Nihayet hersey yoluna girdi....:)))))))

slm cnm benimde cok sukur dusuk riskim yok ama yinede her ihtimale karsi verdi doktorum ama herkes ayni ilaci alacak diye bise yok tabi bu doktordan doktora degisiyor isallah kalp atisinida duyacaksin bende mide bulantisi icin doktora soyledim bana b6 vitamin ilaci verdi gercekten onun etkisimidir nedir mide bulantim ac olmadikca yok denecek kadar azaldi sukur biz buyuduk teyzesi masallah artik herseyi net gorunuyo haftaya pazartesi yine randevu var doktorla ve doktor eger uyumuyorsa haftaya hareketlerini izleyebiliriz dedi ama ben simdiden cok ozledim bebisimi keske firsat olsada gitsem valla ben haftada bir gidiyorum doktora canim cikiyor millet ayda bir gidiyor nasil dayanabiliyor diyorum valla bu konuda cok sansliyim sanirim bebegimi her haftagoruyorum cok sukur insan resmen asik oluyo daha kucucukken bile hele sende bi buyudugunu gor bak nasil daha fazla baglanacaksin allah kucaklarimizi bos birakmasin isallah hep olumlu dusun hersey yolunda gidecek allahin izniyle cnm

canım ya senin adına çok sevindim.. RABBİM sonuna kadar inş böyle sağlıkla devam ettirir.. kucağında görmeyi nasip eder..

canım çok sevindim buda demek oluyorki düşük yapmış olan arkadaşlar ikincide stres yapmamalı vede korkmamalılar Yüce Mevlam kucaklarınızı boş koymadı bak yeterki sabredip dualarımızı eksik etmeyelim dimi loranın senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah öpüyorum tatlım

ayy ay ay kiz yegenim hareketli mi ne insallah duyulur bakalim hizli cikti ha masallah,Allah mutlulugunu daim etsin canim benim ...:1hug:

ben ne yazik ki 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama seninki iyiymis her hafta ne guzel iyi olmus ya vallahi senin adina cok sevindim inan ki canim...a.s.

dedigin gibi gercekten daha karnimizda olmalarina ragmen hemen evimize mutluluk ve huzur getirdiler kim bilir dogduklarinda ne kadar sevinicegiz...:dance:Allah im o gunleri de gostersin insallah salgikla...

bebegim insallah hemen buyur ve kalbini de duyarim insallah...Simdilik hersey yolunda dedi dr bakalim insallah hep böyle gider ,ben buna inaniyorum öyle olacak insallah...a.s

Seni de tekrar tebrik ederim canim kendine ve yegenime cok cok iyi bak tmm mi?
öptüma.s.

diger arkadaslarim sizlere de desteginiz ve tebrikleriniz icin cani gonulden tesekkur ederim saolun iyi ki varsiniz.darisi da basiniza insallah tez zamanda...a.s.

Lora cim canimcim cok tesekkur ederim canim benim saol....
herseyin yolunda gittigine cok sevindim canim benim kendine cok iyi bak tmm mi?sen insallah annelerin en guzeli olacaksin en kisa zamanda...Rabbim bu mutlulugmuzu daim etsin insallah hep guzel seyler konusuruz böyle.

teyzesi benimki de daha 0.5 mm cok kucuk ya ama buyuyecek insallah annesine iyi haberler verecek... 2 haziranda gidecegim kalbini dinlemeye bakalim.hayirlisiyla duyulur insallah bebegime insallah bu sefe rbisey olmayacak hissediyorum ...Rabbim saglik sihhat versin senin bebegine de benimkine de insallah...dedigin gibi daha karnimizda olmalarina ragmen evimize mutluluk ve huzur getirdiler...Allah im dogurup kucagimiza alacagimiz gunleri de gosterir insallah hayirlisiyla....öpüyorum canim sevgiler...

diger arkadaslar sizlere de tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz icin cani gönülden tesekkur ederim...dualarim sizinle insallah sizin de bebekleriniz olur hayirlisiyla...

Canim Benim Inşalah Duyarsin Kalp Atişlarini Bende Geçen Hafta Gördün. Bende Daha Yeni Hamileyim Sana Tavsiyem Hiç Stres Yapma Sonra Bebeğinede Yansir.olumlu Düşün Olumlu Olsun....

tesekkurler trakyali saol arkadasim ...
inan hic stres yapmiyorum cok rahatim zaten stres yapacak bir durum da yok cok sükür Allah ima...insallah hep böyle gider...sen de kendine dikkat et hamismisin Allah tamamina erdirsin insallah canim benim hoscakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…