Açıkçası bu benim fikrimdi annesinin nikaha gelememe durumu var ve bende siz gelemezseniz sonrasında biz sizi ziyarete geliriz dedim. Bu izni çok da önemsemedim zaten yıllardır biz beraber tatile gidiyoruz. Önümüzdeki süreçte yanlarına gideceğimiz bir fırsatta olmayacağı için hemde annesinin nikaha gelememe durumu oldugu için gitmek istedimOnlar madem öyle muhafazakar takılıyorlar sizden de evde kalmanızı beklemesinler madem . Ben şunu anlamadım madem bir izniniz var neden bu tatili eşinizin ailesinin yanında geçiriyorsunuz ki ? Ayrı özel tatil yapmıyorsunuz
O zaman sizin nikahı ciddiye almayacaklar, nişanlı gibi görecekler.Açıkçası bu benim fikrimdi annesinin nikaha gelememe durumu var ve bende siz gelemezseniz sonrasında biz sizi ziyarete geliriz dedim. Bu izni çok da önemsemedim zaten yıllardır biz beraber tatile gidiyoruz. Önümüzdeki süreçte yanlarına gideceğimiz bir fırsatta olmayacağı için hemde annesinin nikaha gelememe durumu oldugu için gitmek istedim
Oğlu sevgilisi ile tatile giderken muhafazakar olmuyorlar da nikah sonrası mı olacaklarAçıkçası bu benim fikrimdi annesinin nikaha gelememe durumu var ve bende siz gelemezseniz sonrasında biz sizi ziyarete geliriz dedim. Bu izni çok da önemsemedim zaten yıllardır biz beraber tatile gidiyoruz. Önümüzdeki süreçte yanlarına gideceğimiz bir fırsatta olmayacağı için hemde annesinin nikaha gelememe durumu oldugu için gitmek istedim
evet düğünü niye bu yaza almadı acaba konu sahibi?Evli olup da ayrı illerde kalan ve tatil veya izinle görüşen tanıdıklarım oldu. Zorunluk görevden dolayı arkadaşım gelemedi eş yanına. Gayet de evlilerdi. Düğünü de yapsanız olmuyor mu? Bana saçma geldi böylesi.
Düğün için şuan bir hazırlığımız yok. Nikahı yapma sebebimiz tayin işlerini halletme kısmı uzun sürebilir diye. Düğünden sonra aynı şehirde olalım sıkıntı yaşamayalım dedikEvli olup da ayrı illerde kalan ve tatil veya izinle görüşen tanıdıklarım oldu. Zorunluk görevden dolayı arkadaşım gelemedi eş yanına. Gayet de evlilerdi. Düğünü de yapsanız olmuyor mu? Bana saçma geldi böylesi.
Onların bilgisi yok tatile gittiğimizdenOğlu sevgilisi ile tatile giderken muhafazakar olmuyorlar da nikah sonrası mı olacaklar
Ben kalmazdım. Mesafe için kalmazdım...
Düğünün yaz değil de kış olma sebebi mesleklerimizden kaynaklı birde borçla düğün yapmak da istemiyoruz yaza kadar bütçemiz hazır olmaz ayrıca içimizden dolayı da yazın izin almak sıkıntıevet düğünü niye bu yaza almadı acaba konu sahibi?
anladım haklısınız bütçeyi denkleştirip rahatça düğün yapabilirsiniz. ama onlarda kalmayın bence ya tabi size kalmış da bilmiyorum yüzgöz olmayın boşuna.Düğünün yaz değil de kış olma sebebi mesleklerimizden kaynaklı birde borçla düğün yapmak da istemiyoruz yaza kadar bütçemiz hazır olmaz ayrıca içimizden dolayı da yazın izin almak sıkıntı
Bunu yazmaya geldim. Bu olayı normal karşılayacak Türk aile çok nadirdir. İlk başta laf etmezler ama yarın bir gün ilk tartışmada yüze vururlar sanki kötü bişey yapılmış gibi. O bile can sıkar. Gerek yokBiraz düşündüm türk bir kayinvalide muhtemelen siz birlikte kalın diye bir oda vererek seni yemler . Sonrada annenizin dediği gibi lafını eder. Evet nikahlı eşiniz sonuçta kimse ne diyebilir ama burası Türkiye . Sonradan laf duymamak için arkadasinizda kalın ve annem öyle uygun gördü diyin .
Aynen öyle . Türk kayinvalidelere asla güvenmemBunu yazmaya geldim. Bu olayı normal karşılayacak Türk aile çok nadirdir. İlk başta laf etmezler ama yarın bir gün ilk tartışmada yüze vururlar sanki kötü bişey yapılmış gibi. O bile can sıkar. Gerek yok
ne gerek var.. kalın arkadaşlarınızda
Uzayda insanlar geziyo tepemizde, el âlemin dedikodu edeceği konulara bak ya. Biz kadınlar olarak da hataliyiz. Bir şey BİZİM İCİN ahlaken sorun değilse onu yapmalı ve insanlarla tatsızlık yaşamayı göze almalıyız gerekirse.Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben aralık ayında nişanlandım. Tayin işleri için nikahı erken yapıyoruz. Nikah tarihimiz bidahaki ay. Nikahtan sonra 5 günlük bir iznim var o sırada nişanlımın ailesinin bulunduğu şehire gideceğiz. Sizce orada arkadaşımda mi kalmalıyım yoksa nişanlımın ailesinin evinde nişanlım ile kalsam laf söz olur mu? Muhafazakar bir aile yapısına sahip. Annem kalırsan bir kaç yıl sonra lafı olur çok ısrar ederlerse kal ama ablasıyla aynı oda da kal dedi. Açıkçası garip bir durum sizce nasil yapılmalı
Düğüne daha çok var birdahaki kışa ancak düğün yapacağız.
Nikah nikahtır sonuçta evli olacağız görüşüne katildim ve nikahtan sonra eşim nerede kalırsa orada kalacağımHepinize yanıtları için çok teşekkür ederimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?