İzledim cnm :))Hayırlı olsun eminim çok degişimler olmustur.
Ben de öyleym fotom yok ama kac yıllık derdim var :) suan en çok ameliyat olma fikrine yaklaşmış ve görüşmelerine başlamış durumdayım, ama müthiş gelgitler içindeyim yine de, beni de izlemeye alırsanız sevirim
Cnm sakin ol, daha çok yenisin bu çok normal inicek tabiki , izledim senide bakabilirsin değişimimeMerhaba , ben hem diklestirme hem de büyütme oldum fakat inanılmaz şişler ve şekilsiz ler , 275 moderate plus mentor round konuldu , ve memeler ağzıma girecek kadar neredeyse yukarıda, bugün 7. Günüm zamanla iner mi lütfen cevap , bi de fotolar ı göremiyorum nasıl görebilirim
Çok teşekkür ederim ins dediğiniz gibi olur . Ama ben hala foto lar ı göremiyorum ?İzledim cnm :))
Cnm sakin ol, daha çok yenisin bu çok normal inicek tabiki , izledim senide bakabilirsin değişimime
Offf kusura bakma cnm yaa hep aynısı oluyo, önce cvb yazıp sonra hemen izlerim diyorum unutuyorumÇok teşekkür ederim ins dediğiniz gibi olur . Ama ben hala foto lar ı göremiyorum ?
Beni de unuttunuz sanırım :)Offf kusura bakma cnm yaa hep aynısı oluyo, önce cvb yazıp sonra hemen izlerim diyorum unutuyorumizledim şimdi eminim son kararım :)))))))
Ay inanmıyorum pes artık kendime.Beni de unuttunuz sanırım :)
Ay inanmıyorum pes artık kendime.
Evet unutmuşum izledim şimdi sende kusura bakma cnm,aklım havada sanırsam
Canim lutfen beni izleyebilirmisin cok endiseli, korkulu tuhaf bi dönemdeyim henuz bi albumum yok ayin 17 sinde ameliyata girecegim acikcasi bu halimle bi Album yapmaya niyetim de yok Ama istersen ozelden gonderebilirim sana suan ki halimi güvenlik icin.Lütfen fotosu olmayanlar izlemeye almasın malesef çünkü fotosu olmayanları izlemeye alamıyoruz
Merhaba geçmiş olsun ben de 10 gün önce oldum acaba beni izler misiniz? :) ben de sizi izlemeye aldım. Bana da 345 cc takıldı albümüm var güven açısından isterseniz bakabilirsiniz :)
Kusura bakmayın giremedim kaçgündür ,izledim ikinizide, ,Canim lutfen beni izleyebilirmisin cok endiseli, korkulu tuhaf bi dönemdeyim henuz bi albumum yok ayin 17 sinde ameliyata girecegim acikcasi bu halimle bi Album yapmaya niyetim de yok Ama istersen ozelden gonderebilirim sana suan ki halimi güvenlik icin.
Kusura bakmayın giremedim kaçgündür ,izledim ikinizide, ,
Fotosu olmayanlar hala ısrarla izle demesin rica ediyorum.
Merhaba ben birtürlü beceremedim foto eklemeyi bir hata oluştu diyor bende çok eski üyeyüm konularıma bakabilirsiniz lütfen benide eklermisiniz perşembe günü sabah 9 da ameliyatım var lütfen çok heyecanlıyımValla şuan gayet iyiler sorun yok ,benim ilk günlerde ödemdenmiydi bilmiyorum ama sağ göğüs ucum bağımsızlığını ilan etmiş gibi baya sağa kayıktı o tarafa bakıyordu ama kısa sürede ortaya geldi. Ortasıda ayrıktı ilk günler ona çok korkmuştum ama ödemdenmiş yine ortası gayet kapandı ve hatta şuan sütyensşz bile normal meme gibi oldu o ayrıklık kalmadı ...
Bu arada izlemeye aldım, evet insiyatif bu seçenek vardı ,fotosu olmayan yeni üyeler diyede eklemeliydim çünkü evet eski ügelerde fake olma durumu pek rastlanmıyor.
Ameliyat öncesi ve sonrası tüm yaşadıklarınızı heyecanla okudum gelmiş gecmiş olsun ben 15 tatilde yaptırıcam çocukları okula getir götür derdi olmasın diye benimde takip etseniz fotolarını zı görmek istiyorum sevgilerŞöyle şurayada gidişatı yazayım hazır arkadaşa yazmışken burdada dursun...
2ayımı epey bi devirdim, dediğim gibi malum,, günleri pekte saymıyorum artık:))
Eşim 7yıl hiç kötü söz etmedi ,yatınca dümdüz olduğu halde ben öyle utanıyordum, kasıyordumki kendimi, dokunmasına bile izin vermiyordum,sonki yıla gelince artık o derece çekiniyordum.Eşim "Ama ben memnunum ameliyata gerek yok" diye diye, onca yıl stresli psikolojiyle yaşadım ama gel Gorki sonunda üzüldüğümü gerçekten anlayıp ikna olunca,
şu ameliyat sonrası iyileştiğim andan beridir herşey inanılmaz değişti, onun yanında çok rahatım özgüvenim tavan, çekincem kalmadı göğsümü gere gere karşısına çıkabiliyorum,
Öncedende eli göğsümde uyurdu bu, şimdide öyle ama tek değişen yine benim tavrım duygum ,çünkü önceden "yaa ellemeden uyu" diyen ben ,dahada ellesin diye istekliyim iyimi.
Hele her fırsatta hala, "daha masaj saatin gelmedimi gel yapiyim diyip durup illa masajı kendi yapıyo, yemek yaparken masajmı olurevet oluyomuş. Herşey öyle güzelki çok şükür bugünümüze, izlere hiç kafa takmıyorum illa ilerde silikleşicek nasılsa :))
Neyse çok uzattım birden kendimi kaybettim .Hep iyi olalım inşallah ,herkez tadsın bu duyguyu....
Kusura bakma cnm ya bayadır giremiyorum, yeni gördüm mjını izledim .Olmuşsun bile ameliyatını ,çok geçmiş olsun..Merhaba ben birtürlü beceremedim foto eklemeyi bir hata oluştu diyor bende çok eski üyeyüm konularıma bakabilirsiniz lütfen benide eklermisiniz perşembe günü sabah 9 da ameliyatım var lütfen çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim..bende geçen senenin 15Ameliyat öncesi ve sonrası tüm yaşadıklarınızı heyecanla okudum gelmiş gecmiş olsun ben 15 tatilde yaptırıcam çocukları okula getir götür derdi olmasın diye benimde takip etseniz fotolarını zı görmek istiyorum sevgiler
Çok teşekkürler baktım fotolarınıza çok güzel olmuş daha büyüğü veya daha küçüğü olsa imiş olmazmış güle güle kullanın :)Kusura bakma cnm ya bayadır giremiyorum, yeni gördüm mjını izledim .Olmuşsun bile ameliyatını ,çok geçmiş olsun..
Merhabalar bi sorum vardi sag gogsum sis demissiniz cok bariz bis sislik varmiydi ve sisligi indimi?bende 16 gun once kas alti amaliyat oldum ama sag kolumda agri var ve sag memem sola gore daha buyuk sanki ona daha buyuk protez takilmis gibi ama degil ikiside 295cc ve sanki o hic kuculmiycek gibi duruo haftaya doktor kontrolum var ama kafayi yicem hep boylemi kalacak die19.cu gündeyim cnm, hiç problem yaşamıyorum, herişimi görüyorum, yan yatabiliyorum ..cumartesi pazar iftara davetliydik normal penye sütyen giydim gittim çokta güzeldi rahattı hiç sıkı değildiya ne mutluydum 2gün ,ama tabi ameliyat sütyenime geri döndüm ne yazıkki daha 4haftam var kurtulmak için ama çok şükürki artık sıkmıyo okadar ve daha rahatım göbeğimdeki ödem gidince rahatladım tabi. Eski sağlığıma geri döndüm diyebilirim .Hala sol göğsüm şiş ,masaj yapıyorum ama nedense dahada büyüyolar gibi geliyor ve çok sertleşiyolar .Hoşuma gidiyo aslında sert olmaları :)
Yok cnm yaa takılıcak bi durum değilmiş inan bana bende aynı stresteydim ama hiç bişeycik kalmadı indi eşitlendi gittiMerhabalar bi sorum vardi sag gogsum sis demissiniz cok bariz bis sislik varmiydi ve sisligi indimi?bende 16 gun once kas alti amaliyat oldum ama sag kolumda agri var ve sag memem sola gore daha buyuk sanki ona daha buyuk protez takilmis gibi ama degil ikiside 295cc ve sanki o hic kuculmiycek gibi duruo haftaya doktor kontrolum var ama kafayi yicem hep boylemi kalacak die
Oh icimi rahatttin daha inmedi yarin uc hafta olacak ama bakalim bekleyip gorucez bu arada ekliorum seniYok cnm yaa takılıcak bi durum değilmiş inan bana bende aynı stresteydim ama hiç bişeycik kalmadı indi eşitlendi gittikorkma daha çok erken senin sabret hepsi düzelicek
İzlemeye alırsan beni resimlerime bakabilirsin istersen ,gerçi nezamandır foto ekleyemiyorum ama en son eklediklerimde yeni sayılır ve eski şişliğinden eser kalmadığını görürsün zaten :)))