Şimdi biri ziyarete gelse üniversiteli gibi eşinizi arkadaşınıza yollayıp tras takımını mi saklayacaksinizGireceğiz de ikimizde farklı şehirlerdeyiz ailesi de farklı şehirlerde o yüzden bilmelerine gerek var mı diye düşünmüyor değilim
Teşekkür ederim oraya gittiğimde bakacağım. Olmadı orada kalıp ayrı odalarda uyurumNişanlı gibi davran, bazı zamanlarda taktik kullanmak iyidir. Mesafeli görün iyice tanı samimiyetlerine güven sonra koyversen de olur. Baştan çok samimi olunca kendini kurtarma şansın olmuyor, mesafeli başlamanın faydası olur zararı olmaz. Kendine tanımak için zaman vermiş olursun
Cünkü hala nisanda Imam nikahi kiyip "olmazsa bosanirsiniz" diye " öylesine" nikah kiyip bosananlar oluyor. O yüzden hocalar bile artik bu konuda uyariyorlar.
Kendi ailemde öyle bir sorun yok beraber tatile bile gidiyoruz nişanlı olmasak sadece sevgili olsak da ailem ayrı eve çıkmamı sorun etmezŞimdi biri ziyarete gelse üniversiteli gibi eşinizi arkadaşınıza yollayıp tras takımını mi saklayacaksinizçok komik olmaz mı nikahlı kocanizla
Bizimde tayin icin nikahimiz dugunden once yapildi ve tayinim erkenden esimin bulundugu sehire cikti. Esim ailesinden baska bir sehirde yasiyordu. Biz dugun olana kadar 5 ay ayni evde kaldik. Basta ben misafirhanede falan kalmak istedim ama esim olmaz oyle sey hem resmi hem imam nikahi oldu benim icin bu is bittti kalani sizin gelenek goreneginiz demisti.Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben aralık ayında nişanlandım. Tayin işleri için nikahı erken yapıyoruz. Nikah tarihimiz bidahaki ay. Nikahtan sonra 5 günlük bir iznim var o sırada nişanlımın ailesinin bulunduğu şehire gideceğiz. Sizce orada arkadaşımda mi kalmalıyım yoksa nişanlımın ailesinin evinde nişanlım ile kalsam laf söz olur mu? Muhafazakar bir aile yapısına sahip. Annem kalırsan bir kaç yıl sonra lafı olur çok ısrar ederlerse kal ama ablasıyla aynı oda da kal dedi. Açıkçası garip bir durum sizce nasil yapılmalı
Düğüne daha çok var birdahaki kışa ancak düğün yapacağız.
Şimdiye kadar verilen yanıtlar yeterli oldu. Orada kalacağım. İleride böyle bir konudan canım sıkılır mı diye merak ettiğim için sormuştum biraz da yanlış anlaşılmalara sebep oldu galiba ama umarım kendimi anlatabilmişimdir
Kendi ailemde öyle bir sorun yok beraber tatile bile gidiyoruz nişanlı olmasak sadece sevgili olsak da ailem ayrı eve çıkmamı sorun etmezonun ailesi de beni ziyarete gelmez diye düşünüyorum normalde de nişanlım hep ailesini ziyarete gidiyor onlar yıllardır 1 kez onun yanına gitti ama öyle bir şey yaşarsak da çok komik olur kafam da iyice karıştı
siz kararinizi vermissiniz, ama ben olsam esimin ailesinin evinde kalmazdim. esim ayri kaliyorsa kalirdim tabi :)Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben aralık ayında nişanlandım. Tayin işleri için nikahı erken yapıyoruz. Nikah tarihimiz bidahaki ay. Nikahtan sonra 5 günlük bir iznim var o sırada nişanlımın ailesinin bulunduğu şehire gideceğiz. Sizce orada arkadaşımda mi kalmalıyım yoksa nişanlımın ailesinin evinde nişanlım ile kalsam laf söz olur mu? Muhafazakar bir aile yapısına sahip. Annem kalırsan bir kaç yıl sonra lafı olur çok ısrar ederlerse kal ama ablasıyla aynı oda da kal dedi. Açıkçası garip bir durum sizce nasil yapılmalı
Şimdiye kadar verilen yanıtlar yeterli oldu. Orada kalacağım. İleride böyle bir konudan canım sıkılır mı diye merak ettiğim için sormuştum biraz da yanlış anlaşılmalara sebep oldu galiba ama umarım kendimi anlatabilmişimdir
Ayrı odalarda kalacaksaniz anne babası falan olacaksa sıkıntı olacağını ben pek düşünmüyorum.Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Ben aralık ayında nişanlandım. Tayin işleri için nikahı erken yapıyoruz. Nikah tarihimiz bidahaki ay. Nikahtan sonra 5 günlük bir iznim var o sırada nişanlımın ailesinin bulunduğu şehire gideceğiz. Sizce orada arkadaşımda mi kalmalıyım yoksa nişanlımın ailesinin evinde nişanlım ile kalsam laf söz olur mu? Muhafazakar bir aile yapısına sahip. Annem kalırsan bir kaç yıl sonra lafı olur çok ısrar ederlerse kal ama ablasıyla aynı oda da kal dedi. Açıkçası garip bir durum sizce nasil yapılmalı
Şimdiye kadar verilen yanıtlar yeterli oldu. Orada kalacağım. İleride böyle bir konudan canım sıkılır mı diye merak ettiğim için sormuştum biraz da yanlış anlaşılmalara sebep oldu galiba ama umarım kendimi anlatabilmişim
Benimde başımdan böyle tecrübe geçti işte.Evli miyim nişanlı miyim anlayamadim.Kimse düğün gününden önce veya düğün istenmiyorsa aynı evde gireceği gun nikah kiysin.Bence evlilik düğün ile olur. Düğün demek illa çalgı çengi değil. Herkesin bilmesi ile. İster resmi nikah ister imam nikahi. Olması gereken hepsinin bir arada olması tabi ama bana göre evrak için yapılmış erken nikah evlilik olmuyor. Laf söz olmayabilir ama yine de aynı odada kalmayin. Bu aşamada ayrılan çok çift var.
Ama işte tazminatı var bu işin zaman zaman oluyor öyle şeylerBenimde başımdan böyle tecrübe geçti işte.Evli miyim nişanlı miyim anlayamadim.Kimse düğün gününden önce veya düğün istenmiyorsa aynı evde gireceği gun nikah kiysin.
Bence evlilik düğün ile olur. Düğün demek illa çalgı çengi değil. Herkesin bilmesi ile. İster resmi nikah ister imam nikahi. Olması gereken hepsinin bir arada olması tabi ama bana göre evrak için yapılmış erken nikah evlilik olmuyor. Laf söz olmayabilir ama yine de aynı odada kalmayin. Bu aşamada ayrılan çok çift var.
Benimde başımdan böyle tecrübe geçti işte.Evli miyim nişanlı miyim anlayamadim.Kimse düğün gününden önce veya düğün istenmiyorsa aynı evde gireceği gun nikah kiysin.
Nikah her türlü geçerli oluyor ama. İptal edilmiyor. Dolayısıyla size göre her türlü boşanmış olacak ne önemi var o zaman?Bence evlilik düğün ile olur. Düğün demek illa çalgı çengi değil. Herkesin bilmesi ile. İster resmi nikah ister imam nikahi. Olması gereken hepsinin bir arada olması tabi ama bana göre evrak için yapılmış erken nikah evlilik olmuyor. Laf söz olmayabilir ama yine de aynı odada kalmayin. Bu aşamada ayrılan çok çift var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?