- 30 Ocak 2017
- 12.606
- 193.389
Romantik, naif .. :)valla nickim yansıyor mu evet evde hep kraliçe gibi olmak isterim zaten ailem sağolsun kraliçe gibi baktı bana fotoğrafta yansıyor beni ❤♡❥ღ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Romantik, naif .. :)valla nickim yansıyor mu evet evde hep kraliçe gibi olmak isterim zaten ailem sağolsun kraliçe gibi baktı bana fotoğrafta yansıyor beni ❤♡❥ღ❣
romantik duygusal sevgi dolu aşk kadını ..... böyle gidiyor ❤♡❥ღ❣Romantik, naif .. :)
Evet seni tanıdığım kadarıyla içinde kurduğun kocaman bir dünyan var :) onu paylaşacağn insan çok özel olmalı. Sürekli bundan bahsetmiyorsun kendini açmıyorsn :)
Yaa anlaşılabilme konusunda bende çok hassasımm. He deyip geçemiyorum. Ya da birilerinin beni gerçekten anlamadan bana anlıyorum demesini istemiyorum. Öylesine edilmiş özürler istemiyorum hemen anlaşılıyorlar zatenYa açıkçası pek farklı bir dünyam olduğunu düşünmüyorum ama çoğu insanla frekansım çok uymuyor, yanlış anlaşılmaktan bıkmış biriyim, kırılgan, enerjisi kolay düşen bir yapım da olunca gerçek anlamda uyuma, kendimi rahat hissetmeye, anlaşılmaya çok önem veriyorum, yalnızlık rahat geliyor çoğu zaman, temkinli bir halim var istemsizce :) Dönem dönem ya da duruma göre enerjim artıyor neşesiz biri de değilim pek ama genel halim sakin ve nadir insanla iletişim halinde :)
Falan filan işte :) Daha uzatmıştım da kısalttım, çok muzdaribim insanlar ve anlaşılmama konusunda
Yaa anlaşılabilme konusunda bende çok hassasımm. He deyip geçemiyorum. Ya da birilerinin beni gerçekten anlamadan bana anlıyorum demesini istemiyorum. Öylesine edilmiş özürler istemiyorum hemen anlaşılıyorlar zatenYa açıkçası pek farklı bir dünyam olduğunu düşünmüyorum ama çoğu insanla frekansım çok uymuyor, yanlış anlaşılmaktan bıkmış biriyim, kırılgan, enerjisi kolay düşen bir yapım da olunca gerçek anlamda uyuma, kendimi rahat hissetmeye, anlaşılmaya çok önem veriyorum, yalnızlık rahat geliyor çoğu zaman, temkinli bir halim var istemsizce :) Dönem dönem ya da duruma göre enerjim artıyor neşesiz biri de değilim pek ama genel halim sakin ve nadir insanla iletişim halinde :)
Falan filan işte :) Daha uzatmıştım da kısalttım, çok muzdaribim insanlar ve anlaşılmama konusunda
HemenColorayzn bebegimm bence tamda bu degisim gününde bize bu ruh halini yorumlaman gerekiyor
Rock n roll :))Hemen
Profil adimi bilemem ama resmim tercihler anlaminda beni yansitiyor.chokerlar kulakta 4 5 kupe falan tam olarak ben
Yaa anlaşılabilme konusunda bende çok hassasımm. He deyip geçemiyorum. Ya da birilerinin beni gerçekten anlamadan bana anlıyorum demesini istemiyorum. Öylesine edilmiş özürler istemiyorum hemen anlaşılıyorlar zaten
Evet siyahi severim ,genckene rock cok dinlerdimRock n roll :))
Izinizdeyim alabalikAtaturkcu.Milliyetci. Cumhuriyetci.Vatansever bir babanin kizi olarak buyudum. Ayni sekilde bir erkek evlat yetistirdim.
Evet siyahi severim ,genckene rock cok dinlerdim
Kac yasindasin vind,senin nickinide begeniyorumm :)Benim de gençlik avatarlarımdan
Siyah, kırmızı, mor...
Kac yasindasin vind,senin nickinide begeniyorumm :)
28 olucam ekimde :)Teşekkürler :)
26 ya 3 ay var, durdursun biri şu zamanı biraz
Sen?
28 olucam ekimde :)
Evet canim,valla hala genciz aslında da ben anne olduktan sonra herseyden koptum gibi oldu.bir parçayı tam dinlersem keyifle oh diyorum.kendime bile.bakamaz oldum dusun yeni yeni toparlanıyor um bakalım: )Yakın zamanlar :)
Ahh ah bana daha dün o gençlik zamanlarındaymışım gibi geliyor :)
en yaşlınız benim abla diyin bana28 olucam ekimde :)
Yaskac giizen yaşlınız benim abla diyin bana