- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı satışlar özel mesaj atabilmek için 50 msj atmak lazmmış ya ondan yani siz devam edinben kaçtım
![]()
ilk sayfadan 14 21 22 istemiştim ama hepsi satılmış bi 14 te alınmazki 3tl için :) şansıma bak..
ama bir şey daha buldum 2. sayfadaki su 9-10 olan sanırım uzun gömlek o onu alabilirm
Merhaba canim..2.sayfadaki siyah kusakli olani ben elbise diye aldim ama bedeni pek uymadi ustume giyemedim..ama gomlek olarak da giyilebilir herhalde dizde boyu...
Sen daha incele baska istediklerin olursa topluca indirim yaparim..bi iki begendigin 10 tl tutuyor..tamam dersen ozelden adresini yaz..bende iban no vereyim canim :)
tatlım suan bukadar var daha ekliceklerin olursa onlardanda bakarım topluca olur istersen suan bukadar cunku biliyorum az tuttu ama satılmş ötekiler şansıma .
Telefondan göZükmüyo ben 44-46 bedenim
Rica ederim canim..az cok farketmez satilsin yeterki evim acilsin :) ozelden adresini gonderirmisin?
merhabalar annemde begendi 5 parca daha alıcaz hepsini burdanmı yoksa özelden mi yazayım
Canim hic farketmez :) buradan yaz ozelden adres bilgilerini ver sen nasil istrsen hayatim :)
Canim hic farketmez :) buradan yaz ozelden adres bilgilerini ver sen nasil istrsen hayatim :)
diger resimdekilerrden de siyah puantiyeli ve kırmızı çiçekli puantiyeli olan bi üstündekini begendik
Canim su an telden giriyorum siyah ve kirmizi puantiyeli deyince cikaramadim:) numaralarini versen anlayabilirim.
Canim su an telden giriyorum siyah ve kirmizi puantiyeli deyince cikaramadim:) numaralarini versen anlayabilirim.