taner Meme Estetiği Ameliyatı

arzumcum ben kontorole gidemiyorum en son 15 günlükken gitdim çünkü eşimin taini dolayasıyla geçici olarak diyarbakırdayız 2 yıllığına doktoruma belirtdim 15 günlük görsem daha sonra tatilde gelir kontrolünü yaparız anormal bi durum olursa uçağa atlar gelirsin dedi şimdilik herşey yolunda sağ göğsüm nerdeyse dikiş yerleri anlaşılmıycak kadar geçti bi çizgi halini aldı sol biraz daha geç iyileşiyo o sıyrık yer doldu sanki biraz kızarık daha bide dikiş iplerini tam eritemedi köşelerden sol tarafda sanırım ondan sorun oldu benim sağ yumuşadı bi hayli sol da ama sağa göre daha sert üstden hiç bişey anlamıyorum ama altdan sanki protezi biraz anlıyorum ben sadece dışardan biri anlamıyo dual plan olmuştu sütden hissetmemem altdan hissetmem ondan sanırım elimle hergün sıkıyorum anormal bi kitle falan olurmu diye bişey yok şimdilik inşallah olmaz bide o alt kısmı hep hissetcekmiyiz protezi yani yavaş yavaş yüzü koyun yatıyorum farkında olmadan yatıyorum demekki artık alışıyom sanırım biraz daha küçülme olurmu şuan tam 1 ay 9 gün falan oldu biraz daha küçülürse sevinirim valla tam olur şuan 80b takıyorum 80a olursam yeter bana sen nasılsın herşey yolundadır umarım ilgilendiğin için çok sağol ayrıca :KK16:

arzumcum ben kontorole gidemiyorum en son 15 günlükken gitdim çünkü eşimin taini dolayasıyla geçici olarak diyarbakırdayız 2 yıllığına doktoruma belirtdim 15 günlük görsem daha sonra tatilde gelir kontrolünü yaparız anormal bi durum olursa uçağa atlar gelirsin dedi şimdilik herşey yolunda sağ göğsüm nerdeyse dikiş yerleri anlaşılmıycak kadar geçti bi çizgi halini aldı sol biraz daha geç iyileşiyo o sıyrık yer doldu sanki biraz kızarık daha bide dikiş iplerini tam eritemedi köşelerden sol tarafda sanırım ondan sorun oldu benim sağ yumuşadı bi hayli sol da ama sağa göre daha sert üstden hiç bişey anlamıyorum ama altdan sanki protezi biraz anlıyorum ben sadece dışardan biri anlamıyo dual plan olmuştu sütden hissetmemem altdan hissetmem ondan sanırım elimle hergün sıkıyorum anormal bi kitle falan olurmu diye bişey yok şimdilik inşallah olmaz bide o alt kısmı hep hissetcekmiyiz protezi yani yavaş yavaş yüzü koyun yatıyorum farkında olmadan yatıyorum demekki artık alışıyom sanırım biraz daha küçülme olurmu şuan tam 1 ay 9 gün falan oldu biraz daha küçülürse sevinirim valla tam olur şuan 80b takıyorum 80a olursam yeter bana sen nasılsın herşey yolundadır umarım ilgilendiğin için çok sağol ayrıca :KK16:

Canım zamanla daha dogallaşacaklar,protezi hissetme durumun geçecektir.Sanmam öyle kalacagını.Yüzüstü yatman için erken.Elinden geldigince yatmamanı öneririm canım malum içeri kısım daha yara sayılır..Küçülmesinimi istiyorsun fıstıgım?? Küçülmesinler ama dogallaşacaklar emin ol :KK34: Ben iyi sayılırım.C tesi günü banyoda ayagım kaydı,omuzumu çatlatmışım :KK50: Biraz agrım var,geçecek inşallah.Canımcıgım benim aklımdasın sen.Arada girip kontrol ediyorum ama pek giremiyorsun foruma sanırım.Yaz bize,gelişmelerden haberdar et bizi olurmu :KK34: Öpüyorum çok,kendine iyi bak :KK54:

arzumcum çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. estetik konusunda kara kara düşünenlerdenim:KK50: tecrübeleri okumak çok faydalı oluyor teşekkürler

Canım zamanla daha dogallaşacaklar,protezi hissetme durumun geçecektir.Sanmam öyle kalacagını.Yüzüstü yatman için erken.Elinden geldigince yatmamanı öneririm canım malum içeri kısım daha yara sayılır..Küçülmesinimi istiyorsun fıstıgım?? Küçülmesinler ama dogallaşacaklar emin ol :KK34: Ben iyi sayılırım.C tesi günü banyoda ayagım kaydı,omuzumu çatlatmışım :KK50: Biraz agrım var,geçecek inşallah.Canımcıgım benim aklımdasın sen.Arada girip kontrol ediyorum ama pek giremiyorsun foruma sanırım.Yaz bize,gelişmelerden haberdar et bizi olurmu :KK34: Öpüyorum çok,kendine iyi bak :KK54:

çok geçmiş olsun bol bol buz yap bi bezin içine koyarak ara ara yap dikkat et haberdar ederim şuan daha yeni yeni alışıyorum doktorum bana 1 ay dolunca hemen yüzüstü yatmaya başla genleşsin protezler bişey olmaz korkma dedi bende fakında olmadan yatmaya başladım artık bişi olsa önermezdi sanırım bi acı olmuyo ama sabah kalkınca ben genede temkinli olurum sağol tek korkum şu kapsül olayı bol bol masaj yapıyorum baya yumuşadı ama sadece altdan hissetme olayı tek derdim başka problem yok allahım yardım etsinn pişman etmsin şuan vücudumla uyumlu kimse anlamıyo ama yazında anlamazlar inşallah zaten pek açık giyinmiyorum anlaşılcağını sanmam çok dikkat çekerse rahatsız olurdum çünkü sağlkla olsun herşey ben şunu merak ediyom aslında şimdi bişey olmazsa ömür boyu kalıyomu protezler yani bidaha ameliyat olup çıkartma falan yıllar sonra nasıl oluyo onu merak ediyom ömürlük olur inşallah bak soru sordum gene:KK1:öptümk.i.bak

kızlar nedir bu dren denilen şey :))

ameliyat sonrası pis kanın dışarı atılmasını sağlayan küçük borucuklara deniyor her doktor takmıyo ve kişiden kişiye değişiyo takmak veya takmamak mesela bana takılmadı sargıda yoktu sadece ufak bi bantlama sistemi uçlara okdara ama ben göğüs ucundan oldum tabi iyikide takılmamış çok can yakıcıymış çıkartırken hiç öyle şeyler yaşamdım ben kusma dren doktorla alakalı sanırım bazı şeyler

çok geçmiş olsun bol bol buz yap bi bezin içine koyarak ara ara yap dikkat et haberdar ederim şuan daha yeni yeni alışıyorum doktorum bana 1 ay dolunca hemen yüzüstü yatmaya başla genleşsin protezler bişey olmaz korkma dedi bende fakında olmadan yatmaya başladım artık bişi olsa önermezdi sanırım bi acı olmuyo ama sabah kalkınca ben genede temkinli olurum sağol tek korkum şu kapsül olayı bol bol masaj yapıyorum baya yumuşadı ama sadece altdan hissetme olayı tek derdim başka problem yok allahım yardım etsinn pişman etmsin şuan vücudumla uyumlu kimse anlamıyo ama yazında anlamazlar inşallah zaten pek açık giyinmiyorum anlaşılcağını sanmam çok dikkat çekerse rahatsız olurdum çünkü sağlkla olsun herşey ben şunu merak ediyom aslında şimdi bişey olmazsa ömür boyu kalıyomu protezler yani bidaha ameliyat olup çıkartma falan yıllar sonra nasıl oluyo onu merak ediyom ömürlük olur inşallah bak soru sordum gene:KK1:öptümk.i.bak

Peki, o zaman..Doktorunda önerdiyse sende çok rahatsız olmuyorsan yüzüstü yatmakta masaj görevi yapacaktır zaten..:KK34:Protezlerde patlama,yırtılma,tabi bunlar kaza yoluyla olabilir ancak Allah korusunda...Olmaması durumunda ömür boyu kalabilir tatlım.Şahsen ben ilerisinde sarkma durumu olursa protezlerimi biraz daha büyük protezle yeniletmeyi düşünürüm..Yani zamanla yaşlılık ve yerçekimi sonucunda sarkma olacaktır muhakkakki.Dikleştirme+protez yeniletme diyorum :KK34:

Peki, o zaman..Doktorunda önerdiyse sende çok rahatsız olmuyorsan yüzüstü yatmakta masaj görevi yapacaktır zaten..:KK34:Protezlerde patlama,yırtılma,tabi bunlar kaza yoluyla olabilir ancak Allah korusunda...Olmaması durumunda ömür boyu kalabilir tatlım.Şahsen ben ilerisinde sarkma durumu olursa protezlerimi biraz daha büyük protezle yeniletmeyi düşünürüm..Yani zamanla yaşlılık ve yerçekimi sonucunda sarkma olacaktır muhakkakki.Dikleştirme+protez yeniletme diyorum :KK34:

yani arzucum beni güldürdün gözün doysun daha ne kadar büyücek 85 galiba senin 90 da olmasın bence çok aşırı büyük hantal gösterir buarada kafama bişey takıldı sende göğüs ucundan olduğun için bilirsin benim dikişlerin alt kısmında hafif biyerde sadece sert gibi bi damar gibi sanki şişlik falan yok dışardan elimle hissediyorum sende o tür şeyler olmuşmuydu doktora sorcak kadar büyük bişey olduğunu düşünmedim ama bi bakıcam kapsülleşme olamaz sanırım dimi göğüslerim yumuşuyo çünkü günden güne kapsülleşme olsa sertleşme olur şekil değişikliği falan diye biliyorumbide benim pütürtülü dual plan doktor olması çok çok zor demişti ben özellikle pütürtülü istedim yarısıda kas altında aldan göğsü dokumun altında zaten sadece sadece orda bi bere gibi sanki elimle hissediyorum sadece dışardan bi şişlik yok yani bide şunu sorcam kolumla göğüslerimi yandan sıokınca içimde bişey var hissi hissediyorum bu geçermi sert sert geliyo kolumla sıkınca göğüslerimi o hep kalıcımı acaba ben hiç bi şekilde hissetmek istemiyodum inşallah geçer başka bi şikayetim yok sağ dikişler nerdeyse belirsiz ama sol sıyrık yanı kızarık ve dikiş izi daha belli bakalım biran önce doğal bi alışım istiyorum inşallah sağlıksız bişey olmaz omzun nasıl bu arda k.i.bak öptüm burda internet gidip geliyo o yüzden gündüzleri oğlum sayesindede pek giremiyorum :KK3:

yani arzucum beni güldürdün gözün doysun daha ne kadar büyücek 85 galiba senin 90 da olmasın bence çok aşırı büyük hantal gösterir buarada kafama bişey takıldı sende göğüs ucundan olduğun için bilirsin benim dikişlerin alt kısmında hafif biyerde sadece sert gibi bi damar gibi sanki şişlik falan yok dışardan elimle hissediyorum sende o tür şeyler olmuşmuydu doktora sorcak kadar büyük bişey olduğunu düşünmedim ama bi bakıcam kapsülleşme olamaz sanırım dimi göğüslerim yumuşuyo çünkü günden güne kapsülleşme olsa sertleşme olur şekil değişikliği falan diye biliyorumbide benim pütürtülü dual plan doktor olması çok çok zor demişti ben özellikle pütürtülü istedim yarısıda kas altında aldan göğsü dokumun altında zaten sadece sadece orda bi bere gibi sanki elimle hissediyorum sadece dışardan bi şişlik yok yani bide şunu sorcam kolumla göğüslerimi yandan sıokınca içimde bişey var hissi hissediyorum bu geçermi sert sert geliyo kolumla sıkınca göğüslerimi o hep kalıcımı acaba ben hiç bi şekilde hissetmek istemiyodum inşallah geçer başka bi şikayetim yok sağ dikişler nerdeyse belirsiz ama sol sıyrık yanı kızarık ve dikiş izi daha belli bakalım biran önce doğal bi alışım istiyorum inşallah sağlıksız bişey olmaz omzun nasıl bu arda k.i.bak öptüm burda internet gidip geliyo o yüzden gündüzleri oğlum sayesindede pek giremiyorum :KK3:[/QU
gel de kafan karısmasın :) tam dualplan olurmu dıorum alttan hisseden cıkyor ? canım hala alttan elleyınce hissediyormusun ?

X