Nihayet Cuma günü ameliyat oluyorum(25.05.2018)

Ben devlette oldum işte ; )
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.
Çok çok geçmiş olsun inşaallah istediğin gibi olmuştur ve memnun kalırsın
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.
çok
Çok çok geçmiş olsun inşaallah istediğin gibi olur ve memnun kalırsın

aaaaa çok geçmiş olsun çok. Kurtuldun artik kafana takacağım bisey kalmadı kalın kalın sütyenleri de kaldır at hemen.Darisi benim gibi isteyenlerin basina:) eee nasilsin şimdi kahvemveben ne hissediyorsun eşin ne dedi gerçekten merak ediyorum ayrıca hangi hastane kime ve hangi doktor (söylemek de sakınca yoksa tabi:))

aaaaa çok geçmiş olsun çok. Kurtuldun artik kafana takacağım bisey kalmadı kalın kalın sütyenleri de kaldır at hemen.Darisi benim gibi isteyenlerin basina:) eee nasilsin şimdi kahvemveben ne hissediyorsun eşin ne dedi gerçekten merak ediyorum ayrıca hangi hastane kime ve hangi doktor (söylemek de sakınca yoksa tabi:))
Cnm çok teşekkür ediyorum evet kurtuldum kafam inanılmaz rahat ve boş artık. Öncesi Zorlu süreci atlatmak benim için baya yorucuydu ama oldu bitti :)
Bugün 5 ci günüm ve sütyenden ötürü sol göğsüminanılmaz acıyo sütyen çok aşırı aşırı sıkı :KK43: eve geleli bikere sütyeni açtım görebilmek için ve çok zor kapattım, 2ci açışımda dündü, acıdan ötürü rahatlamak için açtım tabi pek rahatlama olmadı inanılmaz acı var SOL göğsümde ,sanırım kas çok inceydi bunda zor soktum silikonu demişti Dr. Ondanmı acım bilmiyorum ama geçicek inşallah sabır.
Eşim vardı işte dün onun yanında açtımki kapatmakta yardım etsin .Zorda olsa ellettirdim bi bak bakalım diye :KK70:
Kapattı çok zorlandı bidaha açma canını yakıyosun zararı olur belki dedi üzülüyo acı çekmeme, kafa olarak inanılmaz mutluyum hayalime kavuştum psikolojim şimdiden harika, eski sütyenleri bidaha görmek istemiyorum. :)))

canim soyle biraz zaman geçsin acı olayı herkesin anlattığı gibi geçicek umarım soyle herşey normale dönsün bi anlat bakalim hissiyat duygu bir de sen sezeryan mi olmuştun sezeryanla kıyaslamak mümkün mü bu ameliyati ama diyorum ya ben sonrasindayim acıya katlanırım zaten şuan emzirdigim için bekliyorum sonrasında kabullenme nasıl olacak elime yapay bisey gelecek mi yaz bunları neolur

Günden güne iyi oluyorum ve sürecimi hergün yazsam fena olmaz, olucaklarada bilgi olur ilerde.
Sürecimden bahsedeyim az .

Bana Diren takılmıştı 2gün kaldı, ameliyatta hiç kanamam olmamış bu güzel bişey ama yinede Dr Diren takmayı öneren biriymiş .Takmış ve azda olsa kan geldi ve iyiki takılmış diyorum çünkü faydalı bişey sonuçta içerdeki biriken kanı atıyo ,
Neyse cuma oldum pazar evimdeydim,
İlk 4gün yatıp kalkarken zorlandım eşim sırtımdan kaldırıyodu, sonrasında kendim kalkmaya başladım tabi bacağımdan asılıp destek alıyodum. Şejlong misali yarı oturur vaziyette uyuyodum arkama yastıkları dizerek., sabah gergin acılı uyanıyordum e normal. Sonrasında kayboluyordu ohis .

Güniçinde sol göğsüm çok baskı sanki içerde silikon sıkışıyo kası baskılıyo gibi feci ağrılar yaşadım bikaçgün, çünkü medical sütyen öyle sıkıyorki hele üstteki bandı çok daha fena, ama en fenası göğüs altındaki kemer kısmı ,zaten ödemden göbeğim ve belim şişti iyice sıktı, ve arada fermuarı açarak kemeri rahatlatıyorum içteki tam orta kısım kopçasını açmıyorum. 6.cı günde sabah bi uyandım yan yatıyorum şok oldum canım yanmıyodu, ogün gün içinde koltukta yan yatmayı denedim ohhh dedim tabi baskı var ama iyiydi yinede :)
Bugünde yan yattım sırtım ağrıdıkça. Osol göğsümdeki feci ağrı dünden beri daha rahat batmıyor pek. Günden güne acılar geçiyo bunu bilerek yaşamak dahada rahat süreç. şuan tek sıkıntım göbeğimin şişliğinden ötürü olsa gerek sütyen kemeri acayip sıkıyor ve günde kaçkere bilmem hep açıyorum kemeri, sütyenden kurtulucam günü iple çekiyorum 5haftam kaldı geçicek öyle böyle, sabretmek gerek bakalım .

Bugün 8ci günümdü günden güne daha iyi oluyorum, mutluyum..

Ama bişey sorucam bana Dr antibiyotik le parol vermişti sadece ,ve dediki sana daha etkili ağrı kesici vermek istemedim çünkü kanama yapabilir belki diye. Neyseki zaten çekilmiycek bi ağrım olmadı parolu almasamda sanki aynı ağrım olucak fazlası değil.
Bide fito diye krem vermiş ,perşembe pansuman çıktı ya çok rahatladım ama dikiş üstünde ince bantlar var onlar kaldı ,bana dedi haftasonu duş alabilirsin bu bantlar çıkar ozaman, bana bi bant verdi sarımsı ince bi bant, yapıştır bunu, bu öyle bi bantki ne içerden dışarı nede dışardan içeri mikrop girmiycek dedi.

Sorum şu::: ben bantları takmadan önce bu fito kremi sürücekmiyim acaba, aürersem sanki bant tutmaz gibi geliyo yaa . .Ve bu bant bidahaki duşa kadar kalıcak, sonra çıkınca başka bant yok takmıycakmıyım bidaha

canim iyi olduğuna sevindim ama bu soruları ameliyat olanların sayfasına yaz daha iyi yardımcı olurlar burdakiler daha benim gibi süreci merak edenler. görüntü hakkında bilgi vermemişsin genelde ilk hafta herkes pişman oluyor sen böyle birşey yaşamadın çok sukur:)hissiyat nasıl ayrica

Bugün 8ci günümdü günden güne daha iyi oluyorum, mutluyum..

Ama bişey sorucam bana Dr antibiyotik le parol vermişti sadece ,ve dediki sana daha etkili ağrı kesici vermek istemedim çünkü kanama yapabilir belki diye. Neyseki zaten çekilmiycek bi ağrım olmadı parolu almasamda sanki aynı ağrım olucak fazlası değil.
Bide fito diye krem vermiş ,perşembe pansuman çıktı ya çok rahatladım ama dikiş üstünde ince bantlar var onlar kaldı ,bana dedi haftasonu duş alabilirsin bu bantlar çıkar ozaman, bana bi bant verdi sarımsı ince bi bant, yapıştır bunu, bu öyle bi bantki ne içerden dışarı nede dışardan içeri mikrop girmiycek dedi.

Sorum şu::: ben bantları takmadan önce bu fito kremi sürücekmiyim acaba, aürersem sanki bant tutmaz gibi geliyo yaa . .Ve bu bant bidahaki duşa kadar kalıcak, sonra çıkınca başka bant yok takmıycakmıyım bidaha

Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, sonucu inşallah istediğin gibi olur ☺️ Ben hangi hastane, hangi doktor olduğunu bir de fiyatını soracaktım çünkü ben de olmak istiyorum ama çok fazla bütçem yok maalesef bunun İçin :KK43: bilgi verebilir misin rica etsem?

Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, sonucu inşallah istediğin gibi olur ☺️ Ben hangi hastane, hangi doktor olduğunu bir de fiyatını soracaktım çünkü ben de olmak istiyorum ama çok fazla bütçem yok maalesef bunun İçin :KK43: bilgi verebilir misin rica etsem?
Özelden cvbladım cnm . .

son durum nedir kahvemveben görebilir miyim son halini senin dokun var mıydı bu arada yoksa benim gibi nerdeyse sıfır mi

son durum nedir kahvemveben görebilir miyim son halini senin dokun var mıydı bu arada yoksa benim gibi nerdeyse sıfır mi
İzledim cnm bakabilirsin tüm süreçteki fotolarım var ,en son geçen gün koydum iz fotomuda .Şuan çok çok iyiyim ağrı acılar bitti ,aynaya hergittiğimde bakakalıyorum ay bunlar benimmi diye. Şuan tek isteğim kaldı oda ameliyat sütyeninden kurtulup normal balensiz sütyenlere geçiş yapmak. Heycanlıyım geçen denedim birsürü sütyrn öyle güzel oldularki devamlı takocam günleri bekliyorum şimdi

Beklenen an geldi, öncesi sonrası kolajımı yaptım . Bu şekilde farkı görmek ne güzelmiş Rabbim yaa :)))
(12.ci günüm)

Dik durabiliyor musun canım? Benim 2 hafta geçti ama hala dik duramıyorum. Gerçi önceden de çok dik durduğum söylenemezdi ama iyice kambur oldum

Dik durabiliyor musun canım? Benim 2 hafta geçti ama hala dik duramıyorum. Gerçi önceden de çok dik durduğum söylenemezdi ama iyice kambur oldum
Bende bian hiç dik yürüyemicem kambur kalıcam diye düşünüyodum cnm ama 2gündür gayet normale döndüm, hatta bende 3tane ilerlemiş fıtık var belde 4yıldır çekiyorum.Ameliyattan önce ciddi bel ağrılarından ötürü bile dimdik yürüyemiyordum, mucize gibi ama belimdeki ağrıda çok hafiflemiş, 2gündür dik yürüyorum ve belimde ağrımıyor ,inşallah hep böyle devam eder .Sende canını sıkma biraz sabır geçicek düzelicektir yürümen. :KK66:

Son düzenleme:
Bende bian hiç dik yürüyemicem kambur kalıcam diye düşünüyodum cnm ama 2gündür gayet normale döndüm, hatta bende 3tane ilerlemiş fıtık var belde 4yıldır çekiyorum.Ameliyattan önce ciddi bel ağrılarından ötürü bile dimdik yürüyemiyordum, mucize gibi ama belimdeki ağrıda çok hafiflemiş, 2gündür dik yürüyorum ve belimde ağrımıyor ,inşallah hep böyle devam eder .Sende canını sıkma biraz sabır geçicek düzelicektir yürümen. :KK66:
merhaba, benide izlemeye alırmısınız.Merak diyorum süreci..ve ameliyatı ne kadara oldunuz acaba?

X