- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
-
- Konu Sahibi Kancicegim
canım öncelikle tebrik ederim,inşallah bından sonra da herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın,canım sana bişey sormak istiyorum hamile kaldığın ay yumurtlama olduğunu gösteren akıntı oldu mu? bu ay ben de o akıntı olmadı sanırım ve bugün adet tarihim ama daha olmadım... çok da umutlu değilim ama bakalımkizlar cok mutluyum ya cooooooooookkkk:dance:
bugun dr dan geldim...bebegime baktik beraber..
dr um rahimde ,gayet saglikli dedi,bir gun once de hormon testi yaptirmistim beta hgc onun sonucunu sordum gayet iyi korkmana gerek yok dedi...cok sevindim...sonra bebegime baktik ultrasonda 0.5 mm olmus bitanem,bir de vitamin ve mide bulantisi icin hap verdi o kadar...fotografini cekti bana verdi pek belli degil ama olsun,ilerde buyuyunce gosteririm hatira olarak:smiley-cool:
iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim daha kalbini dinleyemedik kucuk duyulmuyor dedi dr...hayirlisi bakalim..
cok sevincliyim bunu da sizinle paylasmak istedim.
onu simdiden cok seviyorum ve umit ediyorum ki bu sefer bebegim bana gelecek hep kendime böyle diyorum ve öyle de olacak insallaha.s
darisi basiniza kizlar vallahi hepiniz icin de dua ediyorum inanin canlarim...sevgilerrrrrra.s.
kizlar cok mutluyum ya cooooooooookkkk:dance:
bugun dr dan geldim...bebegime baktik beraber..
dr um rahimde ,gayet saglikli dedi,bir gun once de hormon testi yaptirmistim beta hgc onun sonucunu sordum gayet iyi korkmana gerek yok dedi...cok sevindim...sonra bebegime baktik ultrasonda 0.5 mm olmus bitanem,bir de vitamin ve mide bulantisi icin hap verdi o kadar...fotografini cekti bana verdi pek belli degil ama olsun,ilerde buyuyunce gosteririm hatira olarak:smiley-cool:
iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim daha kalbini dinleyemedik kucuk duyulmuyor dedi dr...hayirlisi bakalim..
cok sevincliyim bunu da sizinle paylasmak istedim.
onu simdiden cok seviyorum ve umit ediyorum ki bu sefer bebegim bana gelecek hep kendime böyle diyorum ve öyle de olacak insallaha.s
darisi basiniza kizlar vallahi hepiniz icin de dua ediyorum inanin canlarim...sevgilerrrrrra.s.
canimmm inanki cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin isallah bende bugun bebisimi gordum masallah bayagi buyumus darisi isallah basina kalp atisini gormeye artik basliyacak kusmalar ay cnm ya valla mide bulantisindan hic birsey koyamiyorum agzina sende henuz baslamamissa bence simdi ne kadar yersen kar.sana dusugu engelleyici ilac vermedimi doktorun ben basindan beri vajinadan aliyorum folik asit b2 vitamini ve magnezyum ilacida aliyorum doktorun verdimi bu ilaclari cnm