Nihayet Cuma günü ameliyat oluyorum(25.05.2018)

Merhaba beni de izler misiniz cok merak ediyorum bu arada cok gecmis olsun inşallah bende biran önce hayirlisiyla taktiririm birde 10 yilda bir degistigini ilk defa duydum

Merhaba beni de izler misiniz cok merak ediyorum bu arada cok gecmis olsun inşallah bende biran önce hayirlisiyla taktiririm birde 10 yilda bir degistigini ilk defa duydum
Teşekkür ederim cnm, evet Dr öyle dedi ama bence sıkıntı yaşamazsak değişmesine gerek yoktur diye düşünüyorum inşallahta olmaz, ,,,
Foton yok oyüzden izleyemiyorum. Kusura bakma olurmu ..

kahvem merhaba epey oldu üzerinden kaç gün geçti şimdi nasıl durum rapor istiyorum
19.cu gündeyim cnm, hiç problem yaşamıyorum, herişimi görüyorum, yan yatabiliyorum ..cumartesi pazar iftara davetliydik normal penye sütyen giydim gittim çokta güzeldi rahattı hiç sıkı değildiya ne mutluydum 2gün ,ama tabi ameliyat sütyenime geri döndüm ne yazıkki daha 4haftam var kurtulmak için ama çok şükürki artık sıkmıyo okadar ve daha rahatım göbeğimdeki ödem gidince rahatladım tabi. Eski sağlığıma geri döndüm diyebilirim .Hala sol göğsüm şiş ,masaj yapıyorum ama nedense dahada büyüyolar gibi geliyor ve çok sertleşiyolar .Hoşuma gidiyo aslında sert olmaları :)

Canım bana doktor 1 ay asla yan yatma dedi, o yüzden ben hala düz yatıyorum. Seni uyarmadı mı o konuda? Yada yatabilirsin mi dedi?

Canım bana doktor 1 ay asla yan yatma dedi, o yüzden ben hala düz yatıyorum. Seni uyarmadı mı o konuda? Yada yatabilirsin mi dedi?
Yatma demedi hiç, zaten vücudun sana Söyler nezaman hazırsan yat dedi,6.cı günde sabah yan yatarken uyanmış buldum kendimi, bir iki gün denedim yan çokta rahat değildi ama sanırım 10cu günden itibaren eskisi gibi rahat bi şekilde yan yatabildim ,heleki son zamanlarda hiç hissetmiyorum bile yan yatarken silikonlu olduğumu ,sanki kendi göğsüm gibi rahatım. :))

merhaba size dm den fotoğraf attım benide izleyebilirmisiniz :)

Gördüm cnm cvb yazdım ve izledim

Merhabaaaaaa. İnanırmısın seni okuyunca içi ok rahatladı. Bizimle ameliyat süreçlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Herşey dilediğinin gibi olması için ne kadar mutluyum ! Aslında nereden bakarsan bak, ben ameliyattan daha çok sonra çekeceğim acıdan korkuyorum. Yaşadıklarını anlatarak içimi aydınlattın, çok teşekkür ederim.

Canım benim teşekkür ederim, ameliyat öncesi okadar çok süreç okudumki ,benim içinde sürecimi anlatmak büyük mutluluktu,ameliyat olucak olanları aydınlatmak adına böyle anlatmak güzel oluyor .Biraz moral olabildiysem ne mutlu bana..

Merhaba, öncelikle ameliyat sonrası durumunuzu anlattığınız için teşekkür ederim. Ben size hangi doktor ve hastanede olduğunuzu sormak istiyorum. Fiyatı nedir, artık bu yükten kurtulmak istiyorum..

Şöyle şurayada gidişatı yazayım hazır arkadaşa yazmışken burdada dursun...
2ayımı epey bi devirdim, dediğim gibi malum,, günleri pekte saymıyorum artık:))

Eşim 7yıl hiç kötü söz etmedi ,yatınca dümdüz olduğu halde ben öyle utanıyordum, kasıyordumki kendimi, dokunmasına bile izin vermiyordum,sonki yıla gelince artık o derece çekiniyordum.Eşim "Ama ben memnunum ameliyata gerek yok" diye diye, onca yıl stresli psikolojiyle yaşadım ama gel Gorki sonunda üzüldüğümü gerçekten anlayıp ikna olunca,

şu ameliyat sonrası iyileştiğim andan beridir herşey inanılmaz değişti, onun yanında çok rahatım özgüvenim tavan, çekincem kalmadı göğsümü gere gere karşısına çıkabiliyorum,
Öncedende eli göğsümde uyurdu bu, şimdide öyle ama tek değişen yine benim tavrım duygum ,çünkü önceden "yaa ellemeden uyu" diyen ben ,dahada ellesin diye istekliyim iyimi.
Hele her fırsatta hala, "daha masaj saatin gelmedimi gel yapiyim diyip durup illa masajı kendi yapıyo, yemek yaparken masajmı olur evet oluyomuş. Herşey öyle güzelki çok şükür bugünümüze, izlere hiç kafa takmıyorum illa ilerde silikleşicek nasılsa :))
Neyse çok uzattım birden kendimi kaybettim .Hep iyi olalım inşallah ,herkez tadsın bu duyguyu....

Benim biri 325 diğeri 350 yuvarlam high profil ama dokum olmasına rağmen memnun etmedi .350-375 eminim muhteşem duracaktı.Birde eşitleyememiş sanırım bunun üzüntüsünü yaşıyorum.

Ama en cok merak ettiğim meme uclarınız nasıl ??Benimkiler kollarıma doğru bakıyor biraz :/En başta böyle olup sonra düzelir mi acaba

Bu arada ben de eşimle aynı seyleri yaşamıştım güldüm yazdıklarınıza :)

Valla şuan gayet iyiler sorun yok ,benim ilk günlerde ödemdenmiydi bilmiyorum ama sağ göğüs ucum bağımsızlığını ilan etmiş gibi baya sağa kayıktı o tarafa bakıyordu ama kısa sürede ortaya geldi. Ortasıda ayrıktı ilk günler ona çok korkmuştum ama ödemdenmiş yine ortası gayet kapandı ve hatta şuan sütyensşz bile normal meme gibi oldu o ayrıklık kalmadı ...
Bu arada izlemeye aldım, evet insiyatif bu seçenek vardı ,fotosu olmayan yeni üyeler diyede eklemeliydim çünkü evet eski ügelerde fake olma durumu pek rastlanmıyor.

Hayırlı olsun eminim çok degişimler olmustur.
Ben de öyleym fotom yok ama kac yıllık derdim var :) suan en çok ameliyat olma fikrine yaklaşmış ve görüşmelerine başlamış durumdayım, ama müthiş gelgitler içindeyim yine de, beni de izlemeye alırsanız sevirim

Beklenen an geldi, öncesi sonrası kolajımı yaptım . Bu şekilde farkı görmek ne güzelmiş Rabbim yaa :)))
(12.ci günüm)
Merhaba , ben hem diklestirme hem de büyütme oldum fakat inanılmaz şişler ve şekilsiz ler , 275 moderate plus mentor round konuldu , ve memeler ağzıma girecek kadar neredeyse yukarıda, bugün 7. Günüm zamanla iner mi lütfen cevap , bi de fotolar ı göremiyorum nasıl görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…