- 30 Ocak 2017
- 13.360
- 197.256
- 598
Meselaa? :)Baya yansıtıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meselaa? :)Baya yansıtıyor
Teşekkür ederimm kendini tanıttın aslnda :) gerçek dünyada, yani telefonu çantamıza atıp insanların yüzüne baktığımızda göremedikleri şeydir belkide bu nickler, resimler..Konu guzel olmus. sayende dusundum. Neden bu nick ve foto diye. Kesinlikle bilincalti ve disavurum bagdastirmasi etken.
Ben degisik ve ozgun nick olsun diye birden bulmustum ve sonra degistirmeyi dusunmedim. Baska buldugm guzel bir nicki de sevdigim arkadasima soylemistim o yapmisti hatta.
DonukPudra ; hem makyaji sevmemden hem de beni ilk taniyanlar mutlaka aaa ben seni cok soguk buluyordum meger oyle degilmissin demesinden cagrisim yapmis dmek ki bana
Burdan sesleniyorum hissettiginiz gibi donuk degilim
Avatarim epeydir bu daha ozgun birsey ariyorum ama icime sinen bulamiyorum. Yine mesafeli ve kendini saklayan ,ayni zamanda kararli ve dik durusumu yansitiyor bence.
Benim şu deli deli konularım olmasa göremeyecekler güzel kalbini vindcim :) @nisankraliçesi biz vindle film konusundan önceden tanışıyoruz bence harika bir insanMaşallah ona :)
Önceden büyümek istersin, şimdi de ağırdan alsın istiyorsun.. Aslında büyümekten şikayetçi değilim çünkü manevi olarak zor süreçlerden geçtim kendimce ama yine de bu kadar hızlı akmasa, ne bilim bir işim gücüm otursaydı en azından daha az düşünürdüm sanırım :) Çok da düşünmenin çaresi yok aslında bugünü kaybetmeyi sağlıyor anca bu da.
Gerçekten mi Teşekkür ederim, ben forumda kendi kendime takılıyorum genelde sohbetlere fazla girmeyince böyle ıssız ıssız dolaşıyorum :)
Benim şu deli deli konularım olmasa göremeyecekler güzel kalbini vindcim :) @nisankraliçesi biz vindle film konusundan önceden tanışıyoruz bence harika bir insan
Meselaa? :)
Bencee :/ sen kuş gibi bir kalbe sahipsin ve çok naifsin :) ayrıca espiri anlayışın mikemmel olduğu için nickin tweety :))
Cikolatim hemen bende tanitayim,nickim cok sevdigim bi parfumumün ismi.parfümü guzel kokmayi cok severim.yani guzel bi parfüm kokusu duysam çevremde,mutlaka sorarim o bayana cekinmem zaafim var nedense parfumlere karşı.bircok parfümün kokusuni bilirim.profil fotomda bana benziyor.bende süsü severim.sigara da kullaniyordum 10 sene kullandim ama şükür ki yeni yeni birakmayi basardim.hala bir iki arada Kacamaklarim olsa da
Resimde bir chocolate okuyorum bende diyorum bu mis koku nereden geliyor yineBazı konularda umutsuz olunca bu nicki seçmiştim halen de oyle bana uygun
bu ifadeyi neden koymuşum cümle sonuna ben de bilemiyorum
Kedilere aşıksan nickinle alakan vardır şekerimBenim nickimle alakam var mi bilmiyorum ama kedilere asıgım
Resimde bir chocolate okuyorum bende diyorum bu mis koku nereden geliyor yine
galiba oyleKedilere aşıksan nickinle alakan vardır şekerim
Bende süsü çok severimm :) sağol bitanem anlattığın içn :) kız dediğinin takıları süsleri fırfırları olmalı değil mi :)Cikolatim hemen bende tanitayim,nickim cok sevdigim bi parfumumün ismi.parfümü guzel kokmayi cok severim.yani guzel bi parfüm kokusu duysam çevremde,mutlaka sorarim o bayana cekinmem zaafim var nedense parfumlere karşı.bircok parfümün kokusuni bilirim.profil fotomda bana benziyor.bende süsü severim.sigara da kullaniyordum 10 sene kullandim ama şükür ki yeni yeni birakmayi basardim.hala bir iki arada Kacamaklarim olsa da
Teşekkür ederimm :) eğer çikolata manyağıysan kardeşim sayılırsın ♡ chocolita nın kapıları her zaman açıık :)Haha aynen çikolata manyağıyım ama diyet yaomaya uğraştığım için uzak durmaya calışıyorum 1 aydır
Hoşuma gitti yazı felsefi çıkarım yapmış kendince
İste burda benim bi sorunum var hayatim takidan nefret ederim.sadece bileklik yüzügüm falan.kupe takmam mesela. Veya oyle kolye falan bana gore degil sankim neden olduğunu çözemedim daha.boyle degisik bi huyum da varBende süsü çok severimm :) sağol bitanem anlattığın içn :) kız dediğinin takıları süsleri fırfırları olmalı değil mi :)
Peki profil resminle bir ilgin var mıı :)galiba oyle
Peki süsü nerene takıyorsun demezler mii cococumm ahahahhaha süsü seviyorsan illa ki bir yerinde süs olmalıııİste burda benim bi sorunum var hayatim takidan nefret ederim.sadece bileklik yüzügüm falan.kupe takmam mesela. Veya oyle kolye falan bana gore degil sankim neden olduğunu çözemedim daha.boyle degisik bi huyum da var
Benim resmim canimPeki profil resminle bir ilgin var mıı :)
Teşekkür ederimm :) eğer çikolata manyağıysan kardeşim sayılırsın ♡ chocolita nın kapıları her zaman açıık :)