- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
-
- Konu Sahibi misskokulumm
iyidir leylacım hoca ödev verdi ona bakıodum sizden naber??
özlemcim canımmm sana mrb diyeyim dedim nasılsın iyimisin nasıl gidiyor ...ödevini iyi yap belki yıldız alırsın:)) keremcik nasılmış?:90::90:
saol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte gün sayıyorum dönmek için keremi çok özledim
arıycam birazdan bakalım konuşacak mı benimle şafak 23
yusuf nasıl? evinize geçtiniz mi?
canım benimmm özlemezmisin allah kavuştursun ne diyeyim..allah sana sabır versin..
evet evimize geçtik özlemcim iyiz şükür..yusufta ellerinden öper teyzesi iyi gibi çk şükür yaramaz ne olucak..canım benim senin iyi olmana çk sevindim bir garip oldum çk uzaktasın ya.
keremde iyidir gözün arkada kalmasın sen yoksun ya eminim üzerine daha çk düşüyorlardır..sayılı gün geçer özlemcim..biraz okudumda pasaklı çinliler hiç bilmiyordum çin insanını
seni çk çk öpüyorum kendine çk iyi bak :90::90::90::90::80::80::80::80:
günaydınn özlemmmm
bu da tr den sana kuccak dolusuuu
ee tebrik ederim özlemcim daha yeni evlisiniz
eve dönüşte güzel bi hediye bekliyor olacak eminim
bi ömür mutlu olursunuz inşallah canım bizimde bugün 4. yıl nişanlılık yıl dönümümüz :))bugün evlilik yıldönümümüz 4.yıla girdik
kerem iyimiş kızlar bugün gözü için uludağ üniv.den profdan randevu almıştık 2saat sonra oraya götürecekler...erken uyyormuş kameradan görüşcez bu akşam bakalım ..
ahanda bu leyla
ahanda bu mehtap nede olsa 1 ayı kaldı:)
ahanda bu ayfer ile kocacığı
anada bu bennnnn mu ha haaa
zuhahahahaha sucuk fikrini tuttuummişte geIdim!kötü örnek faIan oIuşturduğum yok bu arada ama bundan sonrası için bişe diemicümm
neyse özIemcim nasıIsın şekerim??yemek tarifi vereyim ben sanaütü arkasına aIiminyum foIyo geçirip sucuk kızartabiIirsin.eğer yanında sucuk götürdüysen tabiki ama bu seferde yangın aIarmı çaIıoo tüm oteIi ayağa kaIdırma ihtimaIin var oIsun eğIenceIi oIur hmm birde kettIe içinde makarna haşIama oIayı var :86: benim koca da maIum çok yurtdışına ve geneIIikIe saçma sapan üIkeIEre gittiğini için arkadaşIarının yaptığı şeyIeri biIiorum.benimki herbişeyi yer çünküü
kerem nasıImışş,göz muayenesi nasıI geçmiş??
üsüldüm yawteşekkürler tarfiler için nesrincim
akşam 4saat hastnaede kalmışlar ama muane ettirmemiş kendini yine sırf bi göz ölçümü yapılsın diye üniv.den randevu almıştık 190 lira muanesi eşim çok sinirliydi aradığımda 4saattir burdayız diye uykusu da gelmiş yavrumun nasıl korktu kimbilir keşke ben olsaydım ama daha öncesine randevu bulamadık
tirbiyesiiizzzzgood afternoon kızlar
gün be gün alışıyoruz bugün somon haşlama yedik biraz ortaya kaynayan bi tava koyuyorlar kendin pişiriyorsun gruptaki arkadaşlar iyi güzel vakit geçiriyoruz..
dün muane olamamış kerem doktor eline bi oyuncak almış gözündeki kaymayı görebilmek için uzaktan sallamaya başlamış kerem de haliyle oyuncağı almak istemiş eşim de kerem ağlamaya başlayınca onu verin de diğerini gösterirken bakmaya çalışın demiş adam da ben almanyada da bulundum orda aileler çocuklarına söz dinletiyorlar siz ne biçim çocuk yetiştiriyorsunuz falan demiş eşimin şarteller atmış çıkmış odadan tartışmışlar doktorla 2.5 yaşındaki çocuğa nasıl laf dinletceksin gerizekalı bide prof olmuş verin paramı demiş eşim onu da alamamış neyse bu çocuk bi göz muanesi olamıo bu 3 oldu biraz büyümesini bekliycez..
küsüz olummehtap face de de yok özlemcim..ocak ayı malum onun için bereketli dönem:)gelince iletiriz
sen bööle yazdıkca hep kendşmle cemre gelio aklımakeremle görüştük kameradan keyfi yerindeydi ama ben kötü oldum 25 gün çabuk geçsin artık..
saol canım eşimle konuştuk kutladık yıldönümümüzü kendine hediye sipariş etti netbook istedi minik:)
bugün evlilik yıldönümümüz 4.yıla girdik
bana günaydın sizlere iyi geceelr derin uykudasınızdır şimdi
hoşgeldin mehtapcım
saol eminecim
bugün cmrtsi gezi düzenlendi o city e gidecez doğru mu yazdım bilmiyorum okunuşu böyle:)
birazdan kahvaltıya incem. alıştık ya tek koyan keremsizlik telefona gelmior beyfendi
anne sen nereye saklandın diyor geçen kameradan görüştüğümüzde:) bide annem neden gelmior diyormuş son 20gün sabır sabır
kurs, arkadaşlar çok iyiler dün louhu diye biyere gittik alışveriş için gerçek inci aldım
elektronik hep çakma almayı düşünmüyorum. benden böyle öpün kuzucukları benim yerime
sevgiler...
hişt özlem yoğun musun kız.
anlat hele azcık çin çan çon
kerem napıyormuş..
sen nasılsın?
alıştın mı azcuk?
face de pek sessiz 2 gündür:79: