Nigde///51

nöruyonuz bacılarr anam benım patron daha ızın vermedı ıns ıkı hafta sonra gtcem bende ohh mıs gıbı havasını ıcıme cekcem bı yıl bıdaha goremıycem

4 yıl nigde de kalmıs biri olarak nigdeyi çok seviyorum ben fahri nigdeliyim:))

kızlar içinizde çiftlikli olan varmı
kardeşim öğretmen tercih yapacak
ama köy istemiyo
bilgi veren olursa

slm kızlar bende niğde bordanım niğdemiz çok güzeldir burda sizleri bulmakta çok hoş

slm arkadaslar bende üni.tercihimde niğdeyi tutturdum adapazarında yasıyorum ve niğde hakkında hiçbirbilgim yok yardımcı olabilrmisinz bana acaba???

slm arkadaslar bende üni.tercihimde niğdeyi tutturdum adapazarında yasıyorum ve niğde hakkında hiçbirbilgim yok yardımcı olabilrmisinz bana acaba???
slm,bende nigdede oturuyorum ne gibi bi yardım istiyorsun canım?mesela devlet yurdu var sabancı kız yurdu var yan yana ve aynen özel yurt gibi olduğunu duydum diğer şehirlerdeki yurtlardan çok daha iyiymiş ve genelde memnunlarmış,küçük ve rahat bi şehirdir. alışırsın zamanlada seversinhihoyyyt

merhaba şekerlerrr ben niğdeyi özledim yahu 10 gün oldu döneli ama burası çok sıcak yanıyoruz niğde de bulunanlar benim içinde serinleyin balkona ççıkıp battaniyeye sarının nolur
heheh

slm,bende nigdede oturuyorum ne gibi bi yardım istiyorsun canım?mesela devlet yurdu var sabancı kız yurdu var yan yana ve aynen özel yurt gibi olduğunu duydum diğer şehirlerdeki yurtlardan çok daha iyiymiş ve genelde memnunlarmış,küçük ve rahat bi şehirdir. alışırsın zamanlada seversinhihoyyyt
slmm ya niğde hiç bilmediğim bi şehir olduğu için herbilgi gerekli aslındaa:eek:yurtlar ön planda hangi yurt daha iyi ve tabiki ücretide ucuk olmaması lazım babam emeklii çünküüü öğrenci şehri gibi deyim duydum ve insanlarının sıcak kanlı olduğuu bakalım ayın 1 i,nde niğdede olucamm cok saola.s.
merhaba şekerlerrr ben niğdeyi özledim yahu 10 gün oldu döneli ama burası çok sıcak yanıyoruz niğde de bulunanlar benim içinde serinleyin balkona ççıkıp battaniyeye sarının nolur
heheh
ayy orda balonadami binilioyrrrrkaydirigubbakcemile5süpermişşş

sekey cim nerde balaona biniliyor yahu ????????? balkonu balon mu anladın yoksa ?????? hahaha

Ebrulum buradada battaniyeye sarılmak mümkün değil. Özellikle bu hafta çok sıcaktı... 10. katta oturmama rağmen geceleri bile esmiyor... Bir serinleseydi şua havalar...

Bu arada ben Niğdeli değilim... Geçici olarak burdayız...
Niğde küçük ve sakin bir şehir. Kalabalığı sevmeyenler için birebir...

Kiizlar ben dogma buyume Nigde'' liyim de mecburiyet caddesini bilmiyorum :1no2:

O dediginiz neresi fisfisfis

Butun hemserilerime savgileer a.s.
canım küçük şehirlerin bir özelliğidir mecburiyet caddeleri,en işlek cadde ,emniyetten belediye ve bor a uzanan caddekaydirigubbakcemile3hihoyyyt:teytey:

Hemseriim sen niye depresyondasin bakalim hii?

Almanya'da yasamak mi seni depresyona sokan ?senağlama

Dert etmeee , bak ben de uzaktayim memleketime , mutluyum sukurler olsun :1hug:

keske sirf o olsa ......ama yinede allaha sükür

sen nerdesin?

Hollanda :)

CAnim dertsiz insan yok biliyor musun ?BEn daha cok insan tanidikca bunu anladim . kimi tanidiysam kucuk yada buyuk bir derdi var .

HErkesin icinde biryerlerinde bir karasi, uzuntusu var .

Eger cok caresiz birsey degilse bu derdimiz , biraz hayati hafife alabilmeliyiz ve herseye ragmen gulebilmeyi ogrenmeliyiz .

Mesela ben dermansiz bir saglik sorunu disinda hicbirseye dert olarak bil;e bakmiyorum artik .
RAbbime tek duam , beni evlatlarimin acisi ile sinamamasi . Onun disindaki dertler de gelip geciyor zaten .
sevgiler yolluyorum bu gurbetten o gurbete kaydirigubbakcemile3a.s.

bendende sevgiler

bende ayni düsünce felsefesine sahipim,kaydirigubbakcemile5
biraz kendimi yalniz hissediyorum okadarÇok üzgünüm çoook

Ebrulum buradada battaniyeye sarılmak mümkün değil. Özellikle bu hafta çok sıcaktı... 10. katta oturmama rağmen geceleri bile esmiyor... Bir serinleseydi şua havalar...

Bu arada ben Niğdeli değilim... Geçici olarak burdayız...
Niğde küçük ve sakin bir şehir. Kalabalığı sevmeyenler için birebir...

canım ben ordayken de gündüz sıcaktı fakat akşamları buz gibiydi bu arada bademdere deydim ben niğde den soguk olur orası elbet geçen hafta mersin de felaket sıcaktı bir önceki gün fırtına yagmur dindirdi biraz sıcakları
lente cimm üniversiteliler koymuş mecburiyet caddesi adını ilk duydugumda çok hoşuma gitmişti lise yıllarında çok dogruydu çünki başka neresi vardı ki ?*
ben niğde fatih lisesi mezunuyum kızlar aranızda var mı fatih lisesinden mezun olan bu arada ?
birde bende memlekette yaşamıyorum mersindeyim tabi sizin kadar uzak degilim istediğim an gitme fırsatım elbetteki var ama bende dönem dönem kendimi çooooooook yalnız hissetmişimdir napalım kızlar dediğiniz gibi allah dermansız dert vermesin hepimizin çocuklarını korusun bencede en büyük acı dert canlarım öpüyorum siziŞeniz

heheh
balkonmuşşş:1shok::eek:
sekey cim nerde balaona biniliyor yahu ????????? balkonu balon mu anladın yoksa ?????? hahaha

ayy cideen cnm ya ben birden peri bacaları yöresiya balon die kavramısım nasıl olmuş bilemiciimmmm:icecream:

sanırım niğde cok sıcakk;
adapazarı felaket acayip sıcak sıcaklıktan ziyadee nem oranı yüksek olunca hissedilen derece cok yüksek oluyorr hava o derecede olmasada nefes almak zor 2gündrr.niğdenin havası nasıl? hafta sonu niğdede olucam hayrlısylaa:eek:

bayanlar ooo sohbet burda çok güzel olmuş yaa

şekey burda hava sıcak bunaltıcı derecede hemde. Ama o sıcaklık Adapazarı ile karşılaştırılamaz :) burda nem yok. Ayrıca burda Ağustos çıktımı hava baya serinler eylülde çıkınca bi daha sıcak hava yüzü göremezsin :) hayırlısıyla gel inş

Yurtları sormuşsun. Üniversitenin içinde milli piyango öğrenci yurdu var. Eski ssk hastanesinin orda kredi yurtları var ve aynı mevkide sabancı kız yurdu var. Hangisi iyi dersen tam bilmiyorum da. Üniversiteden bir arkadaşımın bahsettiği Milli piyango öğrenci yurdu daha iyiymiş ama para konusunu çok bilmiyorum da pahalı değil bildiğim kadarıyla. Sabancı kız yurdu dışında diğer bahsettiklerim devlet yurdu.

Bi de alacak kıyafetlerin filan varsa ordan depo et gel derim ben :) çünkü burası pahalı bir yer gelince de görürsün. Kışa hazırlık olarakta Adapazarına göre sanırım baya soğuk bir yer. Ona göre tedbirini alırsın.

Şimdiden hoşgeldin aramıza

bayanlar ooo sohbet burda çok güzel olmuş yaa

şekey burda hava sıcak bunaltıcı derecede hemde. Ama o sıcaklık Adapazarı ile karşılaştırılamaz :) burda nem yok. Ayrıca burda Ağustos çıktımı hava baya serinler eylülde çıkınca bi daha sıcak hava yüzü göremezsin :) hayırlısıyla gel inş

Yurtları sormuşsun. Üniversitenin içinde milli piyango öğrenci yurdu var. Eski ssk hastanesinin orda kredi yurtları var ve aynı mevkide sabancı kız yurdu var. Hangisi iyi dersen tam bilmiyorum da. Üniversiteden bir arkadaşımın bahsettiği Milli piyango öğrenci yurdu daha iyiymiş ama para konusunu çok bilmiyorum da pahalı değil bildiğim kadarıyla. Sabancı kız yurdu dışında diğer bahsettiklerim devlet yurdu.

Bi de alacak kıyafetlerin filan varsa ordan depo et gel derim ben :) çünkü burası pahalı bir yer gelince de görürsün. Kışa hazırlık olarakta Adapazarına göre sanırım baya soğuk bir yer. Ona göre tedbirini alırsın.

Şimdiden hoşgeldin aramıza

saol cnm yaa kışlıkları hazırlıyorum:1ninca: burdan inidirm zamanında alırım.soğunu duydum bakalım napıcam burda 10derece titreyen cenem orda hangi sekle giricek acaba?:lepi:burda gecen sene ekimde yazlıkalrla geziyoduk kıs oluncada tam kıs oluyor buzlar yağışlar falan.ben mevsimlk doldurayım yanıma.yurtlar için cok saol hafta sonu niğdeye gelicem arastırıcam bakalım.gezicem hepsinii bu kadar detaylı bilmiyordum cok saoll tavsiyelerin için arada yine bilgilerinize ihtiyacım olucakkkaydirigubbakcemile5ee artık 54 plakadan vazgecip kaydımı 51 e aldırıryorumm:eek:a.s.

Son düzenleme:
X