- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- Konu Sahibi MsscooL
nöruyonuz bacılarr anam benım patron daha ızın vermedı ıns ıkı hafta sonra gtcem bende ohh mıs gıbı havasını ıcıme cekcem bı yıl bıdaha goremıycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm,bende nigdede oturuyorum ne gibi bi yardım istiyorsun canım?mesela devlet yurdu var sabancı kız yurdu var yan yana ve aynen özel yurt gibi olduğunu duydum diğer şehirlerdeki yurtlardan çok daha iyiymiş ve genelde memnunlarmış,küçük ve rahat bi şehirdir. alışırsın zamanlada seversinhihoyyytslm arkadaslar bende üni.tercihimde niğdeyi tutturdum adapazarında yasıyorum ve niğde hakkında hiçbirbilgim yok yardımcı olabilrmisinz bana acaba???
slmm ya niğde hiç bilmediğim bi şehir olduğu için herbilgi gerekli aslındaayurtlar ön planda hangi yurt daha iyi ve tabiki ücretide ucuk olmaması lazım babam emeklii çünküüü öğrenci şehri gibi deyim duydum ve insanlarının sıcak kanlı olduğuu bakalım ayın 1 i,nde niğdede olucamm cok saola.s.slm,bende nigdede oturuyorum ne gibi bi yardım istiyorsun canım?mesela devlet yurdu var sabancı kız yurdu var yan yana ve aynen özel yurt gibi olduğunu duydum diğer şehirlerdeki yurtlardan çok daha iyiymiş ve genelde memnunlarmış,küçük ve rahat bi şehirdir. alışırsın zamanlada seversinhihoyyyt
ayy orda balonadami binilioyrrrrkaydirigubbakcemile5süpermişşşmerhaba şekerlerrr ben niğdeyi özledim yahu 10 gün oldu döneli ama burası çok sıcak yanıyoruz niğde de bulunanlar benim içinde serinleyin balkona ççıkıp battaniyeye sarının nolur
heheh
canım küçük şehirlerin bir özelliğidir mecburiyet caddeleri,en işlek cadde ,emniyetten belediye ve bor a uzanan caddekaydirigubbakcemile3hihoyyyt:teytey:Kiizlar ben dogma buyume Nigde'' liyim de mecburiyet caddesini bilmiyorum :1no2:
O dediginiz neresi fisfisfis
Butun hemserilerime savgileer a.s.
Hemseriim sen niye depresyondasin bakalim hii?
Almanya'da yasamak mi seni depresyona sokan ?senağlama
Dert etmeee , bak ben de uzaktayim memleketime , mutluyum sukurler olsun :1hug:
Hollanda :)
CAnim dertsiz insan yok biliyor musun ?BEn daha cok insan tanidikca bunu anladim . kimi tanidiysam kucuk yada buyuk bir derdi var .
HErkesin icinde biryerlerinde bir karasi, uzuntusu var .
Eger cok caresiz birsey degilse bu derdimiz , biraz hayati hafife alabilmeliyiz ve herseye ragmen gulebilmeyi ogrenmeliyiz .
Mesela ben dermansiz bir saglik sorunu disinda hicbirseye dert olarak bil;e bakmiyorum artik .
RAbbime tek duam , beni evlatlarimin acisi ile sinamamasi . Onun disindaki dertler de gelip geciyor zaten .
sevgiler yolluyorum bu gurbetten o gurbete kaydirigubbakcemile3a.s.
Ebrulum buradada battaniyeye sarılmak mümkün değil. Özellikle bu hafta çok sıcaktı... 10. katta oturmama rağmen geceleri bile esmiyor... Bir serinleseydi şua havalar...
Bu arada ben Niğdeli değilim... Geçici olarak burdayız...
Niğde küçük ve sakin bir şehir. Kalabalığı sevmeyenler için birebir...
balkonmuşşş:1shok:merhaba şekerlerrr ben niğdeyi özledim yahu 10 gün oldu döneli ama burası çok sıcak yanıyoruz niğde de bulunanlar benim içinde serinleyin balkona ççıkıp battaniyeye sarının nolur
heheh
sekey cim nerde balaona biniliyor yahu ????????? balkonu balon mu anladın yoksa ?????? hahaha
bayanlar ooo sohbet burda çok güzel olmuş yaa
şekey burda hava sıcak bunaltıcı derecede hemde. Ama o sıcaklık Adapazarı ile karşılaştırılamaz :) burda nem yok. Ayrıca burda Ağustos çıktımı hava baya serinler eylülde çıkınca bi daha sıcak hava yüzü göremezsin :) hayırlısıyla gel inş
Yurtları sormuşsun. Üniversitenin içinde milli piyango öğrenci yurdu var. Eski ssk hastanesinin orda kredi yurtları var ve aynı mevkide sabancı kız yurdu var. Hangisi iyi dersen tam bilmiyorum da. Üniversiteden bir arkadaşımın bahsettiği Milli piyango öğrenci yurdu daha iyiymiş ama para konusunu çok bilmiyorum da pahalı değil bildiğim kadarıyla. Sabancı kız yurdu dışında diğer bahsettiklerim devlet yurdu.
Bi de alacak kıyafetlerin filan varsa ordan depo et gel derim ben :) çünkü burası pahalı bir yer gelince de görürsün. Kışa hazırlık olarakta Adapazarına göre sanırım baya soğuk bir yer. Ona göre tedbirini alırsın.
Şimdiden hoşgeldin aramıza