- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
pazartesi 29 olacağımYaskac giiz
Heeeen yaşlınız benim abla diyin bana
kız söyledim ya
Degistirdim yazdigimikız söyledim ya❤♡❥ღ❣
hahaha tamamDegistirdim yazdigimio sirada tlfnumun son damla kanini emiyodum kapandi
Evet canim,valla hala genciz aslında da ben anne olduktan sonra herseyden koptum gibi oldu.bir parçayı tam dinlersem keyifle oh diyorum.kendime bile.bakamaz oldum dusun yeni yeni toparlanıyor um bakalım: )
1.5 yaşında minikk cadi bir kizim var :)Genciz de farklı geliyor bana, 30 a ne kaldı şurada, bir zamanlar büyümek için çook zaman varmış gibi gelirdi :) Bir noktadan sonra zaman daha hızlı akmaya başladı, tutamıyorum sanki.
Ben bekarım henüz, iş de yok şuan bakalım. Yaşlara takılacağımı beklemezdim hiç kendimden, hayatımda bazı şeyler oturmadığı için dert ediyor da olabilirim biraz..
Bebek mi daha, Allah bağışlasın :)
tanışmayı çok istediğim üyelerden birisinGenciz de farklı geliyor bana, 30 a ne kaldı şurada, bir zamanlar büyümek için çook zaman varmış gibi gelirdi :) Bir noktadan sonra zaman daha hızlı akmaya başladı, tutamıyorum sanki.
Ben bekarım henüz, iş de yok şuan bakalım. Yaşlara takılacağımı beklemezdim hiç kendimden, hayatımda bazı şeyler oturmadığı için dert ediyor da olabilirim biraz..
Bebek mi daha, Allah bağışlasın :)
1.5 yaşında minikk cadi bir kizim var :)
Hareketli cok yaramaz da :)
Aynen zaman cok cabuk geçiyor, bende senin gibi onceleri.bitse de gitsek modundaydim suanda zamanin hemen gecmesinden sikayetciyim.uçuyor sanki.kendi adima degilde bende sevdiklerimin yas almasi sanki ellerimden kaymalarina sebep gibi geliyor.üzülüyor um
tanışmayı çok istediğim üyelerden birisinVivid ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
ay evetMaşallah ona:)
Önceden büyümek istersin, şimdi de ağırdan alsın istiyorsun.. Aslında büyümekten şikayetçi değilim çünkü manevi olarak zor süreçlerden geçtim kendimce ama yine de bu kadar hızlı akmasa, ne bilim bir işim gücüm otursaydı en azından daha az düşünürdüm sanırım :) Çok da düşünmenin çaresi yok aslında bugünü kaybetmeyi sağlıyor anca bu da.
Gerçekten miTeşekkür ederim, ben forumda kendi kendime takılıyorum genelde sohbetlere fazla girmeyince böyle ıssız ıssız dolaşıyorum :)
Sagol tatlim :)Maşallah ona:)
Önceden büyümek istersin, şimdi de ağırdan alsın istiyorsun.. Aslında büyümekten şikayetçi değilim çünkü manevi olarak zor süreçlerden geçtim kendimce ama yine de bu kadar hızlı akmasa, ne bilim bir işim gücüm otursaydı en azından daha az düşünürdüm sanırım :) Çok da düşünmenin çaresi yok aslında bugünü kaybetmeyi sağlıyor anca bu da.
Gerçekten miTeşekkür ederim, ben forumda kendi kendime takılıyorum genelde sohbetlere fazla girmeyince böyle ıssız ıssız dolaşıyorum :)
olsun tatlım :)) tabi ki konuşuruz ❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Beğenilerini görüyorum hep zaten :) Konuşuruz yine, geyiklere o kadar takılmıyorum dediğim gibi amaChocolita nın konulara giriyorum arada :)
Bence sen güzel hatunsundur canım :) seni özel yapan bir gizemin varmış sonuçta :)benimkiii gizemli güzel kız o yüzden
aynı ben dermişim ehe gizemlisi doğrudur da güzelini yalan diyemicem değilim biraz