigubbakcemile5

canım ıfbrıs belirtmiş,kullandığım lensleri..çok memnunum,eğer düşünürsen almalısın kesinlikle bu markadanolumunekankayizsmile

a.s.çok naziksin canım

nilcim topiğine bayıldıma.s.
hele de kontürleme yaptığın fotolarakannehir
eğitim aldın mı? çok prpfosyonel gözüküyo makyajların.

nilcim topiğine bayıldıma.s.
hele de kontürleme yaptığın fotolarakannehir
eğitim aldın mı? çok prpfosyonel gözüküyo makyajların.

hayır canım hiç bir eğitimim yok ,makyaj üzerine yerimseniben
çok tşk ederim ..

Tamam canım öyle deniyima.s.
yerimseniben

yine gelsin makyaj denemeleri aklinialirimsmile

karmaşık duygularsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…