canım sporcu südyeni cok rahat ve sekilde vermesinde yardım oluyor..benim boyum az uzun 1.75 kilomda 64 benim meme dokum limondan büyüktü:)bence 80 b olur ölcüm yapmana gerek yok zaten 2 ay sonra tam ölcün cıkar südyenlerden anlarsın..benim ankarada zühtü demirdi canım benimki vallaha amerikan bi markaydı doktorum tavsiye etmişti ben onu aldım.2 ay cıkarmadım cok rahattı halen arada giyiyorum:) şimdi markasına baktım aynen yazıyorum triactıon yazıyor önden iki tane kopcayla acılıyor böyle bişey işte:)
senin boyun benden hayli uzunmuş:) ben korktum şimdi benim büyük olmsınde inşallah ama öyle büyük gibi durmuyo şimdiden destekli takmadıktan sonra ne büyük ne küçük geliyo dedğin gibi benim boyum 1.60 kilom 49 ama omuzluyum bide bi oğlum var emzirdim doktor ne çok küçük olcak ne büyük seni anca toparlar dedi ben zaten büyük kesinlikle istemedim çok belirtdim 80b diye en fazla umarım büyük durmuyodur kimse farketmedi şimdilik ama kıştayız tabi zaten açıkda giyinen biri değilim sadece psikolejim çok bozuktu ergenlikten beri sırf bu yüzden yaptırdım dediğin markaya bakayım aslında ben 1 2 tane aldım yarım atlet gibi südyenede benziyo acaba sporcu südyeni omu doktorun bana taktığıda çok rahat önden çırtlı bişeydi ama südyen gibi çok sıkı değil penye yumuşak orta düzeyde sıkılık ama burda sporcu südyenin çok sıkı olduğundan bahsediyolar sanırım daha sıkı olan lazım ben pek anlayamadım nasıl almam gerektiğini aldıklarım işe yaramazmı acaba doktor bana çok sıkı olmasın telli olmasın yarım atlet gibi atletzm atletleri olur dedi kafam karıştı valla teşekkürler yardımcı olduğun için en çok kafama taktığım şuan sertliği en kısa zamanda yumuşar inşallah bugün 10. günüm ilk güne nazaran yumuşak gene ama tabi sert hala masaja başladım bile az çok masaj eğitimi aldım akdemi mezunuyum ama biyandan da korkuyorum erkenmi diye kontrolde sorucam ama beni çok rahatlatıyo masaj rahat uyuyorum ozaman çok sende süper olmuşsundur boyun kilon çok yerinde sağlıkla sorunsuz kullan canım nekadar oldu acaba taktıralı hala ağırlık hissi oluyomu benim biraz sırtım ağrıyo geçermi bunlar bide göğüslerinin üstüne yatabilicekmiyim çünkü ben hep öyle uyuyodum çok özlüyorum yayıla yayıla yatmayı