4-5-arkasi uzun tunik kisa kahverengi 40 beden ama 42 yede olur
40 beden yazıyor etiketinde ama 40 bedene bence buyuk olur..42 bedene cook rahat olur..44 bile olabilir alt kısmı geniş değilse..
beğendiklerinizi sorun..orta yolu buluruz..3 tl 5 tl hepsi zaten..
bir de ilk sayfanda yazdıgın
22-turuncu yessica marka triko gomlek 44 beden 5 tl
umarım bu da satılmamıştır.
canım sorduğun 5 tl ve 44 bedene rahat olur..çoğu kıyafet 42-44 beden..tek ürün için kargo ödemeye değmez..başka beğendiğin yokmu canım..toplu alırsan indirim de yaparım..canım ıyı satıslar;
1. sıradakı kahverengi beyaz uzun kollu olan bedenı nedır ben 42-44 bedenım olur mu bana ve fıyat lutfen
canım sorduğun 5 tl ve 44 bedene rahat olur..çoğu kıyafet 42-44 beden..tek ürün için kargo ödemeye değmez..başka beğendiğin yokmu canım..toplu alırsan indirim de yaparım..
ürünlerinden 2 tulum var birisi renkli diğerini bir arkadaşa göstermişsin siyah onlarla takas düşünürmüsün
gunaydınlar olsun :):):)
beyaz uzun kollu olanı da sormustum onun hakkındada bılgı verırmısınız ve sıyah beyaz puanlı tulum ıcın de bılgı verırmısınız ?
Canım bunlar için bana toplam söylermısın almak ıstıyorum
1- kahverengi olan
2-beyaz uzun kollu olan
3- önunde shop yazan gri tişört
4- sıyah uzerı beyaz çizgili tişört
1-kahverengi 5 tl
2-beyaz 1 tl
3-kremrengi onu pullu lcw 5tl
4-siyahbeyaz 3 tl
Hepsi 14 yapiyor 12 tl olsun..zaten cok uygun fiyatlarin hepsi :)
Canim ptt hesabim yok banka havale ile aliyorum odemeleri..ptt ile gonderiyorum..ozelden adres bilgilerini yaz istersen bende iban no vereyim canim :)tamam canım ödemeyı nasıl yapıyoruz ptt kargo ıle kapıda ödeme mı gönderıyorsun.
Canim ptt hesabim yok banka havale ile aliyorum odemeleri..ptt ile gonderiyorum..ozelden adres bilgilerini yaz istersen bende iban no vereyim canim :)
canım gunaydınlar olsun. urunlerım geldı. çok tesekkur ederım. hepsı çok guzel ve tertemız. bol satışlar olsun sanada öpuyorum.
Bende bikac parca Almak istrim mesela tulum etekler falan satildi mi acaba kalanlar nelerdir guncellicek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?