Ekledim ama goreniorum fotolariYok cnm yaa takılıcak bi durum değilmiş inan bana bende aynı stresteydim ama hiç bişeycik kalmadı indi eşitlendi gittikorkma daha çok erken senin sabret hepsi düzelicek
İzlemeye alırsan beni resimlerime bakabilirsin istersen ,gerçi 1ay önce çekmişim foto en son ama yinede yeni sayılır ve eski şişliğinden eser kalmadığını görürsün zaten :)))
Tamam cnm bende şimdi izledim görebilirsin artık :))Ekledim ama goreniorum fotolari
Cok sagol sizin resimlerede baktim gercekten eski halinizden eser yok cok guzelTamam cnm bende şimdi izledim görebilirsin artık :))
Geçmiş olsun hiç kafana takma gerçekten geçicek sabret zamana bırak, günler aylar çok çabuk geçiyo sen bile unutucaksın şimdiki sürecini güle güle kullan cicişlerini :))
Merhabalar, 300 cc kas altı takıldığını yazmışsınız geçen yıl. Benim de on gün önce aynı şekilde 300 cc kas altı takıldı, çok büyük istemediğimi ifade etmiştim doktoruma ama bana bu boyutu uygun görmüş. Size sormak istediğim, şu an göğüs ölçünüz nedir? Ben 80b istemiştim ama kocamanlar. Sizin nası ölçünüz?Bugünümü kutlamaya geldimmmm
İnanamıyorum tam bir senemi doldurmuşum bugün, daha dün gibi herşey, herşey yolunda hiç bi sıkıntım olmadı bu bi senede maşallah,,
İsteyen herkeze ama herkeze nasip olsun inşallah, hayallerinizi ertelemeyin hayat çok kısa......
Geçen gün ölçmüştüm cnm, Göğüs altım 75cm göğüs 90cm şuanda, ve bana küçük görünüyolar artık inan, ilk günlerde bende çok büyük hissediyordum ama ödemden öyle oluyor o, bide zaman geçtikçe belki gözümüz alışıyo ondanda olabilir, büyük istemem diyen ben, sonradan acaba daha büyüğü sığarmıydıki bunlar küçük olmuş diye düşünmüştüm bi ara, neyse boyutundan memnunum ya vücuduma tam orantılı:) şuan 80b takıyorum bende :)Merhabalar, 300 cc kas altı takıldığını yazmışsınız geçen yıl. Benim de on gün önce aynı şekilde 300 cc kas altı takıldı, çok büyük istemediğimi ifade etmiştim doktoruma ama bana bu boyutu uygun görmüş. Size sormak istediğim, şu an göğüs ölçünüz nedir? Ben 80b istemiştim ama kocamanlar. Sizin nası ölçünüz?
MerhabaBugünümü kutlamaya geldimmmm
İnanamıyorum tam bir senemi doldurmuşum bugün, daha dün gibi herşey, herşey yolunda hiç bi sıkıntım olmadı bu bi senede maşallah,,
İsteyen herkeze ama herkeze nasip olsun inşallah, hayallerinizi ertelemeyin hayat çok kısa......
Benim de şu an göğüs altı yaklaşık 74cm, göğüs ise 90 çıkıyor. Ama üst taraflar o kadar şiş ki asla açık bişey giyemiyorum. Küçülecek değil mi? Çok moralim bozuluyor çok büyük duruyor diye. Sizin fotoğraflarınız varsa nasıl görebilirim?Geçen gün ölçmüştüm cnm, Göğüs altım 75cm göğüs 90cm şuanda, ve bana küçük görünüyolar artık inan, ilk günlerde bende çok büyük hissediyordum ama ödemden öyle oluyor o, bide zaman geçtikçe belki gözümüz alışıyo ondanda olabilir, büyük istemem diyen ben, sonradan acaba daha büyüğü sığarmıydıki bunlar küçük olmuş diye düşünmüştüm bi ara, neyse boyutundan memnunum ya vücuduma tam orantılı:) şuan 80b takıyorum bende :)
Sizin ilk zamana göre küçülme vs oldu mu?Geçen gün ölçmüştüm cnm, Göğüs altım 75cm göğüs 90cm şuanda, ve bana küçük görünüyolar artık inan, ilk günlerde bende çok büyük hissediyordum ama ödemden öyle oluyor o, bide zaman geçtikçe belki gözümüz alışıyo ondanda olabilir, büyük istemem diyen ben, sonradan acaba daha büyüğü sığarmıydıki bunlar küçük olmuş diye düşünmüştüm bi ara, neyse boyutundan memnunum ya vücuduma tam orantılı:) şuan 80b takıyorum bende :)
Üst taraflar ilk zamanlar benimde çok şişti hiç inmiycek sandım, Dr kontrolünde sordum, Dr bana onlar ödem ve silikon henüz tam cebe yerleşmedi yukarda durmaları normal masaja geçince mjla silikonlar aşağı inicek zamanla yerine oturucak dedi, evet mjlarımı düzenli yaptım, hem yumuşadılar hem yerine indiler üstlerim normale döndü şişlik gitmişti, inicek seninde meraklanma burda çok fotom vardı tüm sürecimi hatta öncemi bile foto atmıştım albümümdelerdi, ama site yenileniyormuş sanırım şuanda albümümü bende göremiyorum, nezaman düzelir gelir fotolar bilgim yok, ben sizi izlerim şimdi ilerde açıldığında fotolarımı görürsünüz:))Benim de şu an göğüs altı yaklaşık 74cm, göğüs ise 90 çıkıyor. Ama üst taraflar o kadar şiş ki asla açık bişey giyemiyorum. Küçülecek değil mi? Çok moralim bozuluyor çok büyük duruyor diye. Sizin fotoğraflarınız varsa nasıl görebilirim?
Şimdiden hayırlı olsun kararın cnm, bende aynı korkuları yaşadım ,hiçte korkulucak bişey değilmiş 7yıldır özlemini duyduğum şeylere sağlıkla kavuştum sonunda, tüm sürecimi öncemi sonramı herşeyi konularımda bulabilirsin cnm, üşenme oku lütfen, ben önceki sürecimde burda belkide günümün yarıdan çoğunu geçiriyordum süreçleri okumaktan, öyle faydası olduki bana iyi KK var dedim. Bende ameliyat olursam tüm sürecimi anlatıcam demiştim bikaç konu açtım hepsindede süreçlerim var, umarım korkularına faydası olur cnm:)Merhaba
Ne güzel tebrik ederim siziherşeyi atlattınız şimdi tadını çıkarıyorsunuz bende haziran sonunda ameliyat olucam ama inanın çok korkuyorum ameliyattan,anesteziden,ağrılardan gözüm çok korkuyor bazen bi vazgeçiyorum bazende görüşlerime baktıkça bir an önce olmak istiyorum Çünkü çok ama çok küçükler...sizin de tecrübelerinizi bilmek isterim Inanın buna çok ihtiyacım var...ameliyattan sonra nasıl geçti süreç benide bilgilendirebilirmisiniz?
Inan cnm yaşadıklarının hepsini okudum ama kendimi bir türlü rahatlatamıyorum perşembe günü drmla son konuşmalarımızı yapicam haziran sonuda kısmetse ameliyat...birde bu sporcu sütyenlerini neye göre alıcam kaç beden olması gerek hic bir bilgim yokŞimdiden hayırlı olsun kararın cnm, bende aynı korkuları yaşadım ,hiçte korkulucak bişey değilmiş 7yıldır özlemini duyduğum şeylere sağlıkla kavuştum sonunda, tüm sürecimi öncemi sonramı herşeyi konularımda bulabilirsin cnm, üşenme oku lütfen, ben önceki sürecimde burda belkide günümün yarıdan çoğunu geçiriyordum süreçleri okumaktan, öyle faydası olduki bana iyi KK var dedim. Bende ameliyat olursam tüm sürecimi anlatıcam demiştim bikaç konu açtım hepsindede süreçlerim var, umarım korkularına faydası olur cnm:)