Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1hug:cnm çok güzel anlatmışsın tşkler.....
canım bende sorun olmuyor ama sen öncesinde bantı eline birkeç yapıştırıp çek ki,yapışaşkanlığını azaltolumunekankayizsmileNil tşkler anlatımın için canımm.Bant zarar vermiyor mu göz altına?çok hassas bir yer çünkü,ben elimle göz altıma bastırdığımda bile morarıyo bant yapıştırınca daha kötü olmaz mı kii??:sm_confused:
iyi aksamlar nilcim supersin sen. Gercekten cok guzel anlatmissin.Cok tesekkur ederim.Sabahda bakmistim anlatimina oglen hemen denedim ama yine yapadim..Seninki kadar olmasa da Birazdaha ugrassam beceririm herhalde.ikinci anlattigin daha ayrintili yani sen bastan sona harikasin
Çok güzel bir topic olmuş. Ellerine sağlık Nil. a.s.
Özellikle konulu makyajların harika!
Lila-mor tonları gözlerine çok yakışmış.
tşk ederim çörek otum ,kaydirigubbakcemile5nerelerdesin yoksun bayadırboshayallersmile
gelelim arşivdeki makyajlarımıza yeniden kaydirigubbakcemile2
bu bir önceki yarışmanın makyajı idi ,çingene makyajı temasından ..
kahve ve altın
ve mavinin hakim olduğu bir makyaj daha
bu da farklı bir deneme ,ama daha kızarık gözler hakim oldu
şimdilik bu kadar ara ara arşivimdeki makyajlarıma yine devam edeceğiz..:1hug:
aşığım kralıma ,canım yarımcı olabiliyorsam az da çok sevinirim olumunekankayizsmile
arkadaşlar bu makyajımın adını şöyle koydum ,''denizve yıldız gün batımında''
ve yine bir farklılık ve tarz yapıp ,takma kirpiği ortadan kestim ve yarım şekilde taktım...
umarım beğenirsinizyerimseniben
orijnal hali
yeni bir deneme ve yine mor renk ...
çok sevdiğim bir renktir...
mor bir lale görünü verdim , linerle yaptığım kirpikleri ise tohumu gibi düşünebilirz...
bu arada bu kirpik olayını çok sevdim ,farklı makyaj stillerinde daha sık kullanacağım bu yaratılan kirpik stilini kaydirigubbakcemile5 ..
umarım ''mor lale''yi beğenirsiniz...iyi seyirleropuyorumnanaktan
hepside harikaa:asigim: bayildim bayildimmmm:asigim:işte bepanthen yada kullandığınız göz kreminiz yöntemi ile yapılan makyaj arkadaşlarhihoyyyt
accık uyduruk bir makyaj oldu ama idare edin ...yerimseniben
gülşen cim ne demek ,ben zevkle yapıorum ,
cafelatta tşk ederim bebeğim
:içelim:
_fstk -fre-angel tşk ederim kızlarolumunekankayizsmile
evettt,podyum makyajı yarışmamız bittiğine göre,burada paylşama ve üzerine konuşma zamanı geldi..çok uzatmadan resimlere geçelim kaydirigubbakcemile2
mat-mazel'im ,daha ben onu tam net çözmüş değilim :roflol::roflol::roflol:Nilcim eyeliner ı resimli olarak gösterebilirsen daha düzgün nasıl çekebilirim Şeniz
canımmm:sm_cool::dance:kaydirigubbakcemile5Ben varım ayolzemuszemus takibindeyim klava: Tüm kk seninle:jeyyar::roflol: