nicole'den...çok uygun fiyata buyuk beden kıyafet...

6-7-siyah penye puanli ucu tullu elbise hic giymedim m yaziyor ama 40-42 bedene uyar 5 tl
8-kirmizi penye elbise 40-42-44 bedene uyar esnek cok rahat 5 tl

bunlar ve sana adresimi yazdım özelden msjla. bu elbise diyor annem tunik olarak giyicek cok cok uzun değil değilmi

Canim bunlar bana diz hizasinda..boyum 172 cm tunik olarak nasil giyecek altina pantolonlami?

19-puskullu triko hirka 40-42 beden 10 tl
20-koyu pembe yun hirka 40-42 beden 8 tl
24-ince triko hirka 40-42 beden 5 tl

14-beyaz tisort 44-46 beden 3 tl
9-10-siyah boydan asagi dugmeli kusakli elbise 40 beden hic giymedim 7tl

Buradan istediklerinden de sadece 24 no krem hirka satildi digerleri duruyor..

Buradan istediklerinden de sadece 24 no krem hirka satildi digerleri duruyor..

tamam cnm diger ikisi ve bunlar toplam hepsi olsun daha varsa eklersin annem bakıcak ben ilk defa gördum burayı cok harika bişeymiş :)) ben saç bölümünde yardımcı oluyorum herkese sende burda satış yapıyorsn bol satışlar kalanlarıda satta yenilerini koy :)))

Canim o zaman sabah haberleselim senin icin uygun bi yere getiririm yarin..

tamam cnm diger ikisi ve bunlar toplam hepsi olsun daha varsa eklersin annem bakıcak ben ilk defa gördum burayı cok harika bişeymiş :)) ben saç bölümünde yardımcı oluyorum herkese sende burda satış yapıyorsn bol satışlar kalanlarıda satta yenilerini koy :)))

Sagol hayatim..her iki taraf icin de kazancli oluyor..yarin dolaba bi daha bakarim gelmeden velki biseyler cikar :)

Sagol hayatim..her iki taraf icin de kazancli oluyor..yarin dolaba bi daha bakarim gelmeden velki biseyler cikar :)

tamam süper olur buyuk beden yada salaş giyim olursa cok cok ii olur ben salaş o 3 tllik varya o tarz cok seviyorumm öle şeler varsa şalvar pantolon falan ne bileyim işte sen bakarsın olmadı yarın anneme götürürsn hepsini işyerine alsancakta ama sana uygunmu bilemiyorum

yarından sonra olsa olurmu? yarn müsait değilim cunku. kmseye satma onları annem cok bgendi :)

Yarin cok musaitim aslinda..esimle gelecektim..hafta ici iki cocukla cikmam cok zor..ancak haftaya ctesi yada pazar getirebilirim..yada ucyol tarafina sen gelebilirsen kizimla cikip verebilirim canim..neyse detaylari konusuruz...sen kesin aliciyim diyorsan neden satayim baskasina canim..senindir begendiklerin..

tamam süper olur buyuk beden yada salaş giyim olursa cok cok ii olur ben salaş o 3 tllik varya o tarz cok seviyorumm öle şeler varsa şalvar pantolon falan ne bileyim işte sen bakarsın olmadı yarın anneme götürürsn hepsini işyerine alsancakta ama sana uygunmu bilemiyorum

Uyar canim sen ozelden annenin adresi ismini ver..telefonunu da yaz..yarin haberleselim senle :)

bu ürünler satılmıştır.. güle güle kullanın inşallah..

Eklentiler

• $IMG_4274 (640x480).jpg
    $IMG_4274 (640x480).jpg
    199,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_4275 (640x480).jpg
    $IMG_4275 (640x480).jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_4279 (640x480).jpg
    $IMG_4279 (640x480).jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_4282 (640x480).jpg
    $IMG_4282 (640x480).jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_4293 (640x480).jpg
    $IMG_4293 (640x480).jpg
    206,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_4294 (640x480).jpg
    $IMG_4294 (640x480).jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_4308 (640x480).jpg
    $IMG_4308 (640x480).jpg
    157 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
cnm cok teşekkürler annem farklı şeylerde almış senide cok sevmiş :) pantolonda aldım sana falan diyodu aama almadımı göremedim uuyuyolar soramadımda

Saolsun canim bende anneni cok sevdim daha telefondayjen bile cok candandi :) benden pantolon almadi ama belki baska biryerden almistir :)tekrar gule gule kullanin canim :)

Saolsun canim bende anneni cok sevdim daha telefondayjen bile cok candandi :) benden pantolon almadi ama belki baska biryerden almistir :)tekrar gule gule kullanin canim :)

ekstra getirdiğin cekette cok gzlmiş anneme cok yakıştı hepsi cok gzl bnm gömlek dediğin gibi uzunmuş ama kesicem harika olucak cok teşekkrler bol satışlar daha yeni bişeyler olursa alırız yine anneme getirirsin kolay gelsin :)

ekstra getirdiğin cekette cok gzlmiş anneme cok yakıştı hepsi cok gzl bnm gömlek dediğin gibi uzunmuş ama kesicem harika olucak cok teşekkrler bol satışlar daha yeni bişeyler olursa alırız yine anneme getirirsin kolay gelsin :)

Begenmenize sevindim canim..iyigunlerde giyin insallah..sanada kolay gelsin julyy cim :)

katiee canım bu bluzden mi bahsediyoruz ikimizde?

Eklentiler

• $IMG_4268 (640x480).jpg
    $IMG_4268 (640x480).jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 60
Back