- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Benim süsüm makyajim sacim cikolatimPeki süsü nerene takıyorsun demezler mii cococumm ahahahhahasüsü seviyorsan illa ki bir yerinde süs olmalııı
Ne kadar güzelsin canım sen maşallah ♡ :)Benim resmim canim
Ayakkabılarda süs sayılır bakBenim süsüm makyajim sacim cikolatimbilezigi de severim bak
Tesekkur ederim coook :) o senin gozlerinin guzelligiNe kadar güzelsin canım sen maşallah ♡ :)
Hiç bilmiyorum ben birçok kişiyi burada ilk kez gördüm :) köşede saklanan ne tatlı kadınlar varmışş artık selam verin bana sizi kaybetmeyeyim :)aynen canım. Biliyorum çikolata manyağı olduğunu arada yorum yapmasam da okumuşluğum var
O ben değilim ama herhalde seni güzel gördüğüm için söyledin :) teşekkür ederim :)Tesekkur ederim coook :) o senin gozlerinin guzelligi
Bencee :/ sen kuş gibi bir kalbe sahipsin ve çok naifsin :) ayrıca espiri anlayışın mikemmel olduğu için nickin tweety :))
Cok hoşsun bence :)) senin o kroluk dediğin şey senin açık sözlü olmandan şeffaf olmandan başka bir şey değil :) ayrıca sende kendiyle dalga geçebilen bir insansın. Bende öyleyim bu çok iyi bir şey aslında. Kusurlarını bile sever insan kendiyle barışık olur bir şekilde hayatı olduğu gibi kabul eder :) senin yorumlarını mesajlarını okurken özellikle dikkat ediyorum çok iyi espiri anlayışın :) çok gülüyorm bn sana
İyi anlatmışsın
Kalbim kuş gibimi bilmem tanıyanlara sormak lazım,
Kimse ben kötüyüm yada çok iyiyim demez.
Kimine göre iyiyimdir kimine görede en kötü benimdir.
Dost düşman hesabı
Çok naif degilim ya kıro bi tipimKadının hanzosu
Evet espiri anlayışım iyi bak bu dogru
Nickimde ergenlikten kalma
Ne geldiyse başıma zaten o açık sözlülükten geldiCok hoşsun bence :)) senin o kroluk dediğin şey senin açık sözlü olmandan şeffaf olmandan başka bir şey değil :) ayrıca sende kendiyle dalga geçebilen bir insansın. Bende öyleyim bu çok iyi bir şey aslında. Kusurlarını bile sever insan kendiyle barışık olur bir şekilde hayatı olduğu gibi kabul eder :) senin yorumlarını mesajlarını okurken özellikle dikkat ediyorum çok iyi espiri anlayışın :) çok gülüyorm bn sana
Tabi kii :) :)Ne geldiyse başıma zaten o açık sözlülükten geldi
Şunu ögrendim.
Sen kendinle dalga gecersen baskalarına fırsat kalmıyor.
Sen kusurunu bildigin için insanlar agız dolusu apışıp kalıyorlar
En iyisi kendin gülüp kendin eglenmek
Beni merak etmiyor musun
Tabi ki ediyorumm lütfen senden de alalım :)Beni merak etmiyor musun
Kızdırma minik kuşumu
Hissiyat diyelimO ben değilim ama herhalde seni güzel gördüğüm için söyledin :) teşekkür ederim :)
Teşekkür ederiz melek hanımcığım ♡ :)profil resmime çok benzediğimi söylüyorlar.
fallen angel yeryüzne inmiş mlek demek o konuda kendimi övmiyim ama genelde naif güler yüzlü sakin bir tipim :)
yesilimtrak sanırım şuan da tamda burada dinlemeliyiz seni :))
Foruma gelince de pembiş pembiş oldun :)) eveett lütfen hislerinizi alalımkendimi ifşa olmuş gibi hissettim şuanda