- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
- Konu Sahibi Kancicegim
Canim ya tesekkur ederim arkadasim saol iyi ki varsin...:1hug:
dr a dedim mide bulantim cok fena diye o da bir hap verdi cok olursa gunde bir tane ic dedi,ve yaninda extra olarak vitamin verdi....
ama seninki gibi vajinadan dusuk olmamasi icin hap vermedi...
heralde dusuk tehlikesi yok diye ya da tum degerlerim iyi ciktigi iciin vermedi galiba...ama iki hafta sonra tekrar kontrole gidecegim o zaman tekrar sorarim....
iki hafta sonra kalbini dinleyecegiz tayzesi insallah atar canimin cani...
insallah annesine guzel haberler verir...bitanecik melegim...
hergun onu dusunuyorum cok ama cok seviyorum...:teytey:
insallah senin de hersey yolunda gider canim sana da dua ediyorum inan,kac mm oldu bakalim yegenim olcuyorlar dimi?
benimki daha 0,5 mm teyzesi cok kucuk ama buyuyecek bakalim insallah Allah im saglik sihhat versin insallah bebeklerimize...
sevgiler öpütüm canima.s.
slm cnm benimde cok sukur dusuk riskim yok ama yinede her ihtimale karsi verdi doktorum ama herkes ayni ilaci alacak diye bise yok tabi bu doktordan doktora degisiyor isallah kalp atisinida duyacaksin bende mide bulantisi icin doktora soyledim bana b6 vitamin ilaci verdi gercekten onun etkisimidir nedir mide bulantim ac olmadikca yok denecek kadar azaldi sukur biz buyuduk teyzesi masallah artik herseyi net gorunuyo haftaya pazartesi yine randevu var doktorla ve doktor eger uyumuyorsa haftaya hareketlerini izleyebiliriz dedi ama ben simdiden cok ozledim bebisimi keske firsat olsada gitsem valla ben haftada bir gidiyorum doktora canim cikiyor millet ayda bir gidiyor nasil dayanabiliyor diyorum valla bu konuda cok sansliyim sanirim bebegimi her haftagoruyorum cok sukur insan resmen asik oluyo daha kucucukken bile hele sende bi buyudugunu gor bak nasil daha fazla baglanacaksin allah kucaklarimizi bos birakmasin isallah hep olumlu dusun hersey yolunda gidecek allahin izniyle cnm