Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbiseler ve tulumda buyuk beden...birazdan yazıcam bedenleri..
merhaba
elbise uzun ya da dizaltı xxl yazlık varsa kot ceket kız için takas edelim .hangileri ve neler var.kapri de olabilir.
Eki Görüntüle 1094564 Eki Görüntüle 1094567
Canim istedigin tarza uygun bunlar var su an elimde..44 bedene rahatlikla olur ikiside..boyum 172 elbise dizin biraz alti kapri de dizden 1 karis altta..
İkisiyle takas edebiliriz kot ceketi..
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1094564 Eki Görüntüle 1094567
Canim istedigin tarza uygun bunlar var su an elimde..44 bedene rahatlikla olur ikiside..boyum 172 elbise dizin biraz alti kapri de dizden 1 karis altta..
İkisiyle takas edebiliriz kot ceketi..
cuma günü kargoya verebilirim![]()
Canim kizimin kot ceketi geldi..cok tatli biseymis :) tokalarimizida hemen taktik :) tesekkurler...olur takas edelim özelden adres bilgilerinizi atın
beğenmenize sevindim .güle güle kullanınCanim kizimin kot ceketi geldi..cok tatli biseymis :) tokalarimizida hemen taktik :) tesekkurler...
güzeller olabilir ee üstlerine ne giyecegim yokmu bel 45 cm tam oturuyor banaEki Görüntüle 1115777 Eki Görüntüle 1115778 Eki Görüntüle 1115779 Eki Görüntüle 1115780
Canim bunlar senin bedenine uyar bende ayni kilodayken giymistim bunlari..begenirsen anlasiriz..
güzeller olabilir ee üstlerine ne giyecegim yokmu bel 45 cm tam oturuyor bana
Canim birkac foto daha ekledim..ust sormussun ama sana uyacaklarin hepsi satildikeske olsaydi..
Uzun olan pantolon olsn ilk derlemedeki kotta olabilir dedigim 45 tam sıkı oturuyor evde 3 kotum var bol die alma derdine düstüm volanliyi cok begendim oda olsun sadeve evde giyecegim icin bu kadar kisa etek bana fazla olmazmı sen özelden fiyat bildir bana karar verelim![]()