Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam almazsa ben talibim:):)digerlerini de bekliyorum :)
beğendiklerinizi sorun..orta yolu buluruz..3 tl 5 tl hepsi zaten..
merhabalar ben sayfanızı yeni gördüm ve çok beğendiğim ürünler var satılmayanlar hangileri acaba ben 44-46 beden olnlara bakmıştım
Cokcok gecmis olsun hicbisey bebislerin sagligindan onemli degil tabiki.kisa surede iylesmenizi dilerim..yine grs iyi geceler...
beğendiklerinizi sorun..orta yolu buluruz..3 tl 5 tl hepsi zaten..
nicole cum lohusa takımlarını kaçırdığım için çok üzüldüm varmı elinde onlara benzer ürünler bitanem bide güncelleme yapcaktınya hani
Canim guncelleme ve ekleme yapicam ama firsat olmuyor ki..oglum da evde bugun krese gitmedi.kizim daha iyi ama bilgisayari elime alamiyorum..en kisa zamanda insallah :)) lohusa takimlarim cok ciciydi gercekten..alan aradasim da mevlutunde cok sukse yaptigini yazdi :) bir takimim daha var hic giyilmedi kisa kollu pijama takimi ama satmayi dusunmemistim hic..ekleme yaparken belki koyarim..cocuklarla foto cekmek zor oluyor.ipod dan baglandim simdi de..
düşün düşün öle eşofman altı kot pantolo felan dalazım bana canım aklında bulunsun 44 beden:)) veririm tabi uygun fiyata ama dedigim gibi satmayi dusunmemistim hic..kismet?
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşım ürün ekleyeceğim demiştin seni bekliyorumm sabırsızlıkla
Canim benim :) hic firsatim olmuyor iki cocukla inan..ben ekleme yapinca mesaj aticam bekleyenlere canim..cok fazla degil zaten ekleyeceklerim..
Canim nbr..giyim disinda urun ekliceksen takas yapabiliriz ..kolay gelsin
arkadaşlar kalanları güncelledim..birazdan da yenileri eklicem..
canım gunaydınlar olsun. urunlerım geldı. çok tesekkur ederım. hepsı çok guzel ve tertemız. bol satışlar olsun sanada öpuyorum.
Bende bikac parca Almak istrim mesela tulum etekler falan satildi mi acaba kalanlar nelerdir guncellicek misiniz
merhabalar ben sayfanızı yeni gördüm ve çok beğendiğim ürünler var satılmayanlar hangileri acaba ben 44-46 beden olnlara bakmıştım
nicole cum lohusa takımlarını kaçırdığım için çok üzüldüm varmı elinde onlara benzer ürünler bitanem bide güncelleme yapcaktınya hani
beden ve fiyatı sorun arkadaşlar..
Arkadaslar yeni eklediklerime bakabilirsiniz..