canım sen nasıl birşeysin yaaa... kız nazar değicek vallahi... bu kadar gösterme kendini
çok yeteneklisin... mor lale süper olmuş.
bide yakıştırmak lazım tabi... ben kendimde böle bir makyaj düşünemiyorum... seninki gibi asla durmaz.
canımm çok tşk ederim ,mutlaka gidecek tarz ve stiller vardır her yüz tipine göre illakiboshayallersmile
bir de şu varki bu tip makyajlarda sadece göz fotosu ile makyajı yansıtmak güç,tüm yüzde makyajın kendisi çıkarıyor apaçık..
iyi bakan gözlerin nazarı değer mi hiç gülşen'cim...
sizlerin nazarı değmez bana,ben sizlerden çok iyi elektrik alıyorum ve sizlere onu geri yansıtmaya çalışıyorum ..çok tşk ederim :1hug:
Hatun makyajı taşıyor.... boshayallersmile
Ben yapsam şebeğe dönerim kesin kaydirigubbakcemile3
yok artık kendinize haksızlık ediyorsunuz..
bende il zamanlar çok maymuna benzedim ama o da bir gerçekkaydirigubbakcemile3
saol canım bir de mac e bakıyım. köpük allık istemiyorum top top oluyor
canım mac bu anlamda çok iyi ,eğer gücün var ise ona bakman daha iyi ,70-80 civarı değil bahsettiklerim 30 lu rakamlarda ,strawberry de vardı hatta en son ..
yada elfin şu çok amaçlı cover stikleri varyerimseniben
kızlar bazen kadın olmamdan şüphe ediyorum yaaa.... yada makyaj özürlünün biriyim...:kedi::kedi: güleceksiniz ama :roflol:KÖPÜK ALLIK nasıl bişey hiç duymadım :) yada dikkatimi çekmedi... benimki golden rose bilinen toz allık işte..a.s.
ay sen çok tatlısın ya...opuyorumnanaktan
niye gülelim ,benim hala bilmediklerim var biliyormusun ,o ne behh diyorum senin gibi..
dolayısıyla çok normal ...cafelettam ve ıfbrısım çok güzel anlatmışlar ,hatta benim bildiklerimden de ötesi ..ağızlarına sağlık a.s.
:))) Canım olsun, dikkatini çekmemiş olabilir, zaten piyasada çok az markada var... Bilmemen gayet doğal... Cafelattecim gayet güzel açıklamış. Ben de soruna cevap vermeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla parmak uçları yeterli oluyor sürümü için, ekstra süngere ihtiyaç duyulmuyor sanırım... Ben nedense hiç hoşlanamadım bu köpük allıklardan...
cafelatta -ıfbrıs :1hug:
samantha elf in bahsettiğim cover stikleri bunlar canım hem aydınlatıcı ,hem allık hatta ruj olarak bile kullanan var..