Nihayet Cuma günü ameliyat oluyorum(25.05.2018)

Ben devlette oldum işte ; )
Şuan ağrım çok oyüzden detayloca yazamıycam ama iyi hissettiğim zaman yazarım iyice olurmu. Devlet özele göre baya uygun oluyo, doktor seçimi önemli olan .Ben memnun kaldım şimdilik ama bandajlar açılsın bakalım ne durumdalar cicişlerim.

Aaa canım çok geçmiş olsun. Ben hâlâ beklemedesin sanıyordum başka doktora mı gittin yoksa?
İnşallah ağrıların azalır, ne güzel atlattın. Şimdi çabucak iyileşirsin inşallah.
Allah yardımcın olsun inşallah güzel resimlerini bekliyoruz

Ben de pazartesi ameliyat oluyorum nasıl oldunuz eve gecebildiniz mi? Beni izler misiniz bi de

Ben de pazartesi ameliyat oluyorum nasıl oldunuz eve gecebildiniz mi? Beni izler misiniz bi de
Yok yarın çıkartırım dedi dr .Bu gecede burdayım yani. Valla burda olmak iyi çünkü ağrılarım oldukça ilaç vuruyolar. Evde napardım yani .Bakalım yarın daha iyi hissedersem taburcu ederim dedi .Sanada şimdiden geçmiş olsun cnm.

Bandajlar çıktı sabah, sütyeni zorlada olsa giydirdi ama cnm çok yanıyo hala, aşırı sıkı sütyen ya
Yeni fotoları koydum yorumlarsanız sevinirim .Foto çektimde öyle gördüm memişlerimi yoksa daha aynada bakma şansım olmadı, bu sütyeni hayatta kendim çıkaramam ben ,çıkarsamda geri takamam yandım valla, dr bile zor kapattı ön kopça ve fermuarı
Direnlerim yarın çıkıcakmış onada ayrıca moralim bozuldu zaten oyy oyy...

Canım direnlerin çıkmasından hiç korkma küçük bir sızı okadar.En zorunu atlattın.Her sabah ağrılarının azaldığını hissedeceksin.Herşey güzel olucak merak etme

Ben de Çarşamba oluyorum foto nasıl görebilirim izler misiniz ?
Acil şifalar dilerim
Foton yok cnm fotosu olmayanları izlemeye alamıyoruz kusura bakma olurmu, çok teşekkür ederim, darısı sana inşallah sağlıkla atlatır aramıza katılırsın, şimdiden geçmiş olsun :)
Canım direnlerin çıkmasından hiç korkma küçük bir sızı okadar.En zorunu atlattın.Her sabah ağrılarının azaldığını hissedeceksin.Herşey güzel olucak merak etme
Yok cnm hepinizin sayenizde direnlerin çıkmasından hiç korkum yoktu zaten .öylede oldu yılan gibi bişey süzüldü gitti onu hissettim sadece ,çok rahatladım sonra, :) şimdi iyileşme sürecinde dahada heycanlıyım bakalım neler olucak.

Eve döndük şükür...
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, okadar haklıymışsınızki, direnler çıktı ve çıkarttığı gibi sanki bebek gibi rahatlamış hissettim meğerse sütyenin sıkılığı direnleri bastırdığı için okadar canım yanıyomuş, dünyalar benim oldu oh dedim. Şimdi sadece baskı hissi var ama gayet rahat hareket ediyorum ve işlerimi bile görüyorum fazla zorlamadan. Zamanla daha iyi olucamı bilmek daha rahat geçmesini sağlıycak günlerin.

Canım beni izlermisin çok merak ediyorum nasıl olduğunu birde kaç cc takıldı sana bende 3 temmuzda olucam ameliyat inşallah.

Geçmiş olsun.

Bu üstte yazan bilgili ilk kez duyuyorum. Bununla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…