Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok geçmiş olsun inşaallah istediğin gibi olmuştur ve memnun kalırsınBen devlette oldum işte ; )
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.
çokBen devlette oldum işte ; )
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.
Çok çok geçmiş olsun inşaallah istediğin gibi olur ve memnun kalırsınBen devlette oldum işte ; )
Cnm çok teşekkür ediyorum evet kurtuldum kafam inanılmaz rahat ve boş artık. Öncesi Zorlu süreci atlatmak benim için baya yorucuydu ama oldu bitti :)aaaaa çok geçmiş olsun çok. Kurtuldun artik kafana takacağım bisey kalmadı kalın kalın sütyenleri de kaldır at hemen.Darisi benim gibi isteyenlerin basina:) eee nasilsin şimdi kahvemveben ne hissediyorsun eşin ne dedi gerçekten merak ediyorum ayrıca hangi hastane kime ve hangi doktor (söylemek de sakınca yoksa tabi:))
Bugün 8ci günümdü günden güne daha iyi oluyorum, mutluyum..
Ama bişey sorucam bana Dr antibiyotik le parol vermişti sadece ,ve dediki sana daha etkili ağrı kesici vermek istemedim çünkü kanama yapabilir belki diye. Neyseki zaten çekilmiycek bi ağrım olmadı parolu almasamda sanki aynı ağrım olucak fazlası değil.
Bide fito diye krem vermiş ,perşembe pansuman çıktı ya çok rahatladım ama dikiş üstünde ince bantlar var onlar kaldı ,bana dedi haftasonu duş alabilirsin bu bantlar çıkar ozaman, bana bi bant verdi sarımsı ince bi bant, yapıştır bunu, bu öyle bi bantki ne içerden dışarı nede dışardan içeri mikrop girmiycek dedi.
Sorum şu::: ben bantları takmadan önce bu fito kremi sürücekmiyim acaba, aürersem sanki bant tutmaz gibi geliyo yaa . .Ve bu bant bidahaki duşa kadar kalıcak, sonra çıkınca başka bant yok takmıycakmıyım bidaha
Özelden cvbladım cnm . .Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun, sonucu inşallah istediğin gibi olur Ben hangi hastane, hangi doktor olduğunu bir de fiyatını soracaktım çünkü ben de olmak istiyorum ama çok fazla bütçem yok maalesef bunun İçin bilgi verebilir misin rica etsem?
İzledim cnm bakabilirsin tüm süreçteki fotolarım var ,en son geçen gün koydum iz fotomuda .Şuan çok çok iyiyim ağrı acılar bitti ,aynaya hergittiğimde bakakalıyorum ay bunlar benimmi diye. Şuan tek isteğim kaldı oda ameliyat sütyeninden kurtulup normal balensiz sütyenlere geçiş yapmak. Heycanlıyım geçen denedim birsürü sütyrn öyle güzel oldularki devamlı takocam günleri bekliyorum şimdison durum nedir kahvemveben görebilir miyim son halini senin dokun var mıydı bu arada yoksa benim gibi nerdeyse sıfır mi
Bende bian hiç dik yürüyemicem kambur kalıcam diye düşünüyodum cnm ama 2gündür gayet normale döndüm, hatta bende 3tane ilerlemiş fıtık var belde 4yıldır çekiyorum.Ameliyattan önce ciddi bel ağrılarından ötürü bile dimdik yürüyemiyordum, mucize gibi ama belimdeki ağrıda çok hafiflemiş, 2gündür dik yürüyorum ve belimde ağrımıyor ,inşallah hep böyle devam eder .Sende canını sıkma biraz sabır geçicek düzelicektir yürümen.Dik durabiliyor musun canım? Benim 2 hafta geçti ama hala dik duramıyorum. Gerçi önceden de çok dik durduğum söylenemezdi ama iyice kambur oldum
merhaba, benide izlemeye alırmısınız.Merak diyorum süreci..ve ameliyatı ne kadara oldunuz acaba?Bende bian hiç dik yürüyemicem kambur kalıcam diye düşünüyodum cnm ama 2gündür gayet normale döndüm, hatta bende 3tane ilerlemiş fıtık var belde 4yıldır çekiyorum.Ameliyattan önce ciddi bel ağrılarından ötürü bile dimdik yürüyemiyordum, mucize gibi ama belimdeki ağrıda çok hafiflemiş, 2gündür dik yürüyorum ve belimde ağrımıyor ,inşallah hep böyle devam eder .Sende canını sıkma biraz sabır geçicek düzelicektir yürümen.
Aldım cnmmerhaba, benide izlemeye alırmısınız.Merak diyorum süreci..ve ameliyatı ne kadara oldunuz acaba?
baktımda alınmamış görünüyor.fotoğraflarınızı göremedim:)Aldım cnm
Hastane+ silikonlar ve sütyen hepsi toplam 5450 ₺ ödedik cnm .