arzumcum ben kontorole gidemiyorum en son 15 günlükken gitdim çünkü eşimin taini dolayasıyla geçici olarak diyarbakırdayız 2 yıllığına doktoruma belirtdim 15 günlük görsem daha sonra tatilde gelir kontrolünü yaparız anormal bi durum olursa uçağa atlar gelirsin dedi şimdilik herşey yolunda sağ göğsüm nerdeyse dikiş yerleri anlaşılmıycak kadar geçti bi çizgi halini aldı sol biraz daha geç iyileşiyo o sıyrık yer doldu sanki biraz kızarık daha bide dikiş iplerini tam eritemedi köşelerden sol tarafda sanırım ondan sorun oldu benim sağ yumuşadı bi hayli sol da ama sağa göre daha sert üstden hiç bişey anlamıyorum ama altdan sanki protezi biraz anlıyorum ben sadece dışardan biri anlamıyo dual plan olmuştu sütden hissetmemem altdan hissetmem ondan sanırım elimle hergün sıkıyorum anormal bi kitle falan olurmu diye bişey yok şimdilik inşallah olmaz bide o alt kısmı hep hissetcekmiyiz protezi yani yavaş yavaş yüzü koyun yatıyorum farkında olmadan yatıyorum demekki artık alışıyom sanırım biraz daha küçülme olurmu şuan tam 1 ay 9 gün falan oldu biraz daha küçülürse sevinirim valla tam olur şuan 80b takıyorum 80a olursam yeter bana sen nasılsın herşey yolundadır umarım ilgilendiğin için çok sağol ayrıca